Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aybur aybur aybur :)) canim valla haberlerde dinledim bugun felaket sicak var dediler ama haftasonu daha sicak olacak dediler ben ondan seyettiydim..

xzgim demektten sonra en cok sen dinlenileceksin ,sahillerde , plajlarda kumsallarda

genc oldugunu bılıyorum nıkonum gormustum ya senı bgn ne gıydındee
sen sankı cok yaslısın anlamında yasını sormustumm canımınıcı
enerjıne hastayım saka yap bana takıl benımle ugras benımlee olumunekankayizsmile

selayım burayada gelcekmiş sıcaklar
of offf evimin karşısındaki villanın havuzundakiler yine beni çatlatacaklar onlar havuz keyfi yaparken su sesleri evime kadar gelirken ben evde sıcaktan pineklemiş olucam
en iyisi ben o siteden birileriyle komşu olayım
:jeyyar:

ayburum kabul ettim arkadaşlık teklifini...
ama çıkma teklifini düşünmem lazım adanalım ne zaman terk ederse o zaman düşünürüm seni hahah

galatadan at beni
in aşağı tut beni
eğer tutamayacaksan
yanıbaşından git gari
hahah harıkasın ayburum
aybur aybur aybur :)) canim valla haberlerde dinledim bugun felaket sicak var dediler ama haftasonu daha sicak olacak dediler ben ondan seyettiydim..

xzgim demektten sonra en cok sen dinlenileceksin ,sahillerde , plajlarda kumsallarda
hayır hayır olmaz sahıller plajlar benı kesmez gay barlarda turku evlerınde de calmalıyım
benım hayallerım umutlarım buyuk lutfen hafıfe alma askım benıı:)))

sorma yaaaaaaaaaaaa benim adanalıda bana hava atıy hafta sonları hawuzdayım yok denizdeyim diye bende çareyi leğende buluyorum ayburum leğen al en buyuk boyundan doldur içni at balkona yanınada al meyveli kokteylini ohhhh sefan olsun....kaydirigubbakcemile3

ilahi tutim gecenin bi vakti gülme krizine girdim
ohh kocamanda bi balkonum var havuzdakilerde neymiş benim leğenim onların havuza 10 basar

hahhah legen mı
ayy tutımm koptummmm
bas gaza sarksınıda acarsın balkonda
tam bır ımaj olurr:))
avrupa yakasında burhan yapıodu yaa

tutımm ben yapsam ıcıne pembıs kopukte koyardım
saatlerce oynardım hıc sıkılmazdım walla
ama tek derdım sıgabılecegım bır legenım yok(

kizlar ben yatiyorum sabah dükkani barbi acar arkasindan ben gelirim heralde, ama yarin misafirlige gidiyorum birisi dogum yapmisti hediyemi aldim cocuk görcem o yüzden size selam verirr öyle giderim ama simdi acayip sekilde mayistim gözlerim agriyor valla resmen cook öpüyorum tek tek tek tek tek
ben giderim izim kalir dostlar beni hatirlasin ... yarina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…