Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ezgimmm melegim once evdeydim sonrada selimle parka gidince oyle oldu canim yarin artik insallah ... Heralde senin saclari artik canli gorecegim

Kontesim nereye ekledin pembe dolabami ??

yok ezgim bilmiyordum
bugün çok dikkatli bakmamştm trende
baktıkça masraf çıkıyor çünkü
teşekkür ediyorum
38 beden almak zorunda kaldım,umarım olur (gerçi biraz zor ama kısmet bakalım)

badem yağı çok iyi geliyor o tarz şeyleree

evet selayım dolaptaa

ay çok uykum geldi ben yatıyorum kızlar
cici geceler bol öpücüklerrr
ayburumla görüştünüz mü bugün,nasılmış eve çıkmış mıı

Ayyy ayburum benimde aklimda cikmistir kesin .. Bebegiyle evine gelmistir artikn..

Kontescim elbise hos sade ama bayilmadim vallahi .. Orta begendim :))

Ezgim badem yagi kesin bende alacagim , kas seklim bozuldu cunku yay gibi kas istemiyorum ..

kombinlediğimde çok beğendiririm ben sana bebek
üstüme olursa tabi 38 aldım

bugün playmax war trendyolda ve yine kargo bedavaa
ezgim seviyordu sankim onun elbiselerini:26:

kombinlediğimde çok beğendiririm ben sana bebek
üstüme olursa tabi 38 aldım

bugün playmax war trendyolda ve yine kargo bedavaa
ezgim seviyordu sankim onun elbiselerini:26:

gunaydın kızlar
ewet kontesım sewıyorum baktım bende bıraz once
sıtesınde kargo bedava yazıo ama facede duvarında baktım bedava degılmıs
sabah ıreme aldıgım elbıse geldı onunla uyandım zaten
ayburumu bugun arıcam saatın gecmesını beklıyorum

aa evet
ödeme kısmında çıkıyor kargo ücreti :26:

nasıl çıktı elbisee,güzel mi?

Ezgim erkencisin bebegim ...
1 ay var biliyormusun ... Istanbuldan gecerken yolumuzu kes sen bizim ... Gidemesin enisten
Dar giyinmiyormuki irem ,,, kaca almistin bianem , geri gonderme sansin varmi??

Kontesim hayirdir nooldu

çok büyük bi şey değil kızlar ama ters anıma denk geldi ve çok kızdım
ben onu uyuyor sanıyorum,aramıyorum sabahtan beri ama beyimiz face de filan...
sabah aradım ama açmadın dedi bi de
telefonda ne çağrı vardı ne de arayanı bil mesajı...
kimi aradıysa artık ben diye,bilemiyorum

Eskişehir’de vatandaşların ihbarı üzerine polis, saat 03.45 sıralarında Odunpazarı İlçesi Gökmeydan Mahallesi’ndeki Özbek Çocuk Parkı’na gitti. Polis, evli ve 3 çocuk babası işsiz Mustafa K.’yı (47) bir sokak köpeğine tecavüz ederken yakaladı.

Karakola getirilen ve ifadesi alındıktan sonra Kabahatler Kanunu’na göre 150 TL para cezası yazılarak bırakılan Mustafa K., “Uzun süredir eşimden ayrı olarak yaşıyorum. İşim de yok. O gece son param ile bir bira alarak parkta içtim. Bu sırada yanıma boz bir dişi köpek geldi. Köpek bana ilgi gösterince, kendimi tutamadım. Onunla ilişkiye girdim” diye konuştu.

yuh!

Türklerden korkulur ha

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşan Yılmaz başlattığı soruşturma sonucu İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin başta Kapalıçarşı olmak üzere 130 ayrı adrese eşzamanlı baskın düzenleyerek çökerttiği “sahte ürün” çetesinin, Fransa’da Louis Vuitton’un baş çanta ustası olarak çalıştıktan sonra emekli olan Yorgo Anastiadis’i transfer ettiği ortaya çıktı. Anastiadis, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. SOSYETEYE SATMIŞ Çetenin Yorgo Anastiadis aracılığıyla aynısını ürettiği Louis Vuitton ve Chanel marka ürünleri, sosyeteye tanesi 1500 dolardan sattığı anlaşıldı. Ünlü bir müşterinin çanta ustası Yorgo Anastiadis’i arayarak, yine ünlü bir isim için aldıkları Chanel marka çantayı çok beğendiklerini telefonda ifade etmesi, polisin takibi sırasında dinlemeye takıldı. Çete liderleri Muhammet A. ve Günaydın D.’nin kazandıkları paralarla tefecilik yaptıkları da belirlendi.

Aramalarda çete üyelerinin evlerinde 3 milyon TL ile 2 milyon TL değerinde senet ele geçirildi.

Son düzenleme:
Ezgim erkencisin bebegim ...
1 ay var biliyormusun ... Istanbuldan gecerken yolumuzu kes sen bizim ... Gidemesin enisten
Dar giyinmiyormuki irem ,,, kaca almistin bianem , geri gonderme sansin varmi??

Kontesim hayirdir nooldu
off keske oyle bır sansım olsa
herseyden once keske ıstanbulda yasıyor olsaydınız bebegım ya
cok az kaldı kavusmamıza 1 aycık
gerı gondermem gıymezse ben gıyerım ona baska bır hedıye alırım
130 tlden 45 e dusmustu

aa neden dar giymiyor ki :26:
fiziği müsait görünüyor,çok da yakışırr

basenlerı var dıye gıymıyor
bırazcık kuruntu yapıyor bence
kesın yakısır gıyse hersey yakısıyo bebegıme

insan adı altındakı yaratıklardan nefret edıyorum

bu da ygs ile ilgili bir haber

Çok başarılı bir fen lisesi öğrencisi. Deneme sınavlarından çok iyi sonuçları alıyor, okulu, dershanesi, ailesi kendisinden çok iyi bir derece bekliyordu. Ama sonuçlar açıklandığında şok oldu. Çünkü ekranda 126 puan aldınız ve sınavı kazanamadınız yazıyordu. Hayatının en zor anlarını yaşadı ve dün nihayet gerçek puanına ulaşabildi. Nasıl mı? Ankara’ya giderek. ÖSYM’ye itiraz ederek.
İtirazı sonuç verdi ve puanı 126’dan 485’e yükseldi. Türkiye sıralaması da mucizevi bir şekilde, bir milyon 500 binlerden farklı puan dilimlerine göre ilk 200’e yükseldi.
Bir başka adayın puanı 380, bir diğerininki 400’e, ötekiler de iki katına çıkan gerçek puanlarına kavuştular.

yorum yapmıcam hayır yapmıcam yapmıcammm
bu guzel cumartesı gunumu sınırlı gecırmıcem gecırmıcemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…