Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tamam tutim iyi geceler canim iyi kas aldirmalar sana ve boll boll alisverisli günler diliyorum öptüm seni

nikonum hadi bakalim yarin sorun cikmazda görüsürüzsün ayburla kankisiyle

ayy bende gecmısı okuyup geleyım dedım ama 3 dakıkamı bıle almadı
ne kaynatmıssınız oylee:)
özlediniz mi beniii??
yazdıktan sonra cıktık acıldık bogazda sercan acıklarda yuzdu ben yuzmedım
sonra arkadasları aradı ewın onune cektık onlarıda aldık dolastık falan fılan
ewe geldım sımdıde
6 kasım olucak herhalde dugun tarıhımız cok buyuk bısey cıkmazsa buarada kızlar 5 ay kaldııııı

selayhusum askım msnım yok smdı daha yukleyemedım
yarın yuklerım artık yoksa ordan yazardım bol bol konusurduk
sercan yarın anadoluya gıdıyor 1 hafta yok off ya

yok bebegım anlatıcak acele bıseylerım yok
gayet guzel sevdıcegımle beraber 2 gun gecırdım
ama sızlerı cok ozledım sen ve gulen suratım burnumda tuttunuz hep aklıma geldınız kız
selımıde bındırseydım denızde dolassaydık bacaklarını benım gbı çıp çıp yapsaydık

ne güzel olurdu valla ...güzel 2 gün gecirmene cok sevindim canim imrendim vallahi sandal sefaniza...
bende bugun kisa ciktim disariya fazla durmadim.. bugun de ütü yapma sirasi bendeydi :) hava diger günlere bakarak birazdaha serindi allahtan. ütülenecek camasirlarimi hallettim.

off sen sımdı utulencek kıyafetlerı bızde gor
annemlerın yatakodası gelıyor bu hafta ıkı aydır orda burda surunen kıyafetlerın hepsı yıkınıcak ve utulenıcek hele 5 ay snra bı suru nevresım takımı yıkanıcak utulencek aynı sekılde gıderken kırısıcak bır suru kıyafette buna dahıl
ınsallah bıran once gelırsın selayhusum buraya belkı sen geldıgınde ewlı olmus olurum yada dugune gelırsın

yaaa hayır nıkoncanım sen nıye ızlıyorsun
konus konus kı ıcım acılsın aynı bak bunun gbı kıkır kıkır guleyımm

demek ütü sırası sendeydi selayımm

ahh askım buarada sormayı unuttum bacagın nasıl oldu sımdı
napıcaksın doktora gıtmıcekmısın gostermek ıcın

bunu cok istiyorum yaa ben selimide almis gelmisim selime oyna oglum derim oda oynar ezgi ablasinin dügününde :) hayal kurmak bazen güzel oluyor

evet nikonum yanlis anlasilmasin topigin ütü sirasi yani yoksa evde sira hep bende hep bende :))

dün gittim canim doktora bu hafta ici yine gidecegim oda birazcik canimi SIKIYOR aslinda ama iyiyim sükür

farkındayım canım aylardır az da olsa tanıdım senı
canının sıkkın oldugunu hıssedebılıyorum aslında
geleyımmı msne bebegım?
ewettt ya dans muzıgı olmayacak ama ben selımım ıcın dans muzıgı bıle koydururm
hatta laptopu getırır ona dans eden cocgu acarım sureklıı ama yanaklarından ısırmak sartıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…