- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.561
Barbim kac acI ne demek istedin orayi anliyamadim bitanem ???
ezgitom evet öyle oldu birtanem sonra yine ararim seni, sesini duyduguma sevindim..
barbitom seni aramadim sesini dinlendir diye birtanem ..
biemcim buldunmu mankenine isim ??? daha iyisindir sende umarim..
handecigim aynen böyle maclarda falan fenerle oynarken bile onun morali bozulmasin diye kazansin istiyordum bjk yi
barbitosum sizi tanimak en güzel yaptigim sey dünyada hayatimin en güzel anlarindan birisi... bebisim
kontesim elbise sIK bir elbise güle güle giyinsin arkadasinda... yardim etmende cok hos cok takdir ettim güzelim..
biemcim ismi sormam hataydi menekse haatam yakisani yapmisin canim morda flar takmisin mor menekse olmus güle güle kullan ..
sağol selayım
ben de mutlu oldum valla
yarın da başka bi arkadaşım için pazar avına çıkacağım:90:
diploma almaya geliyor memleketinden,çarşamba ve perşembe burda olacak
pazar da salı - cuma kurulduğundan kaçırıyor
rica etti bakalım neler bulabileceğim
kendime almayı bıraktım ,çevreye bulaştım ahahahahah
hadi bakalim kolay gelsin , gell gell batan geminin mallari kontes bunlar
diger tarafa ekledigin elbiseyi almadin degilmi canim , o gri olani cook kaba duruyor cook hemde :18::18:
Benim adim yar canim seni goruyorum asagida nasilsin ????
Benim adim yar canim ne kadar etkiledi ablanin anlattiklari beni , bir anda gozlerim doldu , tuylerim diken diken oldu ... Benide esimn kuzeni ruyasinda tavaf ederken gormus birkeresinde , yuzun nur gibiydi diye anlatmisti , cok etkilemisti beni ..
Allah kabul etsin ablanin ziyaretinide ... Baska doktora gittinmi , veya bir gelisme varmi ,??? Turkiyeye gidebilecekmsin bu sene ?)
hoş geldin canımm
teşekkür ediyorum iyi dileklerin için
başka doktora gittin mi?
ablanın anlattığı gerçekten çok enteresan bir olay:26:
Kizlar bide ben radikal bir kararla besiktasli oldum
Hus cok mutlu oldu yaa ,cok iyi bisey yaptim :))
kendımı bırazcık kotu hıssedıyorum
bu sabah sercan ankaraya gıttı yıne
bende 4de yattım utu falan yapmıstım
6da kalkıp gıdıcektı o da alarmımı duymamısım okadar durtuklemıs kalkmamısım
ugurlayamadım onu sabah uyandıgımda cok kotu oldum
benimadımyar ablanın anlattığı şeyi okuyunca şoke oldum canım :26: ben inanırım böyle şeylere birde biliyormusun
Teşekkürederim b.a.y. cım
Allah senide sıkıntılarından kurtarsın inşlh canım
trend kabul günleri yap... gelenlerlere yardimci falan ol senkendime almayı bıraktım ,çevreye bulaştım ahahahahah
yok yok onu almadım bebişim
Kusuruma bakma canim; alintiladim cevap yazdim ama okumaya firsatim olmadi esim uyuyalim diyince aniden cikmak zorunda kaldim...
Hamdolsun iyiyim canim; herseyi rafa kaldirdim, hic birsey düsünmemeye calisiyorum ve hic bir rahatsizligim yokmus gibi hayatima kaldigim yerden devam etmeye calisiyorum...
Kafam cok karisikti; ne istedigimi, ne yapmam gerektigini bilemiyordum... doktorlarin su an birsey yapmamasi nedense büyük bir yükü aldi omuzlarimdan... biliyorum, kulaga tuhaf geliyor bu söyledigim; ama bazi seyleri kafamda netlestirmek icin zamana ihtiyacim vardi ama bi yandan da "doktorlar zamanimin kalmadigini" söyledigi icin kendimi inanilmaz baski altinda hissediyordum... simdi biraz o baski gitti üstümden... kendimi strese sokmadan, ama bi yandan da salmadan salim kafayla dogru yolu bulmaya calisacagim insaallah...herseyin hayirlisi...
Ay canim benim... ben de okadar etkilendim ki anlatamam; ablam da cok etkilenmis; annemle konustum aksam, ablan sizi mutlaka ümreye göndermek istiyor diyor... isterim tabii; insaallah kismet olur en kisa zamanda...
Esinin kuzeninin rüyasi da ne güzelmis canim; ne kadar temiz ve iyi bir insan oldugun belli, bu yüzden öyle görmüstür seni bence... insaallah kismet olur sana da canim birgün; hadi kismetse seneye 4lü olarak gidelim eslerimizle birlikte
Tam kesin degil, ama gidebilirsek Temmuzun ortasi falan gitmek istiyoruz, ama daha esimin izni falan belli degil maalesef... aslinda ben sen de oradayken gidebilmeyi cok isterdim; bulusmak istiyordum sizlerle
Hosbuldum tatlim, rica ederim
Henüz gitmedim maalesef; daha bir sürü doktordan randevu almam lazimAma eve gelesiye gec
oluyor, isyerindende ihmalkar davraniyorum... en kisa zamanda randevularimi alip gidicem insaallah :2:
Evet canim, bence de cok enteresan :26:
N`ayirrrr n`ollamazzzz, sen Fenerli degil miydin Selayim yavvv
Nasil yaparsin bu ihaneti takimimiza
Hissettiklerini tahmin edebiliyorum canim; ben de kendimi kötü hissederdim, ama
kalkamaman normal o saatte yatinca; üzme kendini diycem ama zaten kavusmussundur
askina...
Abine de Allah kavustursun...
Benim de tüylerim diken diken oldu canim duydugumda:26: Ben de cok inanirim canim :26:
Gecmis olsun tatlim; umarim daha iyisindir...
Rica ederim canimAmiin; Allah razi olsun tatlim...
Kkontessim ben de arkadaslar gibi yorumladim rüyani; "sIkIntilardan sonra feraha kavusacaksin insaallah" gibiHayir olsun canim...
yarcım bjk iyidir
gel seni de alalım aramıza
rüya yorumun için sağolasınn
selayımm ingilizce kursumuz yarıda kaldı kapandı uçtu gitti
yanii bu ne demektir
haziranda marmara bölgesi'ndeyim
nikahı da yaparımm senle buluşmayı daa
imaminida kiyarim hükümetinide diyorsun yani
kursun iptal olmasina sevineyim ozaman :)))
kocaman bir kupa ile kakaomu ictim simdide cumba yatak ... öpüyorum sizi..
ezgicanim yine gece ugrar ben yatinca
hande kusuruma bakma ben esının ısı ıcın yazmamısımselayım kontesim barbim benim adım yarcım ve bmcim çok teşekkğr edrim inşallah çok iyi olacak bu iş
bmcim arı sütü belki birşeylerle birleşince mi ağır geldi ki bana hiç gelmemiş :26:
barbim çok geçmiş olsun kaptın mı şifayı sen de yaa diye diye nazar değdirdin kendine
selayım eşler beşiktaşlı olunca insanın ister istemez bir sempatisi oluyo ya ben de tutmuyorum güya ama maç izlerken kazansın istiyorum nedense
kızlar rüya yorumlarınız için çok teşekkürlerne kadar pozitifsiniz öyle kıyamam:78:
selayım ,barbim kaş açıcı demek istedi sanırım
ben öyle anladım
ezgim Allah kavuştursun enişteylee,sen de gitsene kız değişiklik olur
hava burda da süperdi bugün yaz gibiiii
ayrıca sana o kadar ağır taşımak zararlı değil mi
ben de dışardaydım şimdi geldim
arkadaşıma mezuniyeti için çok güzel bi elbise aldık trendyoldan
kartı yok diye benden aldık , çok sevindi
bi de güzel ayakkabılar önerdim ona
30'ar tl ye bi tane günlük papi bi tane de mezuniyeti için papi aldık platform ve ince topuklu
kombinine uygun olursa çantamı vereceğim
geriye sadece takıları kaldı kuzumun:87:
elbisemiz de buEki Görüntüle 188573 Eki Görüntüle 188572
sizce nasılll?
oo yardımsever arkadasım benımsağol selayım
ben de mutlu oldum valla
yarın da başka bi arkadaşım için pazar avına çıkacağım:90:
diploma almaya geliyor memleketinden,çarşamba ve perşembe burda olacak
pazar da salı - cuma kurulduğundan kaçırıyor
rica etti bakalım neler bulabileceğim
cok sukur kavustum canım benımKusuruma bakma canim; alintiladim cevap yazdim ama okumaya firsatim olmadi esim uyuyalim diyince aniden cikmak zorunda kaldim...
Hamdolsun iyiyim canim; herseyi rafa kaldirdim, hic birsey düsünmemeye calisiyorum ve hic bir rahatsizligim yokmus gibi hayatima kaldigim yerden devam etmeye calisiyorum...
Kafam cok karisikti; ne istedigimi, ne yapmam gerektigini bilemiyordum... doktorlarin su an birsey yapmamasi nedense büyük bir yükü aldi omuzlarimdan... biliyorum, kulaga tuhaf geliyor bu söyledigim; ama bazi seyleri kafamda netlestirmek icin zamana ihtiyacim vardi ama bi yandan da "doktorlar zamanimin kalmadigini" söyledigi icin kendimi inanilmaz baski altinda hissediyordum... simdi biraz o baski gitti üstümden... kendimi strese sokmadan, ama bi yandan da salmadan salim kafayla dogru yolu bulmaya calisacagim insaallah...herseyin hayirlisi...
Ay canim benim... ben de okadar etkilendim ki anlatamam; ablam da cok etkilenmis; annemle konustum aksam, ablan sizi mutlaka ümreye göndermek istiyor diyor... isterim tabii; insaallah kismet olur en kisa zamanda...
Esinin kuzeninin rüyasi da ne güzelmis canim; ne kadar temiz ve iyi bir insan oldugun belli, bu yüzden öyle görmüstür seni bence... insaallah kismet olur sana da canim birgün; hadi kismetse seneye 4lü olarak gidelim eslerimizle birlikte
Tam kesin degil, ama gidebilirsek Temmuzun ortasi falan gitmek istiyoruz, ama daha esimin izni falan belli degil maalesef... aslinda ben sen de oradayken gidebilmeyi cok isterdim; bulusmak istiyordum sizlerle
Hosbuldum tatlim, rica ederim
Henüz gitmedim maalesef; daha bir sürü doktordan randevu almam lazimAma eve gelesiye gec
oluyor, isyerindende ihmalkar davraniyorum... en kisa zamanda randevularimi alip gidicem insaallah :2:
Evet canim, bence de cok enteresan :26:
N`ayirrrr n`ollamazzzz, sen Fenerli degil miydin Selayim yavvv
Nasil yaparsin bu ihaneti takimimiza
Hissettiklerini tahmin edebiliyorum canim; ben de kendimi kötü hissederdim, ama
kalkamaman normal o saatte yatinca; üzme kendini diycem ama zaten kavusmussundur
askina...
Abine de Allah kavustursun...
Benim de tüylerim diken diken oldu canim duydugumda:26: Ben de cok inanirim canim :26:
Gecmis olsun tatlim; umarim daha iyisindir...
Rica ederim canimAmiin; Allah razi olsun tatlim...
Kkontessim ben de arkadaslar gibi yorumladim rüyani; "sIkIntilardan sonra feraha kavusacaksin insaallah" gibiHayir olsun canim...
yarcım bjk iyidir
gel seni de alalım aramıza
rüya yorumun için sağolasınn
selayımm ingilizce kursumuz yarıda kaldı kapandı uçtu gitti
yanii bu ne demektir
haziranda marmara bölgesi'ndeyim
nikahı da yaparımm senle buluşmayı daa
Sanada iyi geceler kontescim tatli ruyalar ....
Ezgim gelmis iyi geceler opucugumu vermeyemuuuuuahhh bendedende sana ..
Ezgim kiyamam ben senin gozyasina yaa( , oyle giyinirsin birazda canim , hem pembeler cok moda simdi .. Bak enistemde teselli etmis , aglama uzulme sen .. Geldimi canim esin ankaradan ???
est ezgim ondan değillllll:18:hazirandan sonra yokum demişti selayım da, o yüzden dedim öyleee
siz zaten istanbuldasınız ya hani
yeni converselerin hayırlı olsun:90embe de güzel kız,ağlama
yenisini alsın bay s
marketlik almak zorundasın evet ama bari hepsini biriktirip de alma be kuzum
taksit taksit al:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?