Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok kız kenimm evde hasta
ben desen hem regl oldum sancım var
hem 20lik dişim çıkıyorr onun ağrısı var
saçım boyancak daha
banyo yapcam ooooo
bugün biyere çıkasım yokkk

baby ler ben kalkiyorum artik :) cocuga bisey yedireyim hazir benimkide uyanmisken biraz görüseyim..
xzgim yola cikiyorum artik ben canim yarin aksam gelirim senide coook öpüyorum balli kaymaklarim sizi seviyom

baby ler ben kalkiyorum artik :) cocuga bisey yedireyim hazir benimkide uyanmisken biraz görüseyim..
xzgim yola cikiyorum artik ben canim yarin aksam gelirim senide coook öpüyorum balli kaymaklarim sizi seviyom

kalkk bakim ballı lokmam kalk
bende kalkıyorum
maskemi yapiyim, saçımı boyim
otura otura iice paspal oldumm yaa
pfffff

işim bitirince gelcemmm

tamam bende ewde işlerim war halledip geleyim...
selayım iyi yolculuklar...
barbiş geçmiş olsun canım...
xzgim sonra konuşuruz tatlım senede

aşk böceklerim
yetişemedim size ancak yazdıklarınızı okuyabıldımm:)
evde olsam gecelerı dort bır yandan ulasırdım sızede sımdı beyım ızın vermıyor:)
o p3 oynarken bende sıze bakınıyorum çok özledimm
tutim askım kendıne gelmene cok sevındım hep bole kal
selayhusum ıyı yolculuklar bebegım bol resım cekın gonderırsın sonra
barbımm mınık kusumm su tadılat ısı bıraz hafıflesın bulusuyoruz en kotu ıhtımalle yaylada bır kahve ıcerız olma mı bebegımmm?
nıkoncanım sende hosgelmıssın yetısemedım sanada:)
benı hos gorun kızlar 5 ayın uzerıne kavustum nısanlıma:)
bu gecede burda kalıyorum annem bırakmıyor,gitme diyor
sımdılık ck opuyorum yıne gelcıem

tutişim tşk ederim balımm..
ezgim hoşgeldin hoşgittin oldu bu böyle:)bana uyar canım içelimmm sen haber verirsin
kal tabi onlarda en doğal hakkın 5 ayın epey bir günü burda nöbet tuttun
şimdi sefa sırasıı..

bende kişisel bakıma yoğunlaştım bugün
saçımı boyadım kaşımı boyadım
tarçınla limonu karıştırıp yüzümü ovdumm
sonra saçıma zeytinyağı sürdüm
sonracığıma banyo çıkışında afyondan anama aldığım güllü losyonla bi güzel nemlendimm
en sonda ellerime güllü vazelinimi sürdüm
victoria secretten aldığım body splashımdende fıslattımm
ohhh mis gibiyimm bayanssulusmile bayanssulusmile

geldım yoksunuz bebeklerım
ohh mıs barbım benımm
benımde suratımda ve vucudumda degısık bır seyler cıktı zona olabılır agrılı cunku
yarın doktora gıdıcem neler oluyor dıye anlamadım gıttı bır duzelemedım:)
opuyorumm sımdılık sızııı mınnoslarımm ıyı gecelerr

ayy inşallah zona değildir bebeğim yaa
babannem olmuştu çok kötü bişey çook
eğer Allah korusun öyle bir durum oluşursa babannemi görtüdüğümüz bi doktor var
taksimde kemancı barın üstündeydi sanırım oraya gitmeni tavsiye ederim

bu arada günaydınnnnn kızlar kuzular hatuşlar
bebeklerr

kız barbim benim jeton sonradan düştü ohaoldumsmile
düm tiviti ne giydinde sana aynı soruyu sorunca dank etti kafama sempatiksalakcinni
ben zannetmiştim ki topikte de maske istedin
onu hatırlayamadım kaydirigubbakcemile3
açıklamanı okudum canım gözümden kaçar mı süprizzzzz yoksa niye sorayım aklinialirimsmile
hatta tanrıçama dedikodunu yaptım o da farketmişkaydirigubbakcemile aklinialirimsmile

sen ara dara biraz topiği bakim
bulursun orda yazdıklarımı
sana bundan büyük ceza viremezsim nikoncancancan
hadi bağalım beyin şerbetlemesine hazır ol
nihahahaha eroltaskahkahasısmileı sempatiksalakcinni
nihahahahaha sen şimdi benim arkandan söylediğimi bulabilecen mi kötükedihüso
ben sana demedim mi benden kaçmaz deye
ever barbitom niko ne demiş ara bul şimdi sırnaşık şey

bu arada günaydın ve tünaydın topikin güzelleri olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

inşaallah bişey çıkmaz bebişim ya :teselli:

hep bu temizlik takıntın yüzünden CADIARZU
boşver titizliği
gençsin güzelsin hayatın tadını çıkar keyif al canım
bak burda ne güzel kafa arkadaşların da var
ben gençliğimin en güzel yıllarını hep böyle heba ettim
şimdi de buralarda kafa dağıtıyorum takmıyorum:kedi:
geçmiş gelmiyor bari bu günlerimi kurtarim vereliniortak
arada bir bizimi (tanrıçamın) topikine gel söz verdin hala uğramadın :umursamaz:
öptüm güzel yanaklarını Şeniz

yavrular ben yokum aslinda ama bi bakiiim size dedim dayanamadim bugunde kaliriz belki burda , dün lünepark falan gittik biraz eglendik bi zIKIMIa bindim zayiflara göre ayarli degilmis düsecektim az kalsin ödümm kacti gitti bir yerler o derece kih kih :)))
bugunde göl sefamiz var... kisa bir gecmisi okudum xzgim doktorunu ihmal etme canim..
hepinizi cook öptüm

yok be nikoncanım çok titizde sayılmam sempatiksalakcinni
sıkıntıdan çıkmıştı daha önce ki suratımda sıvılcenın s sı cıkmazdı
bu sabah yıne bır kalktım dudaklarımın ıkı kenarı ve ortasındada bıseyler cıkmıs dudaklarım sısmıs olsun ezgı bosver cazıbe katar dedım kendı kendıme kaydirigubbakcemile3
Allah'ım nankorluk yapmak ıstemıyorum dızlerım duzeldı sayılır,nısanlım geldı bır de su cıldımıde ıyı et daha baska bısey ıstemıcem laelaelaelaelae
bugun doktora gıdemıcem kayınvalıdemde kalıyorum canıım ben evımızde 15 gunden berı tadılat var,sımdı onda da kadın var temızlık yapıyorlar bu gece arkadasıma gecıcem yarın gıdebılırsem gıderım en kotu ıhtımalle carsamba gunu gıdıcem akannehir
nıkoncanım artık buraya bıle gelemıyorum dogru duzgun tancıranın topıgıne yetısmeme ımkan yok arada yıne bakıyorum gozlerım donuyor muhabbet cok guzel ama cok hızlı yetısemıyorum wallahı hihoyyyt

ohh gulen suratımın keyfı yerındeyse bırgun daha kalın selayhusum cocuk hep evde onada degısıklık olur.zayıflık basa bela be bebegımm kaydirigubbakcemile3
gezın gonlununce selayhusum benım yerımede gezınn
dun neredeyse butun bır gun p3 oynadı benımkısı kendısı kumam olur p3 le paylasıyorum sevdıcegımı :gitme: aksam 9da irem'le yenıkoye kahve ıcmeye gıttık bı tek hep evdeydım yanı.gecede fılm ızledık sercan uyudu geldım gece sız yoktunuz ıse basladı smdı aksam yemekten sonra benı nevhan'a bırakıcak.cok alıstık kız 1 haftadır full beraberız,sabah ıse gıderken geldı optu benı camdan ugurladım onu :kedi:

hu huuuuuuuuuuu gönaydınn bayanlar...
yemah yaptım cezalıydım bugün =( annemde yemek yapma cezası verdi düşündüm taşındım patlıcan beğendili et sote yaptım ...yanınada pilav yapacam yeter adam olana çok bile...
birazdanda komşu gelecek çaya anamla muhabbet çewirecekler bende arada kulak vereyim ne konuşuyorlar diye...
nikom seni burda görmek çok güzel geçen gece yatağımda uyku tutmadı aklıma tanrıçanın topiğinde telsizli smileyin geldi koptum gece gece yine hahahahaha ..
selayhusum ohhh lunapark falan ne güzel hayvanat bahçesi (zoo) varsa orayada gidin hatta kanguru varsa hayvanat bahçesinde benim için arakla yawru kanguru hep evde kanguru beslemek istemişimdir arada odama giderken üşeniyorum cebine girip kangurunun odama kadar getiridi beni hahahahahah...
xzgim çizgim ne oldu zona değildir inşallahbebem ama ben sanmıyorum banada oluyordu strest yada güneş ışınları yapıyor geçmiş olsun cnm...
barbim sende süslendin püslendin ohh hafta sonunu süslenerek geçirdin hayrlı haftalar dilerim tatlım sanada umarım daha iyisindir...

aha benim gibi mayak oldu bu da sırnaşık şeysırnaşık şey
kızaam ben tanrıçamla yaptıklarımıza gülmekten herifi uyutamıyorum :roflol::roflol:
olur olmadık yerde aklıma geliyo zor tutuyorum kendimi :roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
tuticim cezanı müebbete çeviriyorum
ama sadece bana yapacaksıncokacimcoook eline sağlık kuzum Şeniz

yasasınnn tutııı gelmıss yasasınn tutımm gelmıss
ayy böyle cezaya can kurban be canımm:)))
aferim kuzuma planlar yapmış Şeniz
sen asker beklemiş adamsın hiç bir şey yıkamaz artık seni vereliniortak
sağlık olsun gerisi geçer inşaallah a.s

olsun biz topike gelmeni beklerizzemuszemus
bir gün gelecek bir gün kalacak(uymadı ama uymasa da uydururuz)kaydirigubbakcemile3

yasasınnn tutııı gelmıss yasasınn tutımm gelmıss
ayy böyle cezaya can kurban be canımm:)))

geldim geldim yaşasınn çok özledim siziiiiii nasılsın kuzum ???opuyorumnanaktan

hahahaha yeminle sana çok gülüyordum odamda tanrıçanın topiğinde smiley show yapıyorsun resmen nerdende buluyorsun ya hahaha yine koptum...kız adamcağızın suçu ne sabah işe gitcek azcık sessiz gülelimde enişte kızmasın ...
allah razı olsun nikom ya kurtar beni bu cezadan sana yapam yemek...
cokacimcoookyerimseniben

yapana değil yaptırana bak demişler :roflol::roflol::roflol:
napim benim de aklıma geliyo kopuyorumdelikafadulden

merkezden tutiye
yimeğ soğutmadan gitir kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…