• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Haklisin kkontessim ama iste insanin kafasindan ister istemez geciyor böyle seyler...
Bir sansim olabilirdi belki, ama yazdigim gibi hormon tedavisi uygulanmasi gerekiyormus.
Bu da tehlikeli... bilmiyorum, belki gidip imza atsam, tüm sorumluluk bana ait diye, ozaman
tüp bebek denemesi yaparlar... ama herseyden önemlisi sagligim; bilmiyorum Lupus`u duydun mu okudun muhic... bu riske girmek mantikli mi bilemiyorum... cevabi belli aslinda...
Belki baska hastane, baska doktor baska seyler söyler bilemiyorum ki...
Benim nedense icimdeki his, sanki hic bir tedaviye gerek kalmadan ummadigim bir anda Rabbim
bana o mutlulugu yasatacakmis gibi geliyor...
Buna inanmak istiyorum...
Ama ne kadar cok istesem de hayirliysa olsun diyorum... neyin hayirli olup olmadigini sonucta sadece
Allah bilebilir... belki böylesi daha hayirlidir...

Haklisin kkontessim ama iste insanin kafasindan ister istemez geciyor böyle seyler...
Bir sansim olabilirdi belki, ama yazdigim gibi hormon tedavisi uygulanmasi gerekiyormus.
Bu da tehlikeli... bilmiyorum, belki gidip imza atsam, tüm sorumluluk bana ait diye, ozaman
tüp bebek denemesi yaparlar... ama herseyden önemlisi sagligim; bilmiyorum Lupus`u duydun mu okudun muhic... bu riske girmek mantikli mi bilemiyorum... cevabi belli aslinda...
Benim nedense icimdeki his, sanki hic bir tedaviye gerek kalmadan ummadigim bir anda Rabbim
Ama ne kadar cok istesem de hayirliysa olsun diyorum... neyin hayirli olup olmadigini sonucta sadece

sen yine de bir çok doktora git
eğer sonuç her seferinde aynı çıkarsa hayırlısı buymuş diyip kabullen bence canım
sağlığın her şeyden daha önemli , dediğin gibi...
sonuçta bu da Allah'tan canım

bahsettiğin mucizeler var evet ama bilemiyorum bile bile lades demeye de dönüşebilir bu durum. şahsen korkarım ben risk almaktan:59:

Evet kkontessim, ben de senin gibi düsünüyorum ve aynen korkuyorum; bu durumda
risk almak hic mantikli gelmiyor bana da... dedigimiz gibi, önce saglik...
Tavsiye ettigin gibi baska doktorlara da gidicem insaallah; bakalim onlar ne diyecekler...
Neyse tatlim, cikmam lazim... esimle bulusucaz, otobüsü kacirmiyim...
Sagol beni dinledigin icin, destek verdigin icin:29:
Cok öpüyorum seni...

Selam sekerler:16:

Sansima bak: zaten giremiyorum son zamanlarda pek, girince de kimse olmuyor:59:

Xzgicim
gecmis olsun canim; tuzlu suyla gargara yap canim, dezenfekte eder...

Barbiem ve Selayim sagolun canlarim; ev isini henüz belli degil. Aradim, söyledim istedigimizi;
"garanti veremeyiz, ama not aliyoruz, haber veririz size" dediler. Artik hayirlisi; bakalim ne olacak...

Kkontessim iyi kurslar canim sana :15:

Ayburum esinin israr etmesine üzüldüm canim; karninda tasiyan sensin, istedigin ismin konulmasien dogal hakkin diye düsünüyorum... esin hangi ismi istiyor peki?
Ama üzülmeye degmez canim; hamdolsun ki Rabbim sana anneligi nasip ediyor, gerisi de bos...

Keske benim de üzüldügüm tek konu isim konusu olsaydi; durumlar hic iyi degil bizde...

Sözde gecen sali bebek icin hormon tedavisine baslayacaktik; gittik esimle hastaneye "hapla mapla denemeye gerek yok, zaten degerlerin cok kötü, direk tüp bebek deneyelim; onu da anca 1 kere deneyebiliriz" dedi... durmadan evlatlik ve yumurta nakli hücresinden bahsediyorlar zaten... Tüp bebek, ama onda da sans 5-8 % arasi dediler... klinige gitmeden Lupus hastaligindan dolayi öteki doktorumla konusmustum; "bu hastalikta hormon cok zararli, hastaligi alevlendirebilir, biz kesinlikle tavsiye etmiyoruz, ama su an sizin degerler tam sinirda, ilac tedavisine gerek yok, siz ölcüp tartin" gibi birseyler demisti. Tüp bebek icin formlarimizi alip eve gitmistik kafalarimiz karisik bir sekilde, ama "en azindan bir ümidimiz var" diyorduk. Ertesi gün doktorum aradi ve tüp bebek denemesini yapamayacaklarini söyledi; öteki doktorumla konusmuslar, profösörle vs. konusmuslar ve bu riski göze alamayacaklarina karar vermisler. Zaten tüp bebek sansimiz cok düsük oldugu icin, hastaligi alevlendirme riskine girilmezmis... iste böyle... ne hissedecegimi, ne düsünecegimi bilemiyorum... hala inanamiyorum; hala icimde ümit var... "doktorlar böyle söylüyorlar ama Allah`in elinde hersey, o isterse olur" düsüncesiyle yasiyorum... herseyden önce sagligim diyorum; kendimi avutmaya calisiyorum... esim de cok üzülüyor; o hala bir sekilde olur diye düsünüyor; bir gün tamamen yikilmasindan korkuyorum... karmakarisigim... daha uzman bir klinik ariyorum; oraya gidip Lupus ile ilgili tekrar muayene olmak istiyorum... belki bir yanilma vardir; bazen yanlis pozitif sonuclar cikabiliyor...
Bir yandan erken menopoz; bir yandan yumurta hücrelerimin neredeyse tükenmis oldugu gercegi... "fazla zamaniniz yok, zaman kaybetmeden denemelisiniz" diyorlardi doktorlar bu Lupus olayi cikmadan önce... simdi ise hastalikdan dolayi deneme bile yapamiyoruz :43: :43: :43:
Zaten sirf hormon tedavisi degil, hamileligin de cok sakincali oldugunu söylüyorlar...
Internette okuyorum; bu hastalikla anne olabilen bir sürü kadin var, ama iste onlarda öteki sorunlar yok... baska doktorlara gidip onlarin da fikirlerini almak istiyorum; bi yandan zaman kaybetmek istemiyorum, bi yandan hic birsey düsünmek istemiyorum... esimle karar aldik; hic birseyi düsünmiycez, konusmiycaz, böyle bir durum yokmus gibi hayatimiza devam etmeye calisicaz... bu bizi rahatlatti biraz, daha iyiyiz... ama iste bi yandan da "acaba treni tamamen kaciririmiyiz" korkusu da var... öyle düsünceler geciyor ki kafamdan... eger yapilacak birsey gercekten yoksa, esime haksizlik yapiyormusum gibi geliyor... iyi ve kötü günde dedik, ama bilemiyorum...tamam garantisi yok, ama belki baskasiyla evli olsa baba olma sansi olabilir :59:
Ay sacmaliyorum galiba... siz bana bakmayin, cok cok yazdim; okuyan olursa simdiden tesekkürler...
Tüm bunlara ragmen icimde ümit var... sanki eninde sonunda hic ummadigimiz bir anda Rabbim bize o mutlulugu nasip edecekmis gibi geliyor... belki de bu ümittir beni ayakta tutan...
Hakkimizda hayirlisi olur insaallah... Rabbim beterinden korusun; ne durumda olan insanlar var... herseye ragmen hamdolsun Rabbime...

Arkadaslar eger Türkiyede tanidiginiz cok iyi bir doktor varsa (erken menopoz ya da Lupus ile ilgili), ya da ögrenebilirseniz lütfen bilgilendirin beni, cünkü kismetse tatilde geldigimizde ins. orada da bir gitmek istiyorum...
ne dıyecegımı ınan bılmıyorum asagıda yazdıklarından dolayı takdır edıyorum ama senı
bu kadar guzel dusuncedeyken rabbım bır mucıze gosterır dıye umuyorum dualarım senınle

Selamlar kizlar , benim adim yar canim insallah rabbim senin dualarini kabul eder ve icine dogdugugu gibi ugrassiz bir bebek nasip eder ..

Lupus u inceledim simdi nette daha once duymamistim canim ...sendeki nezaman belli olduki ?? Yeni daga degilmi. Tahlillerde sanirim ???
Hamilelik riskli olabilir biliyorsun saglik daga onde geliyor canim ...esinide takdir ediyorum , yaninda durul sana moral veriyor cok guzel .... Ben sen yazmadan once bu turkiye olayini inerecektim sana canim ... Bu sene gelebikecseniz once iyice arastirsan doktoru ... Birde lupus sende ne boyutta ?? Ne rahatsizlim veriyor ?? Cildinde mi ???bunun tedabisi olarak dojtorun ne inerdi canim.. Dua eduyorum senin icin , rabbim once sihat , olursads bir bebek versin , ama herseyin basi saglik .. Yanliskarim vardir telden yazdum ozur

ayakkabılarımı topladım bugun hazır ındırmısken yazlıklarımı kaldırdım
tam 32 cıft yazlık ayakkabım varmıs bızımkısı cıldırdı bı cogunu ayagında bıle gormedım dıye
ayakkabı almamı yasakladı :27::27:

ayakkabılarımı topladım bugun hazır ındırmısken yazlıklarımı kaldırdım
tam 32 cıft yazlık ayakkabım varmıs bızımkısı cıldırdı bı cogunu ayagında bıle gormedım dıye
ayakkabı almamı yasakladı :27::27:
benim de çok var ama her sene moda/tarz değiştiğinden %70'ine el sürülmüyor:60:

ne dıyecegımı ınan bılmıyorum asagıda yazdıklarından dolayı takdır edıyorum ama senı
bu kadar guzel dusuncedeyken rabbım bır mucıze gosterır dıye umuyorum dualarım senınle

Allah razi olsun canim; güzel düsüncelerin ve dualarin icin de tesekkür ediyorum...

Selamlar kizlar , benim adim yar canim insallah rabbim senin dualarini kabul eder ve icine dogdugugu gibi ugrassiz bir bebek nasip eder ..

Lupus u inceledim simdi nette daha once duymamistim canim ...sendeki nezaman belli olduki ?? Yeni daga degilmi. Tahlillerde sanirim ???
Hamilelik riskli olabilir biliyorsun saglik daga onde geliyor canim ...esinide takdir ediyorum , yaninda durul sana moral veriyor cok guzel .... Ben sen yazmadan once bu turkiye olayini inerecektim sana canim ... Bu sene gelebikecseniz once iyice arastirsan doktoru ... Birde lupus sende ne boyutta ?? Ne rahatsizlim veriyor ?? Cildinde mi ???bunun tedabisi olarak dojtorun ne inerdi canim.. Dua eduyorum senin icin , rabbim once sihat , olursads bir bebek versin , ama herseyin basi saglik .. Yanliskarim vardir telden yazdum ozur

Aleyküm selam canim. Erken menopoz durumlari cikinca sebebini arastirmak icin Immünolojiye ve Genetige yolladilar. Immünolojide cikti bu Lupus. Eve yolladiklari mektupda "Verdacht auf SLE im Frühstadium" yaziyor; su an kanda bi iltihap belirtisi olmadigi icin tedaviye baslamiyorla, sadece kardiyolojiye ve ic hastaliklari uzmanina gitmem gerek, bakalim organik bir hasar yaratmis mi diye (Allah korusun!)...
Persembe günü de genlerime bakilmasi icin baska klinige gittim; oranin sonuclari da 2 haftaya gelecek
kismetse... Allah razi olsun canim dualarin icin; herseyin hayirlisi... dedigin gibi önce sagligim...
Insaallah iyi bir doktor bulursam gitmek istiyorum TR`de de...
Ne özürü tatlim, estagfurullah...

Son düzenleme:
benim adım yarcım yazdıklarını görünce geçmişi meçmişi herşeyi unuttum canım ya :50: sana feystende mesaj attım ama buradanda üzüntümü dile getirmek istiyorum
içindeki umudun bir benzeride bende var
sen kimsin necisin diyebilirsin belki hani seni çok iyi tanımıyorum ama ben 6.hislerime genelde gvenirim. aklıma ne gelirse başıma gelir ve senin için ben hiç negatif his hissetmiyorum biliyormusun :26: umut dolu içim benim :81:

ayrıca doktor araştırmasına girişeceğim canım senin için :26:
he eşinle arandaki bebek sorunu çözülmüş sanırım, çok sevindim canım bence sorun bile değildi o ama :70:

benim adım yarcım yazdıklarını görünce geçmişi meçmişi herşeyi unuttum canım ya :50: sana feystende mesaj attım ama buradanda üzüntümü dile getirmek istiyorum
içindeki umudun bir benzeride bende var
sen kimsin necisin diyebilirsin belki hani seni çok iyi tanımıyorum ama ben 6.hislerime genelde gvenirim. aklıma ne gelirse başıma gelir ve senin için ben hiç negatif his hissetmiyorum biliyormusun :26: umut dolu içim benim :81:

Canim benim, cok ama cok tesekkür ediyorum. Cevap yazdim sana face`den :29:
Hic öyle sey dermiyim :20: Yüzyüze görüsmüs olmasak da sen benim yasadigim her olumsuzlukda hemen bana özelden yaziyorsun, destek oluyorsun... senin düsüncelerin, söylediklerin ve hissettiklerin benim icin cok degerli... sagol canim tekrar destegin icin...

ayrıca doktor araştırmasına girişeceğim canım senin için :26:
he eşinle arandaki bebek sorunu çözülmüş sanırım, çok sevindim canım bence sorun bile değildi o ama :70:

Cok ama cok tesekkür ederim canim; simdiden Allah razi olsun...
Esimle bebek sorunu yokdu zaten canim; benim kendi kendime kafamda kurdugum üzüntüydü o... O cümleyle ne demek istedigimi yazdim canim sana face`den...

selam bal kaymaklarım :16::16::16:
burayı çok boşladım biliyorum ama öyle yoğun geçiyor ki günlerim....bu arada tedavim devam ediyor belki psikolojik ama kendimi harika hissediyorum,kafamda o soru işaretleri kalmadı huzursuzluklarım son buldu sanki:38:
bugünkü gelişmeleri sizle paylaşmak istedim.
cuma günü sözlüm geldi denizliden
bugün sabah çalıştığım köye beraber gittik 23 nisan kutlamalarına çok keyifliydi.
akşam 7 de hazır ol seni bir yere götürcem dedi
aldı beni evden göl kenarına gittik,kapat gözlerini dedi,kapadım tuttu bir yerlere götürdü beni,ne yapacağına dair hiçbir fikrim yoktu.aç gözlerini dedi, açtımm:53::53::53: kocaman yatı kiralamış bizden ve bir görevliden başka kimse yok.

önümde diz çökmüş fonda harikaromantik bir müzik karşımda kocaman pankart mumlarvs....:53::53::53:elinde de tek taşş:69::69::69:yarım saat yat turu yaptık ben tabi mutluluktan gözyaşlarına boğuldumm:60:evlenme teklifimi aldım hem de benim için çok önemli olan bir günde.2002 23 Nisan da başlamıştı bu aşk aradan yıllar geçti aynı günde evlenme teklifimi aldım o kadar mutluyum kiii:69::69::69::69::69::69: küçük bir detayı size göstermek istedim hemencik :1:

Son düzenleme:
gecekusumm cok cok mutlu oldum harıkaaaaa olmus
o an neler hıssedıyodun kımbılır
okadar guzel duygular kı bende hatırladım sımdı ewlılık teklıfını
Allah her zaman oyle guzel duygular yasatır ınsallah hepımıze
kendını daha ıyı hıssetmene sevındımm
bı geldın super bombayla :66::66:

günaydın kızlarrr hepinizeee :86:

bugün hava yine kapalı burda :50: ama kendimi spora ve kitaba adayarak güzel vakit geçirmeyi planlıyorum :27:
ayrıca bugün saç bakım günü:8:

slm çotanaklarım anneme kavuştum sonunda:69:
isim konusunda sizle aynı fikirdeyim:47:geçen gün canımı sıktı bende dedmki noterde onaylatıcam umut ismini:9:bana diyoki sen umut de :9:ona kalsa bekir koyacak dedesinin adı ama ortak kararımız YUSUF yönünde yanındaki ekleride beğenmiyo EMİR ve EYMEN sağlıcakla kucağımıza alalımda benim adımın dediği gibi tek sorun isim olsun

benim adım yazın beni çok etkiledi ben senden hamileyim konulu mesajı alacağıma gönülden inanıyo ve dua ediyorum :69:Rabbim her şeye kadirdir O dilerse herşey olur doğum anımda özellikle sana çok dua edicem:69:başka doktorlarada git her doktorun olaya bakışı farklı oluyo
eşimin teyzesnin torunu aynı zamanda benm çok sevdiğim arkadaşım Almanyada jinekolog eşide kalp cerrahı ama hangi şehirde yaşıyolar bilmiyom sen hastalık sonuçlarını maille bana at bende nurevşana göndereyim bide o baksın kendisi şuan çalışmıyo hamile diye ama mutlaka bana döner faceden msj atıcam sana:70:

xzgim güzel yüreklim benim:69:çok özledim sizi dudağına bakış açıları farklı olmuş silikon falan:1:geçmiş olsun canın yanıyomu :70:32 ayakkabı haa bay s kızmakta çok haklı benim akkabılarımı görsen ağlarsın halime hatta yazlığım bile yok:9:12 ay spor papi giyen biriyim kundura olmuyo nasır var :71::71:

barbim dün iyikide aradın beni:69:özlemişim seni:70:

gecekuşum :nazar::nazar::nazar::69::69::69:Rabbim nazardan korusun sizi harika bir gün geçirmişsin her kıza nasip olmaz eniştemize helal olsun:46:çok romantik:69:diğer konuda da çok sevindim:69:

selayım bgn selimine kavuşcak:69:senle benim kociği napsak acaba çok romantikler yaaa:9:

kontesim:69:
bm:69:evinimi toparlıyon yoksa dikişmi dikiyon
tutim:69:
handem:69:

selam kızlarr:72:

ne zamandır uğrayamadım nasılsınız annem istanbula gitti :59:bir haftadır da yok ben de evde yanlızım canım sıkıldı ama kimsede kalmamış:50:

Back
X