Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

335dc , julia sagolun kizlar .. Daha cok erken doneminde oldugu icin acik acik yazmiyordum heryere Cook cook tesekkur ederim ....

Allah isteyen herkese nasip etsin , ezgim sanada ayni sekilde bebegim ... Ayy daha cok tazesiniz , bir benim yuzumden ayri kaldin , birde simdi ...

xzgitoom Allah tez zamanda kavuştursun bebeğim seni tocana, kız 15 gün dediğin hemennn geçer ne ki üzülme yavrumm , bay s çalışsın sana para getirsin sende hep alışveriş yap, vur kırbacı vur kırbacıı

selaycımm sen tikerını şimdiden pembe yap kız olmazsa dönersin hacı maviye , nedir yaniii sen fenevbahçeden dönmüşte hidayete ermiş insansın onu mu halledemicen yani ayrıca hakkaten yumurtaya can veren Rabbim çook büyükkk

kontescanımm ben o hocanın şarap çanağınaaaa 1olda saolsun hemen yetmiş hocadan arta kalan zamanına benimkide öyledir hevesimi kursağımda bırakmaya pek bi bayılırrr

artık hamileliğin deşifre oldu selaycım

2 akşamdır iş çıkışı taksimdeyim bende. dün özgenin ablasının kına abiyesinide aldık o ucuz yerden hemde 5 dakika içerisinde yemin ederim birde cuk olmaz mı üstüne hemde 70 lira şansa bak ya , abla kardeşşş bunlar fenaa yani
mağaza çıkışlarında taksim ara sokaklarında cafelerde takılıyoruz elma dilim patatis, sigara eşliğinde güzel oldu valla , iki elti habire çekiştirip duruyoruz şunu bunu

Allahım birde diksiyon dersi alıyorum şu konuşmalarıma bak Diksiyon hocam görse yolar benii :18: yada kendi saçını başını yolar ben bu kıza birşey öğretememişim diye

benimde atarsa 3

Her şaka böyle olsa beee :97:

kızım bazen aklımı oynatcak gibi oluom sevinçten haızrlıklar başladı mı kuaförden randevu aldın mı bakım fln

ee mlum sende benim gibiii kokoş süsülü hanımlardansın adamlarımız gelinceee tekrardan aşık olsun uleynnnn bize dipleri düşsün bizi görünce

ayıpsınn hocam yaa , bu soru sorulurmu bana
başlamazmı hemide 4 elden 4 koldan 4 gözden

oyle ayrı kalmaya can fedaa
elektrıkler gıttı daha demın gelmıcek dıye cok sınırlendım

1 hafta askkusum soylemıstım ya
cumartesı yalan olduu koc unı.festıvalıne bıle gondermıyo ıremle
selayıma yazdıgın yazıya koptumm

pardon pardon bebeimmm 15 gün kalmış aklımda 1 haftaysa havada karada geçer fırsattan istifade öğlenlere kadar yatarsın , hasretinden yataklara düştüm dersin bay s ye hadi be bari feste yollasaydı , öteki işi her zaman yaparızda :26:

sanırım yatıyorumm uykum geldi, bu tempoya canmı dayanır ayol
sabah iş yerinde, miss gibi taze dereotlu poğaçam eşliğinde kahvaltımı yaparken gelen maillerden fırsat kalırsa buraya bakmaya çallışıcam
öpüyorummm iyigecelerrrr dostlarrrrr

Evet barbitommm bugundu , iyi gecmis lokaldi , yani lokal anestesi ile Biraz agrim var diyordu .. Cumartesj veya pazar gidecegim yanina. selimi yarin abim gotirecek oraya orda kalacak, malum ben cumartesi calisacagim ... ...
Sagol canim

Su abiyeler konusunda ne ballisiniz yaa.. Masallah nasallah
Juliiim allah kavustursun senide coook az kalmis ...

Xzgim , izim gelmemize kac gun kaldk jac gun kaldi de bakiim

Haftaya carsamba kendi doktorumda randevum var .... Ondan sonra ticketimi basarim insallah , rabbimin yardimiylada alirim kucagima ..

Bende yatajtayim iyii geceler optuumm

hahahahhahahaahha guzel fıkır bebegım
ewet ama sorun degıl ızın verıcegını zaten dusunmuyodum

iyi geceler askkusum

18 gün kaldı askımmmmmmmmmmmm
ıyı geceler

selayhusum geçmiş olsun canın annene tekrardan , ben onu sen hastaneye bırakıcaktın diye hatırlıyodum sanki :26:
oyy haftaya doktor beyy versin artık müjdeli haberi yüzünee

xzgim haklısın bay s nin feste izin vermesi imkansız ötesi birşeydi

GÜNAYDINN :79::79:

günaydin bebeklerim..

ezgim 18 gün kaldi ve ben hala hicbir hazirligimi yapmadim, dengelerim alt üst oldu resmen yaa cok uyuyasim var cook coook...

barbitom ben gidecektim annemin yanina hastaneye ama arabam yoktu , tam ogünde kücük kardesim izinliymis calismiyormus oda annemlerde kaliyor ya o götürdü getirdi, ayni gün 2-3 saat icinde geldi eve zaten...

sabah gülme krizi yasadim denebilir, selim eline pamuk parcasi almis , ben bi ojemi cikartayim diyor yaa parmagina pamugu sürtüyor off allahim bu cocugun yaninda hicbirsey yapilmiyor :))

günaydın kızlarr

evet selayım moralim bozuk diye erkenden yattım

bugün de şenlik var , üstelik ogün sanlısoy geliyor
ama tabiki gidemeyeceğim
ne güzel di mi
hava da sağanak yağış oh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…