- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.841
allah nazardan saklasn canm335dc , julia sagolun kizlar .. Daha cok erken doneminde oldugu icin acik acik yazmiyordum heryereCook cook tesekkur ederim ....
Allah isteyen herkese nasip etsin , ezgim sanada ayni sekilde bebegim ... Ayy daha cok tazesiniz , bir benim yuzumden ayri kaldin , birde simdi ...
ben daha ilk gittigi günleri hatırlıyorm sizinkilerinculiii nörüyon kuuugeliyo bizim herifler
tutii yanerden yolladın adres verde tam ayınısını getirsinlerhayırlı hafta sonlarııı sevgili dostlarım...
tutiniz aşkısını gönderdi pazartesi günü eksenim kaydı gene o gidinceaynı böyleyim...bu arada benimki ile hafta sonu arkadaş grubu ve bizimkilerle(annem-babam-kardeşim) şileye gittik benimki anneannem ve dedem ile tanıştı çok sevdiler damatlarını dedem bombayı patlattı dediki benimkine ee ne zaman olucak bişeyler (evlilik manasında) bizde görelim dedi benimkide çok beklemezsiniz yakındır allahın izni ile dedi babam benimkine hiç pas vermiyor ogünde anneler günüydü kayınvalideme çiçek yolladım kocaman beyaz güller değerimi bilsin isteme günü bende aynısından isterim
bende havadisler böyle...harkese güzel bir hafta sonu dilerim...
selayım ben istanbul ile bartını kombinlemek istiyorum,mümkün müdür :86:
eurovision izliyorum,izlemicem dedim ama dayanamadım
sonuçta müzik evrensel di mi:86:
Tabikide kombinleriz bebegim , olmadi sana tek gidis verelim , 1ollarda fullpansiyon /":))
kkontesim,barbiim,335im,ayburumnapim yaaa sinir oldum gelin moduna girip çiçek yolladım o ise kaynana moduna gelip oğluna isteyemedi daha beni isyanım war huleynnnnnnn :
kendimi yedek üyesi ilan ettim buranın335 dc ugramisin bebiskom, insallah haftaya embriyomuzuda görecegiz ozaman herkese verecegim mücdeyisende dua ette bir kizim olsun :)
barbim boşversene ben yakın oldum da ne oldu
resmen soğudum siteden
allah nazardan saklasn canmaçık ettik artk
ben daha ilk gittigi günleri hatırlıyorm sizinkilerinbizm topige geliyodun hey gidi günler biz bitirdk üstüne sizinki bile gitti
tutii yanerden yolladın adres verde tam ayınısını getirsinleriyi bakalm avukat bey aileye iyice girmiş tek tek gidiyo 335 kızları
yazdıklarınızı okuyorum ama ınan yazıcak moralım yok
cok kotu hıssedıyorum kendımı ew ustume ustume gelıyor resmen
cok sıkıldım cok alısmısım sercanın varlıgına resmen bunalıma gırdım
kkontesim,barbiim,335im,ayburumnapim yaaa sinir oldum gelin moduna girip çiçek yolladım o ise kaynana moduna gelip oğluna isteyemedi daha beni isyanım war huleynnnnnnn
aybuşum bebeğini kokla benim için annesiii
selamlar hallolar bebekler.......
gecmise ayak üstü bir baktim ... napiyorsunuz diye merak ettim..
ayburum ugramis bebeginden vakit bulamiyormus, annecigi istemiyormus girmesini( bebekle bol bol vakit gecir kokla öp doya doya cabucak büyüyorlar cünkü canim..
barbitom senin resminde feysteki cok tatli yaa , sifir makyaj bebetoom benim..
bende isten geldim bugun okadar yogun birgün gecirdimki yine ama cok yorucu musteriler vardi
tuhaf tufak istekler
hindistanla maldivleri kombine etmek isteyenler.
sonra avusturalyada ve fiji adasini kombinlemek isteyen bir baskasi
kafam beynim sisti sisti sisti bugun
is yerine daha söylemedim hamileligimi, birsey olur falan diye birazcik zaman birakiyorum ,tatil dönüsü allah nasip ederse söylerim... böyle iyi olacak hamilelikte ek gelir olarak calisacagim, hazirliklarimi insallah rahat rahat yaparim
günaydın çotanaklar
selaycım nasıl gidiyor hamilelik
ezgicim allah kavustursun canım bidakine 15 gün gittiğinde sende gidersin
barbişinde şafak bitti artık
sabahtan beri inanılmaz bi baş ağrısı var migrenim tuttu ölüyorum resmen
bizimkisi bana kuş almış evdeyken sıkılıyorum diye
muhabbet kuşu daha 2 aylık konusmayı öğretcekmişim ona
cok ufak cok korkuyor herşeyden ama sabahları onun civaklamasıyla uyanmak cok güzel
günaydınlarrr çotlarımm:92::92:
çok boşaldı topiğimiz he:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?