Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Benim adum yar , canim calisinca bende aYni oluyorum , cok yoruluyorum ....

Evet canim, aynen... normalde sabahlara kadar otururum ama artik dayanamiyorum; e normal tabii
sabah 6 6 bucuk gibi kalkinca...

cop kutum yeter bana
babam o benım benım sevdıgım seylerı yaparken ben ona bıseyı zorla vermısım cok mu :78:

degil ya [/B]

Size cöpkutunla mutluluklar canim
Cok dogru söylemissin; ondan kiymetli

b.adım.yarrr arkidişimde bir deişiklik yoktu sanırsam :26: nasıl gidiyor canım yeni iş ?

Sagol tatlim; isi ögreniyorum iste... günden güne daha iyi gidiyor hamdolsun; sadece Ingilizce pratik yapmaliyim. Cogunlukla Ingilizce konusmalar, yazismalar... okulda cok iyiydim ama okuldan sonra pek lazim olmadi; dogal olarak unuttugum kelimler var... yavas yavas hepsi geri geliyor ama
Bunun disinda hersey cok güzel Cok yoruluyorum ama; cok erken kalkiyorum, yol gidiyorum,
aksama yamuluyorum Yavas yavas alisicam ama insaallah bu tempoya...
Sen de nasil gidiyor canim?

benim adim yarim yarim haftasonunu degerlendiriyorsundur sende canim

Evet canim; bol bol dinleniyorum... bayagi bi uyurum demistim, ama erken kalkmaya alistigimdan tahmin ettigimden daha erken kalktim... evi isi yaptim biraz, simdide laptop dizi keyfi yapiyorum
Sende dügündesindir herhalde su an; iyi eglenceler diliyorum...
Ayakkabi aldin mi? Yeni laptopun da hayirli olsun, güle güle kullan tatlim

Ayburum Sen iyi ol yeterki tatlim; eminimki cok güzel heyecanlardir bunlar, tadini cikar; icinden
nasil geliyorsa öyle davran, gerisini bosver

Kusum
ne güzel bir gece gecirmissiniz, ne güzel. Gözümde canlandirdim da anlattilarini, cok eglenceliymis gercekten

Bizim daireler agustos gibi tarim edilecekler; bugün yandaki komsum geldi bizim eve bakmak icin. Tamirden sonra bizim üstkatimiza gececekmis; kendi dairesi ona büyük geliyormus. Bizimkiler biraz daha kücük cünkü. Biz de daha önceden düsünmüstük onun dairesine gecmeyi, ama pek ilgilenmemistik. Simdi o bugün gelince biz de onun dairesine baktik ve cok heveslendik. Pazartesi komsum gidip soracak onun evini vermisler mi baskasina diye. Vermedilerse tutmak istiyoruz... Insaallah insaallah gec kalmamisizdir Daha pahali tabii ama burdan daha büyük; hem de balkonu var... hayirliysa olsun diye dua ederseniz sevinirim canlarim...cok cok heveslendim cünkü...
Keske kendim gidebilsem, ama isten dolayi gidemiyorumki... bakalim artik, hayirlisi...

Kkontessim hosgeldin tatlim

Biemcim cok az kalmis evinize gecmenize; heyecanini hissedebiliyorum. Insaallah hersey istedigin gibi olur...

Tutim senin sonuclar ne oldu canim?

selam herkesleree
ya ben haftasonu geliyorum kimse olmuyo ki ama :2:
geçen hafta hiç giremedim hem çok yoruldum hem de hastalığım yine başladı
doktora gittim bir sürü ilaç verdi antibiyotik alıyorum daha iyiyim şimdi
ama çocuklar hasta öğretmenler hasta dışarda nöbet tutuyoruz rüzgarda dinlenme yok nasıl geçicek bilmiyorum havalar ısınsa artık iyi olacak

selayım işin kesinleşmiş çok sevindim çok iyi oldu senin için yeni pc hayırlı olsun sana kalmıcak ama galiba

xzgim senin notbook da hayırlı olsun hediye de etmişsin ne güzel olmuş çok sevinmiştir baban

bmcimin misafirleri varmış maşallah sende de hiç bitmiyo gezmeler misafirler

ayburum gün sayıyor hadi bakalım bekliyoruz hep birlikte sağlıkla inşallah

kontesim geçmiş olsun dönmüşsün
ayağının tozuyla da iki kombin attırıvermişsin

barbim şafağın azıcık kalmış yaa bir aydan aşağı doğru iniyorsun
bu arada aldıklarını çok beğendim hepsi çok güzel iyi günlerde giy canım

tutim gelmemiş galiba ya da görmedim yazısını

selam kızlar
tempolu bı gun gecırdımm aksam dogumgunune gıtmedık cok sukur kıı
esımle basbasa romantık yemek yedık sonrada ablamlara gıttım ben bastı seansına
sımdı etrafı toparlayayım yarın mısafırım var yıne bızım herhafta gorustugumuz arkadaslar
bu arada ayburum yazdıkların benı cok gururlandırdı tesekkur ederım

günaydınlarrr:92:
selayım sana dün face den yazdım,duymadınnn msn ye çağırmıştım:78:
handem geçmiş olsun kuşum ay yaz gelemedi biz de kurtulamadık şu hastalıklardan

günaydınlarrr:92:
selayım sana dün face den yazdım,duymadınnn msn ye çağırmıştım:78:
handem geçmiş olsun kuşum ay yaz gelemedi biz de kurtulamadık şu hastalıklardan

Gecmisi okumadimda , bu yaziyi gorunce yam dedim kontesim gormedim o yaziyi.. Bazen telden girincede yazi olunca gozumden javtigi olabiliyor ... Hala evde degilim kuzum

Gecmisi okumadimda , bu yaziyi gorunce yam dedim kontesim gormedim o yaziyi.. Bazen telden girincede yazi olunca gozumden javtigi olabiliyor ... Hala evde degilim kuzum

tmm kuşum geldiğinde paslaşırız mademm:81:

yaaa trendyoldan bi kargo çıkmış geliyor bana
sipariş numarasını yazmışlar,öyle bi siparişim olmadı benim:26:
iade ettiğim pantolon geri mi geliyor nedir offf:18:

nerdeyse 2-3 misradan baskada birsey yazilmamis .. ne olmus bize böyle

hemen kendimize ceki düzen vermemiz gerekiyor

gecekusum cok cilgin bir aksam gecirmisiniz bende cok severim öyle siradisi birseyler yapmayi eglenmisiniz sevindim.. tedavinde biran önce bitsin insallah bebegim.. seni daha iyi görmek histtetmek güzel oluyor...

benim adim yarim canim tesekkür ederim laptop icin.... ayakkabiyi aldim canim bantli gri ayakkabi eklemistim onlari aldim ama topuklu ayakkabi iste zor yürüyorum yaa (

ezgim iyi bir romantik yemek yenmis .. ne diyebilirim cok sevindim bal böcegim afiyet seker olsun size..
özledim özledim bilesin..

kontesim facede görüstük senlede

handem cok gecmis olsun canim sana , sende benim gibi bir atlatamadin hastaligi....

bu kis hicbirimize yaramadi sanirim..

günaydınlarrrr herkeslereee:92::92::92::92:
tunaydın kontesimm
ben geldim kuzularrr..
gecmise dalip geliyorum haylide birikmistir
işin kolay olmustur bebegımm
aynen bıtanem bende senı cok ozledım
cumartesı gunum guzel gectı
sız naptınız dugun nasıl gectı

renkli giyindiğinde evet :90:
kız o değil dee ben günlük hayatta kimsenin fikrini iplemem
hatta fikir sorarım,ne denirse tersini alırım
bi sizi dinliyorum:90:
değerlisiniz hepinizz

sende bızım ıcın oylesın

ıstanbulda hava cok kotu dun geceden berı yagmur yagıyor
cumartesı sabah 6 da yattım pazarda 11 de kalkmak zorunda kaldım
dun gece 12de yatıp bugun 1 de kalktım uykumu aldım
bugun temızlık yapmam lazım heryerı dun aksam baya bı pıslendı

Kontesim cok mersi , senin fikirlerinde oyle onemli bizim icin ..

Ezgim dugunden cok birsey anliyamadim .. Gidene kadar kiyafet stresim vardi ... Ordada selimin pesinde resmen kosturdum ... Bi ben bir hus sonlara dogru ciktik biraz gobek attik , horona 3ayagA kalktim .... Kemence falan gelmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…