Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

allah nazardan saklasn canm açık ettik artk
culiii nörüyon kuuu geliyo bizim herifler
ben daha ilk gittigi günleri hatırlıyorm sizinkilerin bizm topige geliyodun hey gidi günler biz bitirdk üstüne sizinki bile gitti
tutii yanerden yolladın adres verde tam ayınısını getirsinler iyi bakalm avukat bey aileye iyice girmiş tek tek gidiyo 335 kızları

yazdıklarınızı okuyorum ama ınan yazıcak moralım yok
cok kotu hıssedıyorum kendımı ew ustume ustume gelıyor resmen
cok sıkıldım cok alısmısım sercanın varlıgına resmen bunalıma gırdım

xzgim annene git tatlım yanlız kalma kıyamam yaa seni çok iyi anlıyorum henüz biz evli değiliz ama benimkide gidince dünya başıma yıkılıyordu adeta az daha sabret canım geleceği günün planını yap az kaldı canım rabbim sağ sağlim kavuştursun sizi...

kkontesim,barbiim,335im,ayburum napim yaaa sinir oldum gelin moduna girip çiçek yolladım o ise kaynana moduna gelip oğluna isteyemedi daha beni isyanım war huleynnnnnnn

aybuşum bebeğini kokla benim için annesiii

selamlar hallolar bebekler.......
gecmise ayak üstü bir baktim ... napiyorsunuz diye merak ettim..
ayburum ugramis bebeginden vakit bulamiyormus, annecigi istemiyormus girmesini ( bebekle bol bol vakit gecir kokla öp doya doya cabucak büyüyorlar cünkü canim..

tutim oo neler olmus haberi myokken eniste bey aile büyükleriyle tanismislar, bencede kaynana teyzeler gelseler artik iyi ederler bi zahmet

ezgim ben kiyamam hic sana bebegim , böyle yapma ama yaa ne olduki cok uzak yerde ama gelecek 5 gün sonra lütfen bitanem yaa..

335 dc ugramisin bebiskom, insallah haftaya embriyomuzuda görecegiz ozaman herkese verecegim mücdeyi sende dua ette bir kizim olsun :)

konteskoom resmin cok tatli olmus bebegimm cook güzeller.

barbitom senin resminde feysteki cok tatli yaa , sifir makyaj bebetoom benim..

bende isten geldim bugun okadar yogun birgün gecirdimki yine ama cok yorucu musteriler vardi
tuhaf tufak istekler
hindistanla maldivleri kombine etmek isteyenler.
sonra avusturalyada ve fiji adasini kombinlemek isteyen bir baskasi

kafam beynim sisti sisti sisti bugun

is yerine daha söylemedim hamileligimi, birsey olur falan diye birazcik zaman birakiyorum ,tatil dönüsü allah nasip ederse söylerim... böyle iyi olacak hamilelikte ek gelir olarak calisacagim, hazirliklarimi insallah rahat rahat yaparim

selayım ben istanbul ile bartını kombinlemek istiyorum,mümkün müdür :86:

eurovision izliyorum,izlemicem dedim ama dayanamadım
sonuçta müzik evrensel di mi:86:

Son düzenleme:
selayım ben istanbul ile bartını kombinlemek istiyorum,mümkün müdür :86:

eurovision izliyorum,izlemicem dedim ama dayanamadım
sonuçta müzik evrensel di mi:86:

Tabikide kombinleriz bebegim , olmadi sana tek gidis verelim , 1ollarda fullpansiyon /":))

Tabikide kombinleriz bebegim , olmadi sana tek gidis verelim , 1ollarda fullpansiyon /":))

offf dadundan yenmez valla :86: gidişin olsun dönüşün olmasın'ın kibarcası & romantikçesi
alıyorum alıyorum

full pansiyon, fulll ömür olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:78:

Son düzenleme:
kkontesim,barbiim,335im,ayburum napim yaaa sinir oldum gelin moduna girip çiçek yolladım o ise kaynana moduna gelip oğluna isteyemedi daha beni isyanım war huleynnnnnnn:
1 gün gelecek o da olacak
335 dc ugramisin bebiskom, insallah haftaya embriyomuzuda görecegiz ozaman herkese verecegim mücdeyi sende dua ette bir kizim olsun :)
kendimi yedek üyesi ilan ettim buranın ilk fotografı çekilcek yani inş. ya kız bebekler daha bi tatlı oluyoo mis kokulu bi kız bebegi olsun selayın aminnnn

günaydın çotanaklar
selaycım nasıl gidiyor hamilelik
ezgicim allah kavustursun canım bidakine 15 gün gittiğinde sende gidersin
barbişinde şafak bitti artık

sabahtan beri inanılmaz bi baş ağrısı var migrenim tuttu ölüyorum resmen
bizimkisi bana kuş almış evdeyken sıkılıyorum diye
muhabbet kuşu daha 2 aylık konusmayı öğretcekmişim ona
cok ufak cok korkuyor herşeyden ama sabahları onun civaklamasıyla uyanmak cok güzel

barbim boşversene ben yakın oldum da ne oldu
resmen soğudum siteden

:26: hayırdır ku

dimi canım yaaa hey gidi günler heyyy, bitti valla :89::89:

sana kıyamam ben bu hafta içi görüşmeye ne dersin , kahve içeriz bebeim

kkontesim,barbiim,335im,ayburum napim yaaa sinir oldum gelin moduna girip çiçek yolladım o ise kaynana moduna gelip oğluna isteyemedi daha beni isyanım war huleynnnnnnn

aybuşum bebeğini kokla benim için annesiii

ah bu kaynanalar

tşk ederim bebeim çok yormasınlar seni ama hamiş, hamiş tatil sonu hemen söyle bence bebeim

hoşgeldin şeker geçmiş olsunn , ay kuşun hayırlı olsun bir kaç küfür öğrett, sevmediğim misafirlere etsin

günaydınlarrr çotlarımm:92::92:
çok boşaldı topiğimiz he:26:

tünaydın kontesim, hiiç sorma
iş,güç derken ancak işte

aybuşumuda alıntılamıştım ama çıkmamışş , canım benimm gizli gizli giriomuş :18: annesi görse döfecek tocası görse kızacak

handede bayadır uğramadı

biem taşınma telaşında

selam kızlarr
barbım cok heyecanlıyım senın ıcınn yasasın yasasın yasasınn
gorusuruz tabı askım cok mutlu olurum
dun annemler buraya geldı gezdık ettık temızlık yaptım bugun ben annemlere gıdıcem
kusunuz hayırlı olsun logocumm bende cok severım ama alerjım var ewde tutamıyorum
ayburumm gızlıde olsa gell ozlerız sonra

logocum kuşunuz hayırlı olsun
bizim de vardı ismi çakıl'dı
kapalı bi balkonumuz vardı,orda kafesi açık dururdu
istediği gibi uçar,girer yemek yer su içer filan
sürekli salıktı yani
yaz tatillerinde de bizimle gelirdi her yere,pamukkaleye gitmişliği filan vardır
sonra biz yem vermeyi unutmuşuz bi gün:26:
öldü garibim:84:

kızlar markafoniden dün çanta almıştım
bilmiyorum pembe dolapta gördünüz mü
bugün de siteden bana 10 tl çek gelmiş hediye
kargo da bedavaymış bugün
baktım alınacak bir şeyim yok
dünkü siparişimi iptal edip bugün tekrar aynısını alıp 15 tl kara geçmeyi planlıyorum
olur di mi böyle bi şey :86:

barbicim ben ona neler öğretcem neler
teşekkürler ezgicimm
kontesim biz daha salmadık kafesten 15 20 gün salmayın demişler eve alışana
kadar yoksa bi yerlere carpabilirmiş bizimki dişi eşim zeytin koydu adını
bana zeytin diyordu artık ona diyor

benim zeytinimde böyle bu renk şimdilik kafesten cıkartmadıgım için resmini cekemiyorum
2 günde o kadar alıstımki özledim

markofonide yapacagın işlemide hiç bimliyorum cnm acaba bir sorun cıkarmı

logocuk hayirli olsun kusun ....
barbitom iyi isler bebegim..
konteskom sanada ..
xzgimde annesine gitmis
öyle yorgunumki bende , calistim geldim bugun.. yarim gün yarinda gidecegim... öyle kisa bir özet gectim :))
öpüyorum hepinizi

Kızlarrrr sevgi pıtırcığınız geldiiii
Bugün benim saolsun zeka küpü arkadaşım ümoşun çevirdiği bir dolap sayesinde aşkitomun süpriziyleee ona kavuştummm sarıldımm sarıldımmm öptüm sardım sarmaladımmm çook özlemişimmm ya Bitti inanabiliyomusunuz bittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…