- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.581
kardeşim diye okumuşum :dilcikar: şaşkın niko :roflol::roflol::roflol::roflol:nikon yavrum iregiz benim kardesim degil arkadasim benim kiz kardesim yok hic olmadi malesef ben evin tek kiziyim canim ama cok yakindir sen niye öyle anladin ben anlamadi seni
yaa kizlar olmuyor ama böyle bulustuk , bulusacagiz ahanda bulustukkk , burda uzaktan cigere bakarmis gibi miyavvvvvvvvvvv miyavvvvvvvvv kaka kizlar eeeeegg eggg
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisselayım için
xzgim için
barbim için
nikonum için
tutim için
buda sonunda benide smiley manyağı yapan ben için
abe çaldıraydın bi 9 8 lik atıvereydin göbecikleri
ona gazoz da içirdim gel sana da gazoz içiremahanda körle yatan sasi kalkmarmis :)) 2 günde kendine cevirdi hatunu :) smile sapiklari
yok olmadınikonum cancanım bu sefer oldumu smileyler
oyyy bebiğimi buldum sonunda Şenizbayıldım kuzum ne güzel bunlar sırnaşık şeyeminim nikon gacısı yardımcı oldu bu konudasengözlerimebaksanab
buda hantürks örtmenimiz için
bayıldım kuzum ne güzel bunlar sırnaşık şeyeminim nikon gacısı yardımcı oldu bu konudasengözlerimebaksanab
aretliğim bu gece kurtlarını dökemedin gel ip atlayalımayy smiller harika yaaaaaa
koptum resmennnnnnnn kaydirigubbakcemile3
ben hele son zamanlarda ne kaçamaklar yaptım bi bilsen :roflol::roflol::roflol::roflol:nikoncancım anlaştık o zaman canım, kız annem de geldi valla daha bugün börek yaptı nasıl rejim yapcaz bilmem kaydirigubbakcemile3
ahahahahaha :roflol::roflol::roflol: hakkaten dediği gibi attım kendimi ortayaabi deli gibi ortyamı atlasaydım
nikomu sandın beni
tuti geçmişi okuyup gelene kadar
ahahahahaha :roflol::roflol::roflol: hakkaten dediği gibi attım kendimi ortayaşşşşt konuşma ipi adamakıllı salla düşüşem şimdi nuuuniiş
iyi geceleerr kızlarr
hoşgeldin gnydn canım, hakkatten kız, bak sen eşeklere bi de dalga geçiyiler örtmenleriylehosgeldin kücükaraba :) demin cok güldüm kiz yazdiklarina büyüyünce kamyon olcaksin demek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?