Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Uykuyla ilgili sorunu vardi canim bugun labaratuvarda incelenecek ....

Kuafore kaslarin icinmi giduyorsun , benim kaslar karardi hamileIm diye boyadan kimyasaldan uzak duruyorum ..

Hemen bakiyorum ...

Xzgim hepsi cok guzeller ... Gule gule kullan .. Babetlerden ayagima olani giyinir kacarim artik

ahahah mini çakal selay

no larınız kaç merak ettim bak şimcik

ezgim bay s için güzelleşmeye mi hııııııı seni gidiiii

selayım anneye geçmiş olsunnn ebmriyocuğuna da selam:86:

ben yine bi yarışmaya katıldım
kombin yarışması
juri seçecekmiş sanırım bu sefer,oylulardan değil Allah'tan

fakat dergilerden kesip yapıştırarak da katılınabiliyormuş
ben kendi kıyafetlerimle hazırladım kombinimi:82:
hayali ürünlerle işim olmaz* mesajı verdim inceden

Son düzenleme:
Adını Feriha Koydum'da (Show TV), Feriha karakterinin gelir durumuna bakmadan her gün vitrinden çıkmış bir manken gibi gezmesi ilginç değil mi? Bir de nereye kadar saklayacak gerçek kimliğini? Hâlâ bir apartman görevlisinin kızı olduğunun bilinmemesi tuhaf değil mi?

Canan, Kavak Yelleri, Lale Devri, Küçük Sırlar, Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi dizilerde karakterlerin yarısı oturarak yaşıyor. Yani hiç çalışmıyorlar. Özellikle Arka Sıradakiler'de gençler onca parasızlığa rağmen iki katlı villa da oturuyor. Nasıl iş bu? Lidyalıların parayı bulmadan önceki yüzyıllarda mı çekiliyor bu diziler?..

Kavak Yelleri'nde herkes evlenmeden hamile kalabiliyor. Bir evde 30 kişi yaşamasının doğal sonucu mu bu? Nerde çokluk orada hamilelik mi dememiz gerekiyor bundan sonra ne dersiniz?

canın sagolsun selayım al kac tabı
ben 37 gıyıyorum kontesımm
dızıler hakkınakı yorumlarda gercekkk
artık sercan yokken araba kullanmaya karar verdım
o yokken kılyos zekerıyakoye gıttım rahatca gezdık kızlarla geldık
huzurluyumda ınsallah sabah sercana kavusmus olucam

Kizlar simdi geldim eve cok yorgunum , annem almanca bilmedigi icin yaninda kaldim , sabah yine gidecegim...

Bir hafta var yolculuga hicbir hazirligim yok ... Cumartesi pazartesi sali calisiyorum .. Offf ki ne offf

Bide su uykulu hal halsizlik yapisti uzerime . Allahim kolaylik veer bana ...

Kontesim bende bazen 37 bazen 38 giyiniyorum , gecenlerde aldigim kirmizi babetler 37 ...

Ezgim bak bitti yarin insallah kavusursun sevgili yar Ina ....
Oo araba kullanmana sevindim..

Kontesim diger yarisma nooldu ??? Kazandigin

walla bende anlamadım kontesımm neden oyle oldu
selayım cok yogun calısıyorsun neden boyle oldu kı
ewet yarın kavusuyorum da ıremlede her gece sabahlamaya alıstım smı onu ozlıcem

günaydın çotlarım

bugün yağmurla birlikte radyasyon inicekmiş yer yüzüne
yağmura tutulmayın
şemsiyesiz çıkmayın
teninize yağmur değmesin yani aman dikkat

selamlar güzel kizlarim..
kontesim bende okumustum o yagmur olayini.. sadece türkiyeyeyemi has bu olay oacaba??

ezgim simdi kavusmusundur esine , gözün aydin allah uzun birlestirmeyecek ayriliklar vermesin güzel bebegim..

bizde 7.30 da uyandik selimle beraber, gece rahat uyumadim annemle ugrastim rüyamda, dün heryerine kablo takilacakkti gece rahat edemedigini falan gördüm..
birazdan gidecegiz selimle beraber onun yanina

selam kızlar
selayım annen nasıl oldu
whats app olayına cok sevındım her an bedava mesajlasabılıcez

bebegim annemi bugun cikarttik hastaneden, aksama giderken selimide aldi götürdü, allahtan kötü birsey cikmadi labaratuar seylerinde...

bizde bugun alisverise gittik dedigim gibi cipslerinden birsürü birsürü aldim

bir pakette barbitosuma aldim oda yemis ve sevmisti diye :))
sizleri konustuk biraz hus la...

ilk geldigimizde sanirim abiside yanimizda olacak , ona yardimci olmak istiyor ...izin almis sanirim.. ailecek gelemesek bile bizler bulusuruz bitanem... ben gelirim veyaa selimle beraber...

cipslerine özel canta yapacagim yine heheh

bu whats app olayi benide cok sevindirdi , hus un kuzeni yusuf var birtane o yapmisti benim telefonuma abla kullanirsin belki demisti, bende hic gerek duymamistim simdiye kadar senden bugun mesaj gelince coook sevindim yaa ne güzel her saniye her an whattts app man derizz

konteskomuz bilindik üzre 3 ay ceza almis, bakalim neyapacak ?? insallah biran önce gelir o 3 ay cezasi iyi halden ötürü 3 güne iner :)

yarin is var banada .. dusumu aldim yatacagim birazdan..

bugun babet tarzi önü azicik acik ayakkabilar aldim cok rahatlar cok sevdim yaa.. husa ay
akkabi bakmaya girmistik girdim denedim aldim cok ani oldu

selam çotanaklarımmm
çok özledim sizi yaaaa
geçmişi okudum ama alıntı yapcak o kadar çok ey olmuş ki başa çıkamam diye hiç girişimde bulunmadım
bende maraton devam ediyor geçen hafta nişanlkğım beğendim alyans için üç saat dolaşan ben mağazaya giriptek nişanlık beğenip sadece onu giyip siparişini verdim inanabiliyo musunuz
nişanlığım çok hoşuma gitti mercan rengi seçtim.
alyanslarımız da aldık hatta gülmeyin ama amannn nolcak diye taktık
sizleri çok seviyorruuuummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…