Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Dönüp "Seni hâlâ seviyorum" diye bağırmak geçer içinizden..Dönemezsiniz...
Göremedikçe bağlanır, uzaklaştıkça yakınlaşırsınız.Anlarsınız ki bir çaresiz aşktır bu, ne onunla olur, ne onsuz..Hem kollarında ölmek, kucağına gömülmek arzusu,Hem "Ne olacak sonunda" kuşkusu...Böyle sevemezsiniz, terk de edemezsiniz..Sürünür gidersiniz...
:gitme:

tutii barbeküyü bırakıp mı geldin la
gel ip atlıok
rektörün kafasımı puhahahaha
heaaaa sorma en arkalardaydım rektörde tepede böle bi attım rektörün kafasına geldi adam bağırıyor arkadaşlar yavaş olalım diye hahah

Allahim tamamiyle fransiz kaldim olaya ne rektörünün kafasi yaa sempatiksalakcinni

eet cnm ben gençliğimde kep töreninde rektörün kafasına atmıştım yanlışlıkla hahaha o beni görmedi gerçi ama

tutim canım benim sana o smileyi adanalı yarine kavuşacağın için koydum yoksam sen bir

ah ahhhhhhh ayburum daha 2,5 hafta var gelmesine bunada şükür saol bebem eksik olma smileyi çok beğendim...

nikomun bana smiley sözü wardı emmeeeeee =(

haaaaaaaaaaaaaaaa simdi anladim ben onu okumamistim o yüzden idrak edemedim teskür ederim tekrar acikladiiigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…