Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

merhabalar hemen yazıp kaçıyorum bu aralar ama 1 hafta işe gelemeyince
10 dk girip bakıp cıkıyorum
ygs sonucları acıklanmıs 140 lazımdı bana 220 almısım
aslında direk gecisde yapabilirdimde ama sınavdan kaç sonuc alcagımı merak edip
sınava girmek istemiştim sadece türkçe ve sos yaptım
sonucum süpermiş cok mutlu oldum
kayınpederim ve eşim yemeğe götürceklermiş beni
sınavdan iyi puan aldım diye

ezgicim bu arada elbise geldi bana alt kuması kaliteli güzel ama üst beyaz lacivert cizgili yeri cok
dandik kuması ve arkası sporcu atletleri gibi beyaz olan yerde aslında kremrengi benim boy 1,67 ama
baya kısa oldu bana rahat hareket edemem yazlık yerde bile bende geir yolladım gömlek ve yazlık elbise ile değiştirdim off gelsin bidaha asla sustilodan almıycam birşey
geçmiş olsun dilekleriniz içinde cok teşekkür ederim
selaycım inşallah secilir selim cok tatlı bi cocuk bal kaymak gibi
bu arada aybur dogummu yaptı?

Son düzenleme:
hayır bıemım gelmedı
logocum hayırlı olsun cok sevındımm
afıyet olsun ıyı eglenceler dılerımm
sustılo bencede bozdu bende bısey almam artık ordan
zaten bu ara cok sey aldım almıcam bısey ınsallah umarım

logocum tebrik ederim seni.. ee isin aynimi kalacak simdi ?? onu tam anliyamadim ??

ezgim bebegim bugun sende girmemisin ... özledinmi benim bakiim :))

biemcim demek konustun sesinin daha iyi olmasina cok sevindim.. ayy bakmalara doyamiyordur bebegine.. bende cok merak ediyorum.. biran önce resimlerini paylassa keske
veya yanina birileri gidip cekse :)

bende resimelrini merakla bekliyorum
hasta olmsaydık kesinlikle giderdim selayım ben
aybike kesin gitmiştir o paylaşbilir tahminimce

özlemez olurmuyum selayım
bende cok merak edıyorum gormek ve koklamak cok ısterım
Allah bızede nasıp etsın ozendım

Kizlar feysede yazdim burdandaxyagayim , selimin bu isinden vazgectim , cunku benden aylik 20 eur istiyorlar , yilda 240 eur yapiyor , is alip alamiyacaklari belli bile degil ... Biraz arastirdim nette sikayetler bile varmis ... Yarin arasalar bile istemedigimizi soyluycegim .. Biraz dolandiricilik gibi geldi bana ...

almasalar da mı ödencekmiş o para:26:

Canim seni aldik deyince gidip 240 eur yu bir seferde bayiyormusun ... Sonra sana nezaman nerde bir cekim onerecekleri soru isareti ... Kim isterse selimi artik hangi marka vs .. Ama birisinin selimi sececeginin garantisi yok .. Sadece o ajansa uye olabilirsen yani uye olunca 240 eur yu direk aliyorlarmis ... Internette arastirdigimda dun fakan bu yazmiyordu .. Bugun soylediler bize .. Her aileden 240 eur alsalar ooo degme keyiflerine :)) , yani benim jafama yatmadi

Bende oyle dusundum ezgim ...
Cok uykum geldi vede yorgun hissediyorum kendimi yataym artik .. Ezgim optum ve ayakta olan cotlarimi :)

[QUOTE=kkontess;18949655]selayım o iş yaşa benziyor bence de :26: boşverin gitsin

günaydınlarrrr:92::92::92::92:
[/QUOTE]

sabah aradilar secilmisiz
dedim istemiyorum tesekkür ederim... ne belli sonra bize birseyler söyliyeceginiz dedim.. cocugunuza güvenmiyormusunuz reklam alamazmi diyor dedim kalsin :))

günaydın kızlarr
bugün iyim çok şükür sadece boğazımda bi acı var :44:

yusuf paşayıda yarın dktra götürücez , başka bi dktra yani , ameliyatı sünneti için muayene olucak ve gün alıcaz
şurupları öksürüğünü arttırdı , gece boğuluyodu nerdeyse yawrum
ilaçtan nefret eden biri olarak herşeyin doğalından yanayım
araştırdım bıldırcın yumurtası , bal ve sütü her sabah aç karınla içirildiğinde alerji bronşit öksürük ne var ne yok silip süpürüyomuş, bağışıklığı güçlendiriyomuş,bazı dktrlarda bunu öneriyomuş
bende bugün başladım

selayım içine kurt düştüyse kabul etmemekle iyi yapmışsın , boşver hayırlısı bu demekki

selam kızlarr
selımın secılmemesı mumkun degıldı zaten o sırınlıkle
yusufada cok gecmıs olsun alperde her sabah yada her aksam bıldırcın yumurtasıyla pekmezı karıstırıp yıyor cok saglıklı bıde tadı hosuna gıdıyor ben asla yemem

bende sanırım içemem

sağol canım

bu arada bıldırcın yumurtasında yüksek oranda afrodizyak varmış
oyüzden hergün yemese iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…