- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.161
sipidi hg selam
spaydi hosgeldin canim , dügün kina arifesinde neler yapiyorsun bakalim..
kina davetin geldi feyste gelebilsem ne güzel olurdu , icimde kalan diger kurtlarida dökerdim..
kinayi getir aneyy derdik :)
dıger resıme noldu canım yarımmı bıraktın
biliyormusun seni hayal ettim durdu duracak modundacok tatli ve komik buldum... birde araba sollamani anlatmistin bana sevimli bebegim
biemcigim hayirli ugurlu olsun artik tam tarihte belli olmus...insallah kolayca tasinirsiniz..
benim diger tablo daha cok hosuma gitmisti canim...
birsey merak edip soracagim, hani insan resminin oldugu yerde namaz olmuyor deniyor yaa , ben öyle duymustum
egerki bu resim olsa buda engel olurmuki acaba ?
ezgim msn i acabilirmisin iki dakika
ayburum selammmaşşallah topic şenlenmiş
bu aralar yalancı doğum sancılarım başladı regl olacakmışım gibi karın ağrım oluyo ve kasılmalar çoğaldı
bide annem gelmeden temizlik yapayım dedim çok çabuk yoruluyorumpazartesi günü doktorum çatı muayenesi yapıcak ve doğum şekline karar vercez sezeryan olursam doktorum gircek ama normal doğum olursa hastane araştırmam lazım bu aralar hastane arayışım var ondan keyfim yok çünkü normal doğum istiyom ama daha ortada doktor ve hastane bile yok biliyosunuz gittiğim doktor şuan bir hastanede çalışmıyo hayırlısı olsun artık
odamın halısınıda aldık size foto atıcam
bm çok sevindim evinize taşınıyomuşsunuz senin şafakta bizimkiyle karıştı desene
kenin askerden gelişi,umut beyin teşrifive senin ev taşımam baalım ilk atak kimden gelcek
bu arada ben taksimli tabloyu daha çok beğenmiştimromana başlamışsın
barbim sana herşey yakışır senin diksiyonun süper zaten bu işin altından kalkarsınhavalar soğuk sıkı giyinde hasta olma senin şafa 27 bakma trene
xzgim bi ara ne güzel erken kalkmaya alışmıştın ama yine gececi olmuşunsaçlarını bende merak ediyom bu aralar değişik tarifler yapmıyonmu
selayım düğüne gidip gelmişinbol kemençeli alışveriş çılgınlığın ne alemde
kontesim sahalara dönmüşüno nasıl yüzüktü anlamadım vallahi bu aralar havalar çok bunaltıcı bende yatma modundayım sürekli
logo şimdilik teyze olamıyomuşsun hayırlısı olsun bu arada twety yanılmıyosam brezilya fönü yaptırmıştı yakın zamanda onada sorabilirsin
benimadım yarım ev taşıma işiniz varmış inş olur balkonlu ev çok işe yarıyoiş maceran nasıl geçiyo
handem sen hala iyileşemedinmi bu yılki gripler çok inatçıydı okulda seni yoruyo
gecekuşum sen yine maceralar peşindesin gecenin bi vakti 10 km yolmu yürünürfutbol maceranda devam ediyo daha iyisin dimi
tutim arada bir ses ver
nasılsıonız arkadaşlar uzun zamandır gelemiyırdum merak ettim sizleri öpüyorum herkezi
ezgim enişte de alem haa
biem resim çok hoşmuş ama ev için uygun değil bence:26: ya da benim tarzım değil bilemedim
selayımm cay koyduktan sonra oyle bı gecer zamankıye takıldımm
bızımkısı selımın bana askım bebegım demesını kıskandı
hahah bende cılgınlar gıbı selıme opucukler gonderınce kacılınmaz son
yarın kı trendı yazmadın kontesım hala
Oyyh yavrum sabah sabah alisveris stresinde ...
Gunaydinlar
Ohhhhh kapmisin canim iki tane :)))
Bende sabah selimi birakinca hosuma giden su trend ojeler varya kahve gri arasi bir renk , tam ne oldugunu bilemiyorum ama anladiniz siz.. Onu aldim hemende surdum :))
kaptım ama nerde giyeceğimi bilmiyorum
süper o renkçok kullanırsınn
Onemli olan kapmakti
Siyahi ozel gecelerde yemekte , kutlama vs ..
Diger kot gibinolanuda yazin hos bir sekilde kombinlersin guzelim
yok be askımm o sakasına kıskanıyor o anlıkayy demez bidaha
pardon desin selim anlassinlar
pardon demeyi ögrenmis zaten hehe
yarın süper markalar var ezgim
missist de vaar
ama en önemlisi
ipekyol var
bu defa asla kaçırmam
gerçi benim şansıma hepsi pahalı olur bu defa
Yarın açılacak butikler :
İpekyol & Twist & Machka,
Elle Shoes,
Tween,
Dagi,
FIBA,
[Tasarım] A46 & Tuvanam – Mezuniyet Butiği,
Missİst,
Martello,
Softone,
Balenza,
Emilio Sacci & Miss Sacci,
Ferrucci,
Algoane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?