• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

mien hg canımm
Allah kavuştursun

ben de bugün çok sıkılıyorum
1,5 mil yürüdüm spor yaptım
şimdi de nescafemi aldım
film mi kitap mı diye düşünüyorum:97:

hoşbuldum kontesim:8:
ne güzel bende sabah yaptım sporumu bir haftayıda geçti diyetteyim ama tartılmıyorum bir ay sonra tartılacağım kilo vermediğimi görürsem motivasyonum düşer çünki :47: bence film izle kitabı akşam uyumadan önce okursun rahatlarsın iyi geliyo bende bir aydır bir kitabı bitiremedm iyice boşladım bu ara kitap okumayı:17:

gecekuşu süpriz gerçekten mükemmel olmuş aynı günde evlilik teklifi alman da çok hoş olmuş ne güzel düşünceli enişte bey:98:

benim adım yar çok geçmiş olsun arkadaşım umarım herşey yoluna girer herşeyin çaresi var mutlaka

barbi tuti selayhus sizlere de selamlar kızlar ben bodoslama daldım yine herzaman ki gibi bu kızın aklı da sonradan geliyor diyebülürsünüz:57::1:

orıflame ve avondan alışveriş yapmazdım ama akadaşım orıflame kataloğu verdi dün banyo köpüğü vucut losyonu el losyonu ruj parlatıcı dudak balmı filan yazdım the body shopa gideceğim yok zaten :1:bende burdan aldım:32: hepsi meyve kokulu inşallah güzel gelirler:31:

Son düzenleme:
selam kızlarr
bugun lımango hedıye yagmuruna tuttu benıı
ılk gırdım 7 mılyonluk sonra bı tane daha 7 mılyonluk hedıye geldı
ıreme dogumgunu hedıyesı aldım
sonra yıne 7 mılyonluk ve bedava kargo hedıyesı geldı
annemlere anneler gunu hedıyesı aldım
sonra yıne bedava kargo hedıyesı geldı bu sefer bısey almadımm :1:
kızlar pembe dolaba bakarmısınız hedıyeler nasıl

selam kızlarr

bana da geldi 2-3 tane ama ilgilenmedim:53: 1 siparişte birden çok çek kullanılabiliyor mu

Gecmisi okumadim .. Durum bildireyim istedim :))... Annemlerden eve donuyoruz .. Optup hepinizi...

kızlar nerdesınızz?
beylıkduzune ordanda annemlere gıttık alperı bırakmaya geldık
yolda dedım sayfalar dolmustur okumam uzun surer yazan olmamıs :27:

ayakkabılarımı topladım bugun hazır ındırmısken yazlıklarımı kaldırdım
tam 32 cıft yazlık ayakkabım varmıs bızımkısı cıldırdı bı cogunu ayagında bıle gormedım dıye
ayakkabı almamı yasakladı :27::27:
ne kadar cok yazlik ayakkabin varmis senin öyle .... bende yeni yeni stoklamaya basladim bebegim :60: :60: eskilerden cogunu attim..
Allah razi olsun canim; güzel düsüncelerin ve dualarin icin de tesekkür ediyorum...

Aleyküm selam canim. Erken menopoz durumlari cikinca sebebini arastirmak icin Immünolojiye ve Genetige yolladilar. Immünolojide cikti bu Lupus. Eve yolladiklari mektupda "Verdacht auf SLE im Frühstadium" yaziyor; su an kanda bi iltihap belirtisi olmadigi icin tedaviye baslamiyorla, sadece kardiyolojiye ve ic hastaliklari uzmanina gitmem gerek, bakalim organik bir hasar yaratmis mi diye (Allah korusun!)...
Persembe günü de genlerime bakilmasi icin baska klinige gittim; oranin sonuclari da 2 haftaya gelecek
kismetse... Allah razi olsun canim dualarin icin; herseyin hayirlisi... dedigin gibi önce sagligim...
Insaallah iyi bir doktor bulursam gitmek istiyorum TR`de de...
Ne özürü tatlim, estagfurullah...
verdact diye yazdilarsa , daha cok ilerleyen bir hastalik olamaz canim seninde dedigin gibi basindadir.. bende arkadaslara katiliyorum iyi haberlerini alacagimiz günü sabirsizlikla bekliyorum..
insallah test sonuclarinda iyi cikar... insallah insallah..
ayrıca doktor araştırmasına girişeceğim canım senin için :26:
he eşinle arandaki bebek sorunu çözülmüş sanırım, çok sevindim canım bence sorun bile değildi o ama :70:
güzel yürekli melegim benim:69:
selam bal kaymaklarım :16::16::16:
burayı çok boşladım biliyorum ama öyle yoğun geçiyor ki günlerim....bu arada tedavim devam ediyor belki psikolojik ama kendimi harika hissediyorum,kafamda o soru işaretleri kalmadı huzursuzluklarım son buldu sanki:38:
bugünkü gelişmeleri sizle paylaşmak istedim.
cuma günü sözlüm geldi denizliden
bugün sabah çalıştığım köye beraber gittik 23 nisan kutlamalarına çok keyifliydi.
akşam 7 de hazır ol seni bir yere götürcem dedi
aldı beni evden göl kenarına gittik,kapat gözlerini dedi,kapadım tuttu bir yerlere götürdü beni,ne yapacağına dair hiçbir fikrim yoktu.aç gözlerini dedi, açtımm:53::53::53: kocaman yatı kiralamış bizden ve bir görevliden başka kimse yok.

önümde diz çökmüş fonda harikaromantik bir müzik karşımda kocaman pankart mumlarvs....:53::53::53:elinde de tek taşş:69::69::69:yarım saat yat turu yaptık ben tabi mutluluktan gözyaşlarına boğuldumm:60:evlenme teklifimi aldım hem de benim için çok önemli olan bir günde.2002 23 Nisan da başlamıştı bu aşk aradan yıllar geçti aynı günde evlenme teklifimi aldım o kadar mutluyum kiii:69::69::69::69::69::69: küçük bir detayı size göstermek istedim hemencik :1:

dün feystede gördüm bunu..
cok romantikmis eniste , cok güzel düsünmüs kusum masallah size..
dün hus ada gösterdim , yine tekrarladim ona bak bedavaya gittim böyle bir teklifim bile olmadi diye :60:

slm çotanaklarım anneme kavuştum sonunda:69:
isim konusunda sizle aynı fikirdeyim:47:geçen gün canımı sıktı bende dedmki noterde onaylatıcam umut ismini:9:bana diyoki sen umut de :9:ona kalsa bekir koyacak dedesinin adı ama ortak kararımız YUSUF yönünde yanındaki ekleride beğenmiyo EMİR ve EYMEN sağlıcakla kucağımıza alalımda benim adımın dediği gibi tek sorun isim olsun

benim adım yazın beni çok etkiledi ben senden hamileyim konulu mesajı alacağıma gönülden inanıyo ve dua ediyorum :69:Rabbim her şeye kadirdir O dilerse herşey olur doğum anımda özellikle sana çok dua edicem:69:başka doktorlarada git her doktorun olaya bakışı farklı oluyo
eşimin teyzesnin torunu aynı zamanda benm çok sevdiğim arkadaşım Almanyada jinekolog eşide kalp cerrahı ama hangi şehirde yaşıyolar bilmiyom sen hastalık sonuçlarını maille bana at bende nurevşana göndereyim bide o baksın kendisi şuan çalışmıyo hamile diye ama mutlaka bana döner faceden msj atıcam sana:70:

xzgim güzel yüreklim benim:69:çok özledim sizi dudağına bakış açıları farklı olmuş silikon falan:1:geçmiş olsun canın yanıyomu :70:32 ayakkabı haa bay s kızmakta çok haklı benim akkabılarımı görsen ağlarsın halime hatta yazlığım bile yok:9:12 ay spor papi giyen biriyim kundura olmuyo nasır var :71::71:

barbim dün iyikide aradın beni:69:özlemişim seni:70:

gecekuşum :nazar::nazar::nazar::69::69::69:Rabbim nazardan korusun sizi harika bir gün geçirmişsin her kıza nasip olmaz eniştemize helal olsun:46:çok romantik:69:diğer konuda da çok sevindim:69:

selayım bgn selimine kavuşcak:69:senle benim kociği napsak acaba çok romantikler yaaa:9:

kontesim:69:
bm:69:evinimi toparlıyon yoksa dikişmi dikiyon
tutim:69:
handem:69:
ayburum annene kavusmusun gözün aydin bebegim...
isim konusundada allah saglikli versin , bekir ismi hayli eski geliyor kulaga , yusufta karar kilmisiniz iyi bari..
bende dün selimi almaya gittim , gittik daha dogrusu... kavustum oglumusuma
esler konusundada sana yürekten katiliyorum bebegim :60: :60:

gecekuşu süpriz gerçekten mükemmel olmuş aynı günde evlilik teklifi alman da çok hoş olmuş ne güzel düşünceli enişte bey:98:

benim adım yar çok geçmiş olsun arkadaşım umarım herşey yoluna girer herşeyin çaresi var mutlaka

barbi tuti selayhus sizlere de selamlar kızlar ben bodoslama daldım yine herzaman ki gibi bu kızın aklı da sonradan geliyor diyebülürsünüz:57::1:

selam miensera ... anen nezaman gelcek.. senin dügünde yaklasmaya basladi degilmi `===
selam kızlarr
hediyeler cok zevkli cok güzel secimler bebegim güle güle kullansinlar annenler ve iremcik...

hello kızlar bugün bnm doğum günüm :52::52:

iyiki dogdun iyiki dogdun juliii , daha nice senelere

kontesim senden alintilacak birsey olmamis :60: , dün gerci feyste durumumu bildirip durumunu aldim :))) günaydin tünaydinlar olsun ... ne durumda bugunki trend hasilati :)))

handem senide asagida gördüm günaydin güzel örtmenim :)

herkese selamlaar
geçmişe ççok bakamadım boş dersim diye biraz gireyim dedim

benim adım yar canım hastalık araştırılıyo demiştin en son başlangıç aşamasında çıkmış anladığım kadarıyla başlangıçtaysa tedavisi vardır dimi moralini yüksek tut canım o herşeyin ilacı oluyor
öncelik senin sağlığın bebek konusunda da hayırlısı olsun ben de inanıyorum sen sağllığına kavuş inancınızla o da olur inşallah

gece kuşum çok romantik bir teklif olmuş herşey böyle güzel devam eder inşallah

juliacım doğum günün kutlu olsun canıım

ayburum yusuf da güzel isim keşke erkekler bu kadar duyarsız olmasa umut ismini ne çok istiyordun

selayım :16:
barbim :16:
ezgim :16:
kontesim :16:
tutim :16:

ben de cuma günü izin alıp annemlere gittim acilen
annemi perşembe günü doktor ameliyata almış tiroid için benim de akşam haberim oldu
aslında olacağını biliyodum doktor arıyorduk ama hemen alınca endişelendim hemen izin alıp yanına gittim şimdi iyi ama çok şükür

handem geçmiş olsun anneciğinee:nazar:
selayım bugün ilgilenmedim trendyol ile :60: artık gıkıma kadar doydum alışverişe:26::53::52:
3kargom var daha gelecek:27:
bugün bi tanesini alıcam,kot gömleği

herkeslere günaydınnnnnnnn:92:
kapalı bir batı karadeniz sabahından merhabaa:31::12:

handem cok gecmis olsun annene canim... nasil iyimi simdi ???
benim annemde 3 hafta sonra elinden bas parmagindan ameliyat olacak kemik sIKismasi olmus :((
her yerinde bir sorun cikmaya basladi kadincagizin yaziik :(((((

kontesim e durulma vaktin gelmisti artik :))

kontesim çok sağol canım
evet ben de bu ara çok şey aldım durmam lazım
bu trendyol hastalık gibi bişey zaten almasa da bakmak istiyo insan

selayım teşekkür ederim gayet iyi evde şimdi babam izin alıp durucak başında
senin de annene çok geçmiş olsun kemik sıkışması nasıl olmuş ki
bir yaştan sonra hepimiz öyle olucaz heralde selayım yaa annem bir süre sonra da varis ameliyatı olacak biraz bunun üzerinden geçsin diye bekliyoruz

selam kızlarr
annelerınıze gecmıs olsun bol sıfalar dılıyorum :26:
bugun kadın vardı bendede mutfaga falan gırıstım
sonrada caya gıttım smdı gelıp hemen yemek yapmaya baslıcam
sıze bır bakayım dedım ozledım hepınızııı:16:

kolay gelsin ezgitomm
ay bugün dolabımı düzenledim
yazlıkları çıkardım
yazlık pantolonlarım hala aynı şekilde oluyor üzerime
çok üzgünüm kilo veremediğim için:84:

Back
X