Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

slm çotanaklarım sizi unutuyom sanmayın gün içinde kkya zor giriyom benim netim çok yavaş uyuz ediyo bu aralar umut bıdığı göğüs altıma poposunu dayadığından pc başında rahat duramıyorum annem 23 nisanda gelicek nasipse riske atmıyım dedim erkenden gelip duruversin yanımızda

kontesim sana 1olsuzluk yaramıyo daha sık görüşebilirsiniz inş sivilce sorunu hemde ağrılı bendede olurdu kurcalamaktan izleri bile var

selayım alerji olmuşun deterjana karşıda hassasiyetin varmı cicilerde almışın selimoma hemide car lı bende seviyom arabalı kazakları selimin bitane gri üstüne arabalısı varya bayılıyom çok yakışıyo

gecekuşum bi maç yapmadığın kalmıştıdiğer konuda inşallah dahada rahatlıycan benimde bildiğim anne adı sorulurdu:26:aklım hep sende canım

xzgim babannene geçmiş olsunitalyan kitabınada kavuşmuşsun ne yemekler yaparsın sen şimdi

barbim sen yine papimi aldınanana söyliycem senidaha kullanmadığın çeklerin var hatırlatayım
yeni işinede alışıyomuşsun ne güzel kameralar ışıklar falan ohh kebap tlf görüşmemizde detay alırım dimek ken evci çıkıcak accık rahatlasın

bm maşşallah tam gezenti hatun olmuşun ahhh ahhh bi dönem bende öyleydimkafa dengi komşuların olması süper

handem dimek yine yanlızsın neyseki okul varda erkenden uyuyosun elbisen hayırlı olsun rengi çok güzel modelide tam baharlık tiril tiril

juliam hoşgeldin şafak bitmek üzere maşşallah modayı epeydir takip edemediğimden kıyafet konusunda fikir yürütemiyom son 7 aydır tek takip ettiğim bebek modası

tutim şileyemi gitti acep:26:

ayburum selam hep aklimdasin , dogumun icin her anisimda seni dua ediyorum bir cirpida gelsin bebekimiz diye canim.... bastiriyor demisin mideye son dönem cok zor oluyor biliyorum , allahim kolayligini versin..

ellerimde normalde suda sabunda birsey olmazdi ama simdi felaket oldu..
selime aldigim esyalari makineye atmadan elimde yikiyayim dedim kasinti kizarma hersey var cok berbat bir durum aldi anliyacagin canim..

cotanaklarim hepinize günaydin...

kontesko bak su ayakkabilari görüyorum birkacgündür reklam olarak hep seni hatirlatiyor

günaydın kızlarr ayburum evet kesinlikle yaramıyor,hemen etkileniyor psikolojim
bugün de offline ileti yollamış,dışarıda işim var gelcem diye
hala görüşemedik yani
umut bebiş tepetaklak mı duruyor ne yapıyor içerde:90:

selayım bi doktora görünsene canım?
bir yaz benim de sinemde çıkmıştı öyle şeyler,sonra bi daha olmadı:26:alerji işleri bi garip
ayakkabıların rengi acayipmiş :90: nedense bana sarı+kahve+krem birleşimi eski yağ kutularını andırıyor:26:

uyusuklugumu atarsam gidecegim canim doktora..
günesten koruyucu krem alirsam dahada azmasini engellerim..

bu ayakkabilarin sade taba rengini gördüm 2 gün önce vero modada 20 eur ya düsmüsleri , bahar indiriminde egerki seviyor olsaydim kacirmazdim.. ama bana hep erkek ayakkabisi gibi geliyor...
eski filmlerde düz sari sacli askili pantolonlu ingiliz cocuklarini hatirlatiyor

kizlar cocuk varmi dert var vallahi..
bu kIs hastaliklardan cok cektik ...
selimin bu seferde diger gözüne gecmis o iltihaplanma durumu , doktor demisti zaten digerinede gecer diye dedigi gibide oldu, öksürük hic bitmiyor , yani sorun sorun..
havalar güzellesti ama biz birtürlü düzelemedik...

selayım zaten erkek modelinden türedi bunlar
bazı kombinlerde ben çok seviyorum
makyaj+saç ile kızımsılaşıyor ortalık:86:

ay kıyamam selime yaa bizim bile hasta olduğumuzda nasıl darlanıo ruhumuz,o kim bilir nasıldır

neysem ben accuk ing çalışayım
yarınki kursa hazırlık
bi yandan da film açayım,konuşsun arka planda
saç bakımı da yapıcam bugün uzama açısından önemli bir tarih
dün nur topu gibi bir ingilizce kitabım oldu
cd'li filan pek afilli:81:
1ol'un aradığı nasıl belli di mi

juliam hoşgeldin şafak bitmek üzere maşşallah modayı epeydir takip edemediğimden kıyafet konusunda fikir yürütemiyom son 7 aydır tek takip ettiğim bebek modası

şafağı azalttım evet
juliacım iyiyim canım sen nasılsın alışveriş hazırlıkları var heralde

evet cnm öğleden sora alışverişe çıkmak istiorum

juliacim o uzun dügmeli jean modeli varya süper süpermis cok begendim onu ..

beğendimm mi cnm

kuzucuklarım selam
dun gece bı ara geldım ıslerımı yarıda kalmasın dıye oturmadım
utu falan yaptım
ayburumun ve selımıme uzuldum :26:

şafağı azalttım evet

evet cnm öğleden sora alışverişe çıkmak istiorum

beğendimm mi cnm
evet canim onu cok begendim
kuzucuklarım selam
dun gece bı ara geldım ıslerımı yarıda kalmasın dıye oturmadım
utu falan yaptım
ayburumun ve selımıme uzuldum :26:

hosgeldin bitanem
yenimi uyandin yoksa ??

ne kadar uykumu almis olsam bile bende selimi yatirirken kesinlikle daliyorum simdi yine 15 dakka uyumusum
kendimden geciyorum

ezgim mamalar nasil oldu dün

heheh cok belli yazdikca yazasin gelmis

evet canim onu cok begendim

hosgeldin bitanem
yenimi uyandin yoksa ??

ne kadar uykumu almis olsam bile bende selimi yatirirken kesinlikle daliyorum simdi yine 15 dakka uyumusum
kendimden geciyorum

ezgim mamalar nasil oldu dün

askım bıraz karnım agrıyor ondan kendıme gelemıyorumm
dun yemek yapmadım bebegım
kayınvalıdeme gıttık balık vardı caca mı ne
senede bı kez cıkıyomus o yuzden
bu aksamda bızımkısı gec gelıcek
yemek yemezse aksam yapıcam bahsettıgım seyı
buarada askkusum sormayı unuttum sız hangı semtte kalmayı dusunuyosun otel olarak

bebegim semt hic belli degil nerde kalacagimiz..
isler hep planlanmamis bir sekilde duruyor yaa böyle oluncada sinir oluyor insan
doktor nerde olursa semt te orda veya yakininda olacak heralde ...
belki islek yerlerde de olabilir taksim ,besiktas vs.
1,5 aydan biraz fazla kaldi

bebegım once doktoru ayarlayın bence ondan sonra
otele bakarsınız
benım gonlum bızım otelden yada fuat pasadan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…