- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.801
335dc , julia sagolun kizlar .. Daha cok erken doneminde oldugu icin acik acik yazmiyordum heryereCook cook tesekkur ederim ....
Allah isteyen herkese nasip etsin , ezgim sanada ayni sekilde bebegim ... Ayy daha cok tazesiniz , bir benim yuzumden ayri kaldin , birde simdi ...
culiii nörüyon kuuugeliyo bizim herifler
he valla kaldı bnm 5 gün hala inanamıorum şaka gibi anacım
benimde atarsa 3
Her şaka böyle olsa beee :97:
kızım bazen aklımı oynatcak gibi oluom sevinçtenhaızrlıklar başladı mı kuaförden randevu aldın mı bakım fln
ee mlum sende benim gibiii kokoş süsülü hanımlardansın adamlarımız gelinceee tekrardan aşık olsun uleynnnn bize dipleri düşsün bizi görünce
oyle ayrı kalmaya can fedaa335dc , julia sagolun kizlar .. Daha cok erken doneminde oldugu icin acik acik yazmiyordum heryereCook cook tesekkur ederim ....
Allah isteyen herkese nasip etsin , ezgim sanada ayni sekilde bebegim ... Ayy daha cok tazesiniz , bir benim yuzumden ayri kaldin , birde simdi ...
xzgitoom Allah tez zamanda kavuştursun bebeğim seni tocana, kız 15 gün dediğin hemennn geçer ne ki üzülme yavrumm, bay s çalışsın sana para getirsin sende hep alışveriş yap, vur kırbacı vur kırbacıı
selaycımm sen tikerını şimdiden pembe yap kız olmazsa dönersin hacı maviye , nedir yaniiisen fenevbahçeden dönmüşte hidayete ermiş insansın onu mu halledemicen yani ayrıca hakkaten yumurtaya can veren Rabbim çook büyükkk
kontescanımm ben o hocanın şarap çanağınaaaa1olda saolsun hemen yetmiş hocadan arta kalan zamanına benimkide öyledir hevesimi kursağımda bırakmaya pek bi bayılırrr
oyle ayrı kalmaya can fedaa
elektrıkler gıttı daha demın gelmıcek dıye cok sınırlendım
1 hafta askkusum soylemıstım ya
cumartesı yalan olduu koc unı.festıvalıne bıle gondermıyo ıremle
selayıma yazdıgın yazıya koptumm
hahahahhahahaahha guzel fıkır bebegımpardon pardon bebeimmm15 gün kalmış aklımda 1 haftaysa havada karada geçer fırsattan istifade öğlenlere kadar yatarsın , hasretinden yataklara düştüm dersin bay s ye hadi be bari feste yollasaydı , öteki işi her zaman yaparızda :26:
iyi geceler askkusumsanırım yatıyorumm uykum geldi, bu tempoya canmı dayanır ayol
sabah iş yerinde, miss gibi taze dereotlu poğaçam eşliğinde kahvaltımı yaparkengelen maillerden fırsat kalırsa buraya bakmaya çallışıcam
öpüyorummm iyigecelerrrr dostlarrrrr
Evet barbitommm bugundu , iyi gecmis lokaldi , yani lokal anestesi ile Biraz agrim var diyordu .. Cumartesj veya pazar gidecegim yanina. selimi yarin abim gotirecek oraya orda kalacak, malum ben cumartesi calisacagim ... ...
Sagol canim
Su abiyeler konusunda ne ballisiniz yaa.. Masallah nasallah
Juliiim allah kavustursun senide coook az kalmis ...
Xzgim , izim gelmemize kac gun kaldk jac gun kaldi de bakiim
Haftaya carsamba kendi doktorumda randevum var .... Ondan sonra ticketimi basarim insallah , rabbimin yardimiylada alirim kucagima ..
Bende yatajtayim iyii geceler optuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?