- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.501
Ayyy ayburum benimde aklimda cikmistir kesin .. Bebegiyle evine gelmistir artikn..
Kontescim elbise hos sade ama bayilmadim vallahi .. Orta begendim :))
Ezgim badem yagi kesin bende alacagim , kas seklim bozuldu cunku yay gibi kas istemiyorum..
kombinlediğimde çok beğendiririm ben sana bebek
üstüme olursa tabi38 aldım
bugün playmax war trendyolda ve yine kargo bedavaa
ezgim seviyordu sankim onun elbiselerini:26:
gunaydın kızlar
ewet kontesım sewıyorum baktım bende bıraz once
sıtesınde kargo bedava yazıo ama facede duvarında baktım bedava degılmıs
sabah ıreme aldıgım elbıse geldı onunla uyandım zaten
ayburumu bugun arıcam saatın gecmesını beklıyorum
aa evet
ödeme kısmında çıkıyor kargo ücreti :26:
nasıl çıktı elbisee,güzel mi?
gayet guzel cıktı ınsallah gıyer
resmı gostermıstım begenmıstı ama cok dar ben gıymem demıstı :26:
neden snırlendı kı :26:
off keske oyle bır sansım olsaEzgim erkencisin bebegim ...
1 ay var biliyormusun ... Istanbuldan gecerken yolumuzu kes sen bizim ... Gidemesin enisten
Dar giyinmiyormuki irem ,,, kaca almistin bianem , geri gonderme sansin varmi??
Kontesim hayirdir nooldu
basenlerı var dıye gıymıyoraa neden dar giymiyor ki :26:
fiziği müsait görünüyor,çok da yakışırr
Eskişehir’de vatandaşların ihbarı üzerine polis, saat 03.45 sıralarında Odunpazarı İlçesi Gökmeydan Mahallesi’ndeki Özbek Çocuk Parkı’na gitti. Polis, evli ve 3 çocuk babası işsiz Mustafa K.’yı (47) bir sokak köpeğine tecavüz ederken yakaladı.
Karakola getirilen ve ifadesi alındıktan sonra Kabahatler Kanunu’na göre 150 TL para cezası yazılarak bırakılan Mustafa K., “Uzun süredir eşimden ayrı olarak yaşıyorum. İşim de yok. O gece son param ile bir bira alarak parkta içtim. Bu sırada yanıma boz bir dişi köpek geldi. Köpek bana ilgi gösterince, kendimi tutamadım. Onunla ilişkiye girdim” diye konuştu.
yuh!
bu da ygs ile ilgili bir haber
Çok başarılı bir fen lisesi öğrencisi. Deneme sınavlarından çok iyi sonuçları alıyor, okulu, dershanesi, ailesi kendisinden çok iyi bir derece bekliyordu. Ama sonuçlar açıklandığında şok oldu. Çünkü ekranda 126 puan aldınız ve sınavı kazanamadınız yazıyordu. Hayatının en zor anlarını yaşadı ve dün nihayet gerçek puanına ulaşabildi. Nasıl mı? Ankara’ya giderek. ÖSYM’ye itiraz ederek.
İtirazı sonuç verdi ve puanı 126’dan 485’e yükseldi. Türkiye sıralaması da mucizevi bir şekilde, bir milyon 500 binlerden farklı puan dilimlerine göre ilk 200’e yükseldi.
Bir başka adayın puanı 380, bir diğerininki 400’e, ötekiler de iki katına çıkan gerçek puanlarına kavuştular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?