- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.541
benim adım yazın beni çok etkiledi ben senden hamileyim konulu mesajı alacağıma gönülden inanıyo ve dua ediyorumRabbim her şeye kadirdir O dilerse herşey olur doğum anımda özellikle sana çok dua edicem başka doktorlarada git her doktorun olaya bakışı farklı oluyo
eşimin teyzesnin torunu aynı zamanda benm çok sevdiğim arkadaşım Almanyada jinekolog eşide kalp cerrahı ama hangi şehirde yaşıyolar bilmiyom sen hastalık sonuçlarını maille bana at bende nurevşana göndereyim bide o baksın kendisi şuan çalışmıyo hamile diye ama mutlaka bana döner faceden msj atıcam sana
benim adım yar çok geçmiş olsun arkadaşım umarım herşey yoluna girer herşeyin çaresi var mutlaka
verdact diye yazdilarsa , daha cok ilerleyen bir hastalik olamaz canim seninde dedigin gibi basindadir.. bende arkadaslara katiliyorum iyi haberlerini alacagimiz günü sabirsizlikla bekliyorum..
insallah test sonuclarinda iyi cikar... insallah insallah..
benim adım yar canım hastalık araştırılıyo demiştin en son başlangıç aşamasında çıkmış anladığım kadarıyla başlangıçtaysa tedavisi vardır dimi moralini yüksek tut canım o herşeyin ilacı oluyor
öncelik senin sağlığın bebek konusunda da hayırlısı olsun ben de inanıyorum sen sağllığına kavuş inancınızla o da olur inşallah
selam bıdıklarımm
selayım ıstedıgın bısey varmı annenle gondereyım kuzucum
benımadımyarcım ewet askerde
Benim dusunceli ask bocuum sagol , surda 1 aydan az sure sonra biz gelecegiz ... Sen bisey istiyorsan soylr bana sarimsakli cipslerin disinda , onlari zaten alacagim()).. Bu hafta kendimede aldim cook guzeller
yuppii tesekkur ederım bebegım
hatırlattın canım nasıl ıstedı anlatamam
Benim adim yar canim seni goruyorum asagida nasilsin ????
Kontesim ask tazelemisiniz canim :), bende yakinda olcam uf bakalim nezamana ... Iyi geceler canim ...
Merhaba canlarim
Canim faceden yazistik zaten seninle ama burdan da belirtmek istedim: yazdiklarin beni cok ama cok duygulandirdi, gözlerim doldu... Allah senden razi olsun canim benim...
Cok tesekkür ederim canim; amiin insaallah...
Zaten baslangic asamasinda yaziyor canim, ama önleyici hic birsey yapilamiyormus, cünkü tedavisi olmayan bir hastalik
Amiin canim, insaallah iyi haberler verebilirim size... Allah razi olsun canim benim...
Ayrica sana da cok gecmis olsun, gözün daha iyidir umarim... annecigine de hayirli yolculuklar diliyorum; kazasiz belasiz gidip hayirlisiyla döner insaallah... benim de dün ablam ümreden geldi; tüylerimi diken diken eden birsey anlatti: Kabede tavaf yaparken merdivenlerde siyahlar icinde oturmus aglayan bir kadin görmüs; "ayni sana beziyordu!" diyor; hatta okadar benziyormus ki neredeyse "benim_adim_yar!" diye seslenecektim diyor! Ama kalabalik oldugu icin ulasamamis ona...
Ajans isinden vazgecmeniz de iyi olmus bence, cünkü benim bildigim kadariyla burada hep uyariyorlar para isteyen yerlerden uzak durun diye...
Sagol canim, amiin insaallah... evet, baslangic asamasinda diyor doktor, ama ne yazikki tedavisi olmayanbir hastalik buAnca Allah korusun hangi organa zarar verirse o organa yönelik tedavi uygulanabiliyor Allah tüm hastalara acil sifalar versin; beterinden korusun insaallah...
Ayrica esinin yeni isi hayirli ugurlu olsun. Annecigine de gecmis olsun; umarim daha iyidir...
Kkontessim teyzene gecmis olsun canim; Rabbim acil sifalar versin...
Bir an önce askina kavusur hasret giderirsin insaallah
Biemcim Yusuf`a cok sevindim; iyi ki baska doktora daha gitmissin...
Xzgicim abin askerde mi canim senin?
biemcim sevindim bu olaya canim iyikide gitmisin baska doktara... cok iyi bu.. insallah ekime kadarda hersey yoluna girer ..
mankeninde hayirli olsun :)
ezgim evet dünkü elbiseyi diyordum canim...
sizin orasida her diziyie giriyorne güzel aksiyonlu oluyordur gelip gecerken :))
selam kızlar geleneksel bastı oyunumdan geldım
he valla selayım lale devrı su bu sureklı bı hareket
bıecım varmıs bende yenı gordum atv demı ne bencede ısım koymadan olmaz
herkese iyi pazarlaar
bugün temizlik günüm uzun zamandır iyi bir temizlik yapmıyordum çok fena giriştim o yüzden
bu arada eşim iş değiştiriyor kızlar başka bir şirkete daha iyi bir mevkiye geçiyor çok sorumluluk gerektiren bir iş olacak ama onun ilerlemesi bakımından ve maddi bakımdan çok çok iyi olacak inşallah
aybuşu aradım hastanedeyken ama öğrencilerin gürültüsünden ve hemşirenin gelmesinden dolayı pek konuşamadık sesi çok iyi geliyordu ama çıkmıştır heralde dimi bebiş de çok tatlı yaa allah uzun ömürler versin
bmcim çok geçmiş olsun sana da oğluna da
başka bir doktora gitmeniz iyi olmuş
ben de küçükken çok hasta olurmuşum annem arı sütü alırmış hep o da iyi oluyor zayıf bünyelere bildiğim kadarıyla
selayım seilimcik zaten çok tatlı tescillemiş oldun bunugüvenmediğin yere kayıt yaptırmaman iyi olmuş
kontesim bence de paranı geri iste hakkını araman çok normal bu parayla alakalı bir durum değil ki
ezgim saçını göremedik hala ya ben kaşımı boyamıyorum sürekli uzadığı ve uğraşmak gerektiği için
barbim tutim uğramamışlar
Merhaba canlarim
Canim faceden yazistik zaten seninle ama burdan da belirtmek istedim: yazdiklarin beni cok ama cok duygulandirdi, gözlerim doldu... Allah senden razi olsun canim benim...
Cok tesekkür ederim canim; amiin insaallah...
Zaten baslangic asamasinda yaziyor canim, ama önleyici hic birsey yapilamiyormus, cünkü tedavisi olmayan bir hastalik
Amiin canim, insaallah iyi haberler verebilirim size... Allah razi olsun canim benim...
Ayrica sana da cok gecmis olsun, gözün daha iyidir umarim... annecigine de hayirli yolculuklar diliyorum; kazasiz belasiz gidip hayirlisiyla döner insaallah... benim de dün ablam ümreden geldi; tüylerimi diken diken eden birsey anlatti: Kabede tavaf yaparken merdivenlerde siyahlar icinde oturmus aglayan bir kadin görmüs; "ayni sana beziyordu!" diyor; hatta okadar benziyormus ki neredeyse "benim_adim_yar!" diye seslenecektim diyor! Ama kalabalik oldugu icin ulasamamis ona...
Ajans isinden vazgecmeniz de iyi olmus bence, cünkü benim bildigim kadariyla burada hep uyariyorlar para isteyen yerlerden uzak durun diye...
Sagol canim, amiin insaallah... evet, baslangic asamasinda diyor doktor, ama ne yazikki tedavisi olmayanbir hastalik buAnca Allah korusun hangi organa zarar verirse o organa yönelik tedavi uygulanabiliyor Allah tüm hastalara acil sifalar versin; beterinden korusun insaallah...
Ayrica esinin yeni isi hayirli ugurlu olsun. Annecigine de gecmis olsun; umarim daha iyidir...
Kkontessim teyzene gecmis olsun canim; Rabbim acil sifalar versin...
Bir an önce askina kavusur hasret giderirsin insaallah
Biemcim Yusuf`a cok sevindim; iyi ki baska doktora daha gitmissin...
Xzgicim abin askerde mi canim senin?
kendımı bırazcık kotu hıssedıyorum
bu sabah sercan ankaraya gıttı yıne
bende 4de yattım utu falan yapmıstım
6da kalkıp gıdıcektı o da alarmımı duymamısım okadar durtuklemıs kalkmamısım
ugurlayamadım onu sabah uyandıgımda cok kotu oldum
merhaba kızlarrr
hazır doğrulmuşken şuraya girip bir geçmişi okuyim,neler olmuş kızlarda bir göreyim dedim
geçmişi okudum ama alıntılmayı unutmuşum :26:
sondan başlarsak
kontescim ben rüyanı şöyle yorumladım, sen buralar epey bir sıkılacaksın ama sonunda refaha kavuşucaksın çok rahatlayacaksın
selayhusum bu zamana kadar yaptığın en doğru şeylerden 1.cisi bizle tanışmak , ikincisi beşiktaşlı olmakkutluyorum seni kanka gel öpem birde o kaç açının adı ne ?
xzgi elbiseleri güle güle kullnın dicektm tam bi baktım geri yollamışsın :26: neyse inş gönlüne göre birşeyler bulursun iremeyarım senenizde kutlu olsun
benimadımyar ablanın anlattığı şeyi okuyunca şoke oldum canım :26: ben inanırım böyle şeylere birde biliyormusun
biem yusuf için başka bir doktora görünmen çok isabetli bir karar olmuş canım, tebik ediyorum seni bebeğin için araştırmışsında bıldırcın yumurtaları falan bulmuşsun, bilinçli anneyanlız kulağa çok kötü geliyor o yımırtayı içmek
logo yeni üniversiten hayırlı olsun canım"eğitim" gerçekten iyi birşey her yaşta
ayburumu arayamadım birdaha bugün arıyım bari kuzumu, inş bu hafta içindede gitmeyi düşünüyorum yanına, umudumu bir kokliyimmm :97:
hande eşinin yeni işi hayırlı olsun umarım çok çok yükselir güzel paralar kazanırsınız bitanem
unuttuğum yoktur inş :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?