- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.541
çok geçmiş olsun selayım :teselli: ciddi birşey yok sanırımanam okuya okuya bitiremedim :)) benim yokluguma denk gelmis ne döktürmüsünüz bugun..
arkadasim kaza yapmis onun yanina gittim canim cok korktu heralde 2 saat falan oturdum geldim .. ara ara girdim ama okuyum derken gecmisi i§lerim icin yine kalktim .. nasilsinizbebeklerim canlarim kanlarim.
kız ben benim için yorulmana kıyabilir miyim aklinialirimsmileçok geçmiş olsun selayım sen yokken iki lafın arası kırıverdik
nikonum bi geldi pir geldi arada seni yanlız bırakmamak için smil kullanırım :1hug:
şileye nasipse kayınçonun arabayla gideceğiz
alıştı bu da :roflol::roflol::roflol:nezeman gidiyorsunuzcanim sileye oooh herkes te tatile cikiyor
niko nerde??
barbi nerde??
tuti nerde??
xzgim sercana kacmis yine.
hayhay nerelere gitmis
hanturks kiminle..
Allah yardımcısı olsun kan bulundu mu acaba bilmiyorumkismileayburum abımın arkadasının annesı ıcın kadının durumu kotuymus
ben gıtmedım selayhusum ewdeyım bugun gecmıs olsun buarada
tatlım beynınde tumor var demısler amelıyata almıslar ama yokmus ve kanaması durmuyormus sımdıde :sinifsinif:xzgicim nesi varmış kadıncağızın, allah şifa versin
selayhuscum geçmiş olsun arkadaşına canım, bende ilk arabayla çıktığım gün kaza yapmıştım çok korkmuştum bilirim o hali, sonra da çıkamadım bi daha zatenbeyazlığın da harika hayatım, ace baya işe yaramış (ben de öyleyim valla napalım)
neden gelmedın bebegım kahve ıcer fal bakardık alsanaalsanasmileüfff canım kınaya gitmek istemedi birden nedense ben ezgime kaveyemi gitsem kaydirigubbakcemile2
anaa ne bu kaza yaralı haberleri
herpsine geçmiş olsunn
etikete domatis kemiren selim yazmisiniz yaa :) allah iyiliginizi versin hanginizin aklina geldi ezgim senmi yazdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?