- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #3.761
bencede o keyfe bu şarkı gider ancak amaaaaaaa öle bikini giymek yakışmaz leğene beyaz paçalı don pls...:lepi:
tutımm ben yapsam ıcıne pembıs kopukte koyardım
saatlerce oynardım hıc sıkılmazdım walla
ama tek derdım sıgabılecegım bır legenım yok(
benimkini veririm :))
hııııııııhhhh millet gecenin bi yarısı götürsün cicibebeleri gr kilo almasın hıııııhhhh :umursamaz:sevdalarim elimi yüzümü yikayip geldim cok sicakk dahada sicak olacakmis
eticicibebe yiyorum selimin bisküvüleri yarin cok kizar bana ona birakmazsam :)
Allahım şarkıya bak ya ziyan oluyo bülbülüm burlardasıkı durun kızlar yenı bestemın adını ılk defa sızınle paylasıyorum
galatadan at benı ın asagıya tut benı
bu yazın hıtı olucak
heryerde bu calıcakk
aha bi tane daa :roflol::roflol::roflol:galatadan at beni
in aşağı tut beni
eğer tutamayacaksan
yanıbaşından git gari
cici bebe yimememe hıııhh :dance::dance:güzelligini neye borclusun nikon bu sabunami ===???
baksana kim benim gibi kolunu aşağı yukarı tezahürat yapar :roflol::roflol::roflol::roflol:genc oldugunu bılıyorum nıkonum gormustum ya senı bgn ne gıydındee
sen sankı cok yaslısın anlamında yasını sormustumm canımınıcı
enerjıne hastayım saka yap bana takıl benımle ugras benımlee olumunekankayizsmile
uff yarebbim geberttin beni gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol:selayım burayada gelcekmiş sıcaklar
of offf evimin karşısındaki villanın havuzundakiler yine beni çatlatacaklar onlar havuz keyfi yaparken su sesleri evime kadar gelirken ben evde sıcaktan pineklemiş olucam
en iyisi ben o siteden birileriyle komşu olayım:jeyyar:
ahahaahahahhaa çok iyi gidiyon süper :roflol::roflol::roflol::roflol:evet sicaklar felaket ne var ne yok cikardim bi jile elbiseyle kaldim
ya susuuuuuunnnnnnnnnnn sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:sorma yaaaaaaaaaaaa benim adanalıda bana hava atıy hafta sonları hawuzdayım yok denizdeyim diye bende çareyi leğende buluyorum ayburum leğen al en buyuk boyundan doldur içni at balkona yanınada al meyveli kokteylini ohhhh sefan olsun....kaydirigubbakcemile3
ben nedense bırazcık gecten takıp edıyorum tutım bebegm yazılanları
heyy selayhusum bgn ne gydne foto koymadan cıkma sakın dısarı
basının etını yerım snraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?