- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.121
ınsanın sadece yatıp fılm ızleyesı gelıyor dımıı :26:ezgim burası da feci yağıyor
off Allah'ın gücüne gitmesin ama darlanıyorum artık kötü havadan
Kontesim cok mersi , senin fikirlerinde oyle onemli bizim icin ..
Ezgim dugunden cok birsey anliyamadim .. Gidene kadar kiyafet stresim vardi ... Ordada selimin pesinde resmen kosturdum ... Bi ben bir hussonlara dogru ciktik biraz gobek attik , horona 3ayagA kalktim .... Kemence falan gelmis :))
ınsanın sadece yatıp fılm ızleyesı gelıyor dımıı :26:
resım yokmu askıtomm
ohh selımde stresını atmıstır
sızde
Ezgim resim yok bebegim yaa ... Bir iki tane oturuken var onlarda verbat otesi
Selimin var birtane kravati ile onu ekliyecegim :)) sonra ...
Bende yine giyinirim kiyafetlerimi sizin icin cok ozentili degildi .. Topuklu ayakkabilar tamamiyle iskence o bir gercek ..
Kontesim onun yuzuk oldugunu anlamak icin vaya bur caba sarfederdim sen soyleneseydin egerki
cocuk pesınde kosarken zor tabııEzgim resim yok bebegim yaa ... Bir iki tane oturuken var onlarda verbat otesi
Selimin var birtane kravati ile onu ekliyecegim :)) sonra ...
Bende yine giyinirim kiyafetlerimi sizin icin cok ozentili degildi .. Topuklu ayakkabilar tamamiyle iskence o bir gercek ..
Kontesim onun yuzuk oldugunu anlamak icin vaya bur caba sarfederdim sen soyleneseydin egerki
aksammm oldu hüzünlendim ben yineeee
aa bu arada çok sevindiğim bir gelişme oldu
ben maşa yapmayı ürendimm
bihter gibi yapıorum saçlarımı artık vuhuhuhu :124:
ee bu kadar kokoş kızın çalıştığı biryerde ürenmesem ayıptı yuhtu bana :88:
uzun bir aradan sonra ben celdimmmm
üfff bilgisayardan illallah geliyor akşama kadar, eve gelince hiç açasım gelmiyorzaten çoğu zamanda geç geliyorum eve eğitimlerden dolayı
selayhusummm yeni bilg.nız hayırlı olsunnnn , ken gelince benimde bu bozuk bilgisayarım değişecek, benlede camlaşmak istersen açarım bende o zmn :76: ayrıca iş olayınada çok sevindim
xzgimmm senle o gün bir telleşemedik ya sen aradın ben telefondaydım, ben aradım sen duymadın ya da kapalıydı , salak bir durum oluştu o günçöp kutun hayırlı olsun cnm
ayburummmm şafakmı sıkıştırıyor, bebişmi sıkıştırıyor yoksa
biem bende geçen doğurduğumu görmüştüm ama hiç bir haber gelmedi henüzohhh eviniz sonunda geçiyor elinize heee ne güzelll ne güzelllll bizimde içinde oturan kişiler çıksada biz geçsek yeni evimize
b.adım.yarrr arkidişimde bir deişiklik yoktu sanırsam :26: nasıl gidiyor canım yeni iş ?
logoo umarım teyze olmuşsundur canımsustilodan bidaha bişi almıcam ben elime neyi geçtiyse ya başka beden göndermişler ya dandik ürün yada yanlış ürün , sustiloyla aramdaki herrşey bitmiştir
logocum gıttınmı dun kuafore
nasıl oldu saclarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?