- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #29.921
bebegim annemi bugun cikarttik hastaneden, aksama giderken selimide aldi götürdü, allahtan kötü birsey cikmadi labaratuar seylerinde...
bizde bugun alisverise gittik dedigim gibi cipslerinden birsürü birsürü aldim
bir pakette barbitosuma aldimoda yemis ve sevmisti diye :))
sizleri konustuk biraz hus la...
ilk geldigimizde sanirim abiside yanimizda olacak , ona yardimci olmak istiyor ...izin almis sanirim.. ailecek gelemesek bile bizler bulusuruz bitanem... ben gelirim veyaa selimle beraber...
cipslerine özel canta yapacagim yineheheh
bu whats app olayi benide cok sevindirdi , hus un kuzeni yusuf var birtane o yapmisti benim telefonuma abla kullanirsin belki demisti, bende hic gerek duymamistim simdiye kadar senden bugun mesaj gelince coook sevindim yaa ne güzel her saniye her an whattts app man derizz
konteskomuz bilindik üzre 3 ay ceza almis, bakalim neyapacak ?? insallah biran önce gelir o 3 ay cezasi iyi halden ötürü 3 güne iner :)
yarin is var banada .. dusumu aldim yatacagim birazdan..
bugun babet tarzi önü azicik acik ayakkabilar aldim cok rahatlar cok sevdim yaa.. husa ayakkabi bakmaya girmistik girdim denedim aldimcok ani oldu
kontess 3 ay mı yoko nasıl ceza öle ya. bn bu ceza işinden hiç bişe anlamadım
hiç geçmişe bakamadan size kötü bir haber vericem. artık 13:00 22:00 arası çalışıcam
ve haftasonuda ya cumartesi ya pazar çalışıcam
tüm hayatım bitti
Aaaa canim niye boyle oldu ?????sureklimi boyle olacakmis ??? Insallah devamli degildir yaa insallah
selam kızlar
barbım neden oyle oldu ya
her zaman mı yoksa degısıcek mı?
gecmıs dıye bısey olmamıs
kontes yok tutı arada gelıou zaten
barbıde cok yogun handede oyle
aybur bebegıyle bıem tasınma telasında
selayda yogun
keske hepınızın whatsappı olsaydı daha rahat konusurduk
günaydınn
kimsecikler yok burda:26:
ayyy kızlar ne oldu size herkes kaybolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?