- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.701
kontesım lınkı smdı bulamamda ıstersen yazdıgım cevaplardan bulabılırısn usenmezsengünaydın kızlarrrr
ezgim dediğin topiği bilmiyorm canımm
link warsa okurum?
selayım gece elektrikler gitti
yoksa dha çıkmamştm+film izliyordum
elektrik gdince gittim uyudum ben dee
yok ıse bıle gıdemedı agrısı cokmus doktorada gıtmıyor pazrtesı gıdıcekmısdün bende yazdiktan sonra yattim canim
insallah s enistemin birseyi kalmamistir , ayaga kalkmistir..
evet umreye giderken gitmeyince gelince mecburen gitmek gerekir, yoksa yanlis anlarlar hem giderken hem dönüste olmayinca..
günaydin canim.... hangi filmi izledin..
yarin gelecek kuzenim tam bir korku filmi hastasi... artik husla beraber film izlerler
sabah 7.30 da kalktik yine..
muffinimi yaptim simdide kahvalti yapacagiz....
iyi haftasonlari ..
gerci benim icin hafta ici sonu hic farketmiyor
ay ılk cıktıgında ızlemıstım kucuktum ozamanlar ne aglamıstım yesıl yoldakuzularin sessizligi en cok sevdigim filmler arasinda geliyor benim
bide yesil yolmu vadimi diye bir film vardi green mile ingilizcesi, onuda cok seviyorum..
sen ain i diyorsun demi, ona tirsarim gidemem ben
amin ayburum ınsallah bızedenasıp olurgünaydınlar
bu aralar çok aktif olamıyorum tansiyon yüzünden pc başında duruyo iyicene kötü oluyom bende günümü yatarak geçiriyom nede olsa uykuya hasret kalcam fırsat varken yatayımselayım sendede tansiyon problemi olmuş hamileyken zormuş yaaa
xzgim hava yağışlı inş gidebilmişsinidr annene halanlarda umreden gelmişler bizlerede nasip olsun inş
selayım selim büyümüşte arkadaşlarıylamı toplanıyo hemide annesiyle babasınıda götürüyoiyi eğlenceler size yarında kuzen gelcekmiş geliş tarihinin kesinleşmesine çok sevindim
kontesim senin izlemediğin film kalmadı heralde bu yönünü çok seviyom ben dizi izlemekten filme sıra bulamıyom
handem sen okula başlamadan önce bu kadar alışveriş yapmazdın şimdi her fırsatta trendyoldasındoğuma 1.5 ay kaldı
tutim hazır dolaplar işini görmemiş çizimini yaptığın dolabı verdinmi siparişe
gecekuşum sen yeterki huzurlu ve mutlu ol aklım hep sende ama bu konularda ürkek olduğum için sana msj yazıp gelişmeleri soramıyom yanlış anlama lütfensen iyi olunca gelirsin aramıza kimse sana küsmez
bm bende başakşehirdeyken cuma kuranlarına giderdim her hafta şimdi ise kapısını çaldığım komşum yok haftaya pazar başakşehirdeyim eşimin halasının kızının nişanı var 4. etapta bi yerde yapılıcakmış
gloxim eşinden şifayı kapmış geçmiş olsun
barbim yoğunluktan giremiyo
hepinize slm olsun
mrb kızlar...
pat diye konuya gircem ama,bu aralar bazı planlar var aklımda...
yapmak istediğim,uzun zamandır ertelediğim...
onlarda fazlaca vaktimi alıcağı için,burasının hayal olucağını düşünüyorum bundan sonra...
3-5 günde birde,muhabetinizi bölüp,ce-eee deyip kaçmak istemiyorum açıkcası...
hepinizin yüreği o kadar güzel ki,inşallah arada face ten görüşürüz...
hepiniz kendinize iyi bakın kızlar
kendime kocaman kupada kakao yaptim , icip yatacagim..
benim adim yar hosgeldin canim nasil gecti isin ??
bugun bır topık vardı kardesıne para gondermeyle ılgılı
ınanamadım sınırlerım bozuldu
sız okudunuzmu
günaydınlar
bu aralar çok aktif olamıyorum tansiyon yüzünden pc başında duruyo iyicene kötü oluyom bende günümü yatarak geçiriyom nede olsa uykuya hasret kalcam fırsat varken yatayımselayım sendede tansiyon problemi olmuş hamileyken zormuş yaaa
xzgim hava yağışlı inş gidebilmişsinidr annene halanlarda umreden gelmişler bizlerede nasip olsun inş
selayım selim büyümüşte arkadaşlarıylamı toplanıyo hemide annesiyle babasınıda götürüyoiyi eğlenceler size yarında kuzen gelcekmiş geliş tarihinin kesinleşmesine çok sevindim
kontesim senin izlemediğin film kalmadı heralde bu yönünü çok seviyom ben dizi izlemekten filme sıra bulamıyom
handem sen okula başlamadan önce bu kadar alışveriş yapmazdın şimdi her fırsatta trendyoldasındoğuma 1.5 ay kaldı
tutim hazır dolaplar işini görmemiş çizimini yaptığın dolabı verdinmi siparişe
gecekuşum sen yeterki huzurlu ve mutlu ol aklım hep sende ama bu konularda ürkek olduğum için sana msj yazıp gelişmeleri soramıyom yanlış anlama lütfensen iyi olunca gelirsin aramıza kimse sana küsmez
bm bende başakşehirdeyken cuma kuranlarına giderdim her hafta şimdi ise kapısını çaldığım komşum yok haftaya pazar başakşehirdeyim eşimin halasının kızının nişanı var 4. etapta bi yerde yapılıcakmış
gloxim eşinden şifayı kapmış geçmiş olsun
barbim yoğunluktan giremiyo
hepinize slm olsun
aaa niye kuzucukkmrb kızlar...
pat diye konuya gircem ama,bu aralar bazı planlar var aklımda...
yapmak istediğim,uzun zamandır ertelediğim...
onlarda fazlaca vaktimi alıcağı için,burasının hayal olucağını düşünüyorum bundan sonra...
3-5 günde birde,muhabetinizi bölüp,ce-eee deyip kaçmak istemiyorum açıkcası...
hepinizin yüreği o kadar güzel ki,inşallah arada face ten görüşürüz...
hepiniz kendinize iyi bakın kızlar
işte başlıyorummm:86:
kıymalı ve mantarlı börekler,kimisinin üstüne susam kimisininkine haşhaş koydukk
çikolata soslu kalpçik kurabiye ve hvuçlu-kabaklı salata
balkabaklı pasta ve tuzlu kurabiye
ıspanaklı börek ve ayvalı-portakallı kurabiye
misafirlerimizden ikisi 70-80 yaşlarında nineciklerdi
elleri boş gelmezler hiç sağolsunlar
biri irmik helvası diğeri de çiçek kurabiye getirmiş bu seferr
saol biem
buyur gel valla
abartmışız,çoğu kaldı
apartman görevlisine filan yolladık koca bi tabak :86:
bayatlar öle:76:banada kargolayıver
bgn abimlerle beraberdik
yarında aybiğe gidiyoruz oturmaya sağolsun aybik alyanın anakucağını bana veriyo
benim adım yar dün işe başlıyacaktı inş çok güzel geçmiştir
milaba kuzularım benimmmmmmmmmmmmm
şimdilik beylikdüzündeyimmm evde değilim burdaki bilgisayar nuh nebiden kalma
geçmişi okuyamıyorum ince ince, gözüm bozulacak
yarın eve gidince geçmişi bi güzel okiyim, yaziyim yazışalım
şimdilik hoşçakalınnn
selam canlarımmm
ben hala başımdaki işi halledemedim malesef uygun zaman bulamıyorum birtürlü ama arayı fazla uzatmadan gidip baktırmam lazım.
bu arada kontescanımla konuşmuştuk o da aynen aktarmış size.
alıntı yapamadım kusura bakmayın çok konuşömuşsunuz
uzak kalmak istemiyorum sizden ve de sizi çok seviyorum iyiki varsınızz
hepinizi tek tek kocaman kocaman öpüyorumm
selam canlarımmm
ben hala başımdaki işi halledemedim malesef uygun zaman bulamıyorum birtürlü ama arayı fazla uzatmadan gidip baktırmam lazım.
bu arada kontescanımla konuşmuştuk o da aynen aktarmış size.
alıntı yapamadım kusura bakmayın çok konuşömuşsunuz
uzak kalmak istemiyorum sizden ve de sizi çok seviyorum iyiki varsınızz
hepinizi tek tek kocaman kocaman öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?