- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.521
bugun tam 15 tane huptırık yedım
kendımı ıckıye degıl cıleklı huptırıge verdım
puhahahah xzgimaslına bakılırsa benimkine böyle bişey teklif etsem bişey diyemez paşalar gibi gidip alması lazım çünkü şimdiden bana diyorki ne istersen yapıcam hele o zaman gelsin yapmassa hatırlatırım bugünleri olmadı hanimş benim erkeğim derim erkekliğine vururum hahahah
heytttttttt enişteme bak almışta gelmiş helal olsun valla...benimki bodrumda gece vakti yüzüm yanmıştı güneşten acısından uyuyamıyorum diye gümbetten teeee bodruma inmişti nöbetçi eczane aramaya saat 1 de giden adam 3 buçukta otele geldiyok yok ben çok caniyim birde arayıp tatlı bişeyler getir diye sipariş vermiştim adamcağız bana can derdindemisin gırtlakmı belli değil demişti
ay ben yapamam kı yapmazda zaten hamılelık dısında
Liya - Sabrın en güzeli, İsim Arşivi, dini isimler, isimler sözlüğü, isim sözlüğü, bebek isimleri, erkek isimleri, kız isimleri, ...
vayyyy güzel bir isimmiş o zaman beğendim...ne alaka diyeceksiniz doğum yapan arkadaşım kızına liya ismini koymuş...
canım arkadaşlarım müsadenizle ben yatıyorum iyi geceler yarın dayım burnundan ameliyat olucak hastaneye gidicem ...hepinize iyi geceler öpüyorum...
şu kargolar adamı deli ediyor sizi çok iyi anlıyorum dostlarım...
selayım ben hemen istiyorumda benimki ıhhhh çocuk içinmi evleniyorsun benimle dedi bana çok bozuldum o lafına hala kulaklarımda çınlıyorbenimki aşırı kıskanıyor çocuktan beni beni unutursun diyor çocuk gibi yüzünü asıyor
çocuk reyonunda bebek kıyafetlerine bakarken elime aldığım ürünler elimden alıp yerine koyuyorbaşka bir yere saldırıyorum aynı şeyi yine yapıyor tom jerry gibiyiz....
biemcim prdesün bitti bitiyor demek haydin resminide bekliyoruz...
kkontescim gözün aydın kargon geliyormuş...
xzgim enişte istanbul dışınamı gitti???:26:
Sol kolum cok agriyor maus ve ayfondan , solak oldugum icin . Birakiyorum ... Iii geceler hepinize
iyi geceler selayımmm:80:
mamamı sunayım ben de sizlereee
muzlu ve mısır gevrekli tatlıımmm:86::86:
Eki Görüntüle 170168
logooo kuzeninde aldı demek sustilodan bişeylerr , ohh ohh herkes alsın sizin üzerinizden prim almaya niyetliyim valla sustilodan
xzgimmm meşaşın geç geldi aşkım yanlış anlama litfen, bende merak etmiştimmmm çok
ayburummm dinlen hayatım yorma kendini , bize özet yapma biz sana yapalım biraz
tutimm haklısın seni yazmayı unutmuşum sabah , var bir eksik dedim ama başım o kadar kalabalıktıki o an unuttum gittikızlar aşk sarhoşu takmışlar adını :86: sende bu aralar bir leylalık var ama hadi hayırlısı çok seviniyorum senin adına bende yeni evimizde bir 3 kapılı birde 2 kapılı gardırop kullanıcam , kıyafetlerimin 1 kısmı için baza altlar komodinler hurç içleri falan saymıyorum
gece kuşuda geçmiş sayfalarda iç sıkıntılarından falan bahsetmiş kurtuldumu acaba :26: çok yazıkk
kontes ellerine sağlık
biemm üşenme gariii takıveee takıveee kollarıda görelim cicini
ezgicim senin adına sevindim tatlım,henüz istemediğin için
biemcim, evet kol takmak zor olmalı herkes takamıyo,yani güzel yapamıyo :26:
tutim evet bende farkettim biemin öyle dediğiniönemli değil nasıl istiyosa öyle desin şekercik
ayburum geçmiş olsun canım benim
kontes ellerine sağlık,ben de gecen gün mısır gevrekli bi tatlı yapmıştım,ben beğenmedim ama eşim çok beğendi...
muzlu tatlılarıda çok severim
barbi beni de alıntılamamışsın
selayım babetin çok şirin güle güle giy
ezgim testin negatif çıkmış iyi hadi olursa da bana gönder
barbim evet sen de ben gibi oldun accuk girebiliyosun
tutim çocuklar yoruyo yormaz mı sen de dolap alıyomuşsun istediğin gibi bişey bulursun inşallah
bmcim yine dikiş nakış işleriyle uğraşıyosun kolay gelsin eminim çok güzel oluyodur
ayburum tansiyon sorunu hep oluyo heralde hamilelerde doktoruna görünmende fayda var tabi
teşekkürler gloxx:81:
biem dikişini görmemişim prd canım
kolay gelsin diyorummm
of bazen çok yazılıyor,gözlerim deliriyor takpte zorlanıyorum
alınmayın nolur kızlar
zaten gözlerim hasta biliyosunz
kızlar aşkım gittii bugün askere geri döndü
julia allah kavuştursun canım sayılı gün gider geri gelir inşallah canım...
gloxim hahah ay alemsin yaaa
of çok canım sıkılıyor yaa saçma saçma uğraşılar buldum kendime elime geçen her nesneyi pembeye boyuyorum sonuç hüsran
ben canlı köpek golden istiyorum diye babam bana köpek almış arabadan elinde sepetle indi dedik bu köpek olmalı eve çıkana kadar herşey güzel elime bir verdi sepeti cansız oyuncak köpek gülermisin ağlarmısın
off sabah 6 dan berı ewde tekım sıkıntıdan patlıcam
aynen oyle vakıt gecmedı bı turlu sıkıntıdan yemege verdım kendımı
mıdem bulanıyor artık
gururumdan ozledıgımıde soylemıyorum bızımkısıne
aramıyorum bıle nerde ne zaman gelıceksın dıye
ah ahhh bir evlensek keşkeçok özlüyorummmm evlensekte bende trip atsam nerdesin diye aramasam sormasam xzgim geceleri kaldırıp vşneli dondurma istiyorum diye kaldırsam benimkini dürüm diye gecenin bir vakti dürümcüye götürtsem of of benmi çok caniyim yoksa
xzgimmm minnacik beynini yidiigim
tutisimin hayallerine bak
tek bir kere 3 gun konusmadim benimkiyle oda askerdi ama öyle böyle degil iyi küsmüstüm
onun disinda küsmüslügüm yoktur, asiri kapristende hic hoslanmam ... küssen bile ayni evi paylasiyorsun o veya bu sebepten dolayi konusuldugu icin sacma geliyor bana biraz valla kizlar...
egerki cok kalp kirilmadiysa tabi, egerki cok kirilirsa ozaman baska
ayy şaftım kaydı yine geçmişi okumaktannn:86::18:
ezgim neti benimki de kıskanıyor sorma
eve net almıcam diyor
gerçi ben zaten eve net istemiyorum ama sebebim tamamen farklı
ay o değil de şimdi düşündüm,net yoksa trendyola bakamam ki:26:
tutim enişteye sabır diliyorum hayallerini karşılaması için:90:
herkeslere günaydınnnn & selammm
gunaydinnn bebegim ,nete yani trende 1olun ayfonundan bakarsin artik
farklı isimler çok hoşuma gidiyo ama kendi ismimi doğru telaffuz edemiyodu çoğu kişi,sinir oluyodum ben de,o yüzden çocugum olursa değişik isim koyup koymama konusunda tereddütlüyüm...
mesela benim leyya ismi çok hoşuma gitmişti,leyla derler dedim şimdi,öyle anlarlar...sinir olurum yineleyla ismini sevmediğim için değil,öyle anladıkları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?