- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #2.821
benimki gözlerini acti görüntü vardi artik seste var :))) kalksada gitsek artik aksam oldu yaa ufff
baby ler ben kalkiyorum artik :) cocuga bisey yedireyim hazir benimkide uyanmisken biraz görüseyim..
xzgim yola cikiyorum artik ben canim yarin aksam gelirim senide coook öpüyorum balli kaymaklarim sizi seviyom
geldım yoksunuz bebeklerım
ohh mıs barbım benımm
benımde suratımda ve vucudumda degısık bır seyler cıktı zona olabılır agrılı cunku
yarın doktora gıdıcem neler oluyor dıye anlamadım gıttı bır duzelemedım:)
opuyorumm sımdılık sızııı mınnoslarımm ıyı gecelerr
kız barbim benim jeton sonradan düştü ohaoldumsmileanam geçen anlattım ya topikte nikonum okumuon demiiiklava:
neyse burda pek yazmiyim şimdik bunları acanlar olabilerrr guclubacismile
bağa bi yüz tarifi virsene şipşak şimdik
banyodan önce vuruyim yüzüme heeee
tanrıçanın vekülü turkbayragi
nihahahahaha sen şimdi benim arkandan söylediğimi bulabilecen mi kötükedihüsosen ara dara biraz topiği bakim
bulursun orda yazdıklarımı
sana bundan büyük ceza viremezsim nikoncancancan
hadi bağalım beyin şerbetlemesine hazır ol
nihahahaha eroltaskahkahasısmileı sempatiksalakcinni
bu sefer de beni kaybetmek yok ama :umursamaz:hoşbulduk bebem...
temem bir daha bunalım neyim yok....
şımarırsamda sıkılırsanız benden ne olcek ???
pazaramı gidelem anam sen iste Şeniz
inşaallah bişey çıkmaz bebişim ya :teselli:geldım yoksunuz bebeklerım
ohh mıs barbım benımm
benımde suratımda ve vucudumda degısık bır seyler cıktı zona olabılır agrılı cunku
yarın doktora gıdıcem neler oluyor dıye anlamadım gıttı bır duzelemedım:)
opuyorumm sımdılık sızııı mınnoslarımm ıyı gecelerr
yok be nikoncanım çok titizde sayılmam sempatiksalakcinniinşaallah bişey çıkmaz bebişim ya :teselli:
hep bu temizlik takıntın yüzünden CADIARZU
boşver titizliği
gençsin güzelsin hayatın tadını çıkar keyif al canım
bak burda ne güzel kafa arkadaşların da var
ben gençliğimin en güzel yıllarını hep böyle heba ettim
şimdi de buralarda kafa dağıtıyorum takmıyorum:kedi:
geçmiş gelmiyor bari bu günlerimi kurtarim vereliniortak
arada bir bizimi (tanrıçamın) topikine gel söz verdin hala uğramadın :umursamaz:
öptüm güzel yanaklarını Şeniz
yavrular ben yokum aslinda ama bi bakiiim size dedim dayanamadim bugunde kaliriz belki burda , dün lünepark falan gittik biraz eglendik bi zIKIMIa bindim zayiflara göre ayarli degilmis düsecektim az kalsin ödümm kacti gitti bir yerler o derece kih kih :)))
bugunde göl sefamiz var... kisa bir gecmisi okudum xzgim doktorunu ihmal etme canim..
hepinizi cook öptüm
aha benim gibi mayak oldu bu da sırnaşık şeysırnaşık şeyhu huuuuuuuuuuu gönaydınn bayanlar...
yemah yaptım cezalıydım bugün =( annemde yemek yapma cezası verdi düşündüm taşındım patlıcan beğendili et sote yaptım ...yanınada pilav yapacam yeter adam olana çok bile...
birazdanda komşu gelecek çaya anamla muhabbet çewirecekler bende arada kulak vereyim ne konuşuyorlar diye...
nikom seni burda görmek çok güzel geçen gece yatağımda uyku tutmadı aklıma tanrıçanın topiğinde telsizli smileyin geldi koptum gece gece yine hahahahaha ..
selayhusum ohhh lunapark falan ne güzel hayvanat bahçesi (zoo) varsa orayada gidin hatta kanguru varsa hayvanat bahçesinde benim için arakla yawru kanguru hep evde kanguru beslemek istemişimdir arada odama giderken üşeniyorum cebine girip kangurunun odama kadar getiridi beni hahahahahah...
xzgim çizgim ne oldu zona değildir inşallahbebem ama ben sanmıyorum banada oluyordu strest yada güneş ışınları yapıyor geçmiş olsun cnm...
barbim sende süslendin püslendin ohh hafta sonunu süslenerek geçirdin hayrlı haftalar dilerim tatlım sanada umarım daha iyisindir...
aferim kuzuma planlar yapmış Şenizyasasınnn tutııı gelmıss yasasınn tutımm gelmıss
ayy böyle cezaya can kurban be canımm:)))
yasasınnn tutııı gelmıss yasasınn tutımm gelmıss
ayy böyle cezaya can kurban be canımm:)))
aha benim gibi mayak oldu bu da sırnaşık şeysırnaşık şey
kızaam ben tanrıçamla yaptıklarımıza gülmekten herifi uyutamıyorum :roflol::roflol:
olur olmadık yerde aklıma geliyo zor tutuyorum kendimi :roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
tuticim cezanı müebbete çeviriyorumama sadece bana yapacaksıncokacimcoook eline sağlık kuzum Şeniz
aferim kuzuma planlar yapmış Şeniz
sen asker beklemiş adamsın hiç bir şey yıkamaz artık seni vereliniortak
sağlık olsun gerisi geçer inşaallah a.s
olsun biz topike gelmeni beklerizzemuszemus
bir gün gelecek bir gün kalacak(uymadı ama uymasa da uydururuz)kaydirigubbakcemile3
yapana değil yaptırana bak demişler :roflol::roflol::roflol:hahahaha yeminle sana çok gülüyordum odamda tanrıçanın topiğinde smiley show yapıyorsun resmen nerdende buluyorsun ya hahaha yine koptum...kız adamcağızın suçu ne sabah işe gitcek azcık sessiz gülelimde enişte kızmasın ...
allah razı olsun nikom ya kurtar beni bu cezadan sana yapam yemek...cokacimcoookyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?