Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayburcumm nerlerdesin kız ayrılamadın kankandan
doymadınız mı yastık savaşı yapmaya, bak sen yokken hepimiz smiley işini ilerlettik kaydirigubbakcemile3

kizlar bende anneme gidiyorum bu gece orda kalacagiz hepinizi öptüm vakit olursa girerim aksama

bu arkadasların yoksamm aybur ve kankasımı nıkoncanımmmm?
senin ben kikirdeyen halini yerim selayhusumm
evet ezgiciğim kaydirigubbakcemile2
Ayburun akrabası bırakmadı bizi de davet etti orda buluştuk ama doyamadıksempatiksalakcinni
biraz daha kalacak bi aksilik olmazsa yine buluşucaz olumunekankayizsmile
sana hak vermemek elde değil, aynen ben de öyle hissediyorum
selayhus gibi gönlü geniş insanları ayrı bir seviyorum olumunekankayizsmile
fırsatını bulmuşken ben de öpim kaydirigubbakcemile3 Şeniz
ayburum ıyı ne güzel bol bol gez havalar sıcak ama bana işlemez diyon yaniikaydirigubbakcemile2 izmir kaynıyooomafoldumbennkon gacısını opp benım yerımee o kucuk fındıkıdaasempatiksalakcinni
kıss nikon sen herkese bulaştırdın bu durumu kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3
o fındığı öpmeye doyulmaz kelebeğim
maşallah öyle tatlı ki

mehtap teyzesine çok bağlı, o ellerini çırpınca Alya da hemen alkış yapıyo, müzik duyunca, fotosunu çekince çığlık atıp oynuyo
maşallah suphanallah kilo almış, bacaklar kollar yumuk yumuk sıkıp mıncıklayasım geldi, çok sevindim onu böyle etli dolma gibi görünce, 41 kere maşallah subhanallah
evet hepsi nikonun suçu herkese bulaştırdı
süpersiniz :lepi:
kizlar bende anneme gidiyorum bu gece orda kalacagiz hepinizi öptüm vakit olursa girerim aksama
güle güle git kal gel :lepi: Şeniz

kimseler yok bu akşam herkes gezmelerde tuticim ve nikoncum siz de gelip gitmişsiniz,
öptüm sizi komacan komacan iyi geceler hepinize

aydaduanınannesı canım aramızdasın bılem gel kucaklayayım senı hosgeldınn
nıkoncanımm ohhh bırde hepberaber gorusmelıyızz,kıskandım
kız tek yanaktan opme benı dul kalırım sonra dıger yanagımıda uzattım sempatiksalakcinni
tutımmm bebegımmm bende geldım okudunmu 6 kasım dıye kararlastırdık dugunu
dedemlere zıyarete gıtmıstım uzun zamandır gtmemıstım smdı geldımm bende
mekan bakmam gerek bana dugun mekanı bakalımm kızlar 500 kısılık

ne kadar sıcak bi karşılama teşekkür ederim (yanakları yanan simile)
bi kaç gündür kankamların dilinde bu topic bende girmeden edemedim (kıskanan simile)
çok şeker çok sıcakmış dedikleri kadar var(şap şup yalanan simile)

alyaduanınannesi hoşgeldin aramıza ...
nikom dikiş makinam bozulmuştu tamda üzerine sen hediye ettin smileyde olsa çok sevindirik oldum...
ooo xzgim 6 kasım demek hadi hayırlısı olsun...bu arada benimki askerliği erteleyebilir olaylar karışık...
hanturkscum tüh ytişemedim sana...
selayım annesinde bugün sanırım...
barbim tatildedir...
ayburcum nihayet sahalara döndü..
gunaydın64 sanırım çok yorgun ondan gelemedi..
hayhay kayıp ???

canlar selam ben hala annemlerdeyim....
dün selimle beraber geldik benimkini evde biraktim ...
alyaduaninannesi hosgeldin aramiza ben senin eski bugun ne giydinde resimlerini görmüstüm cok degisik hos bir giyim tarzin var yüzünde masallah cok güzel bir annesin .
xzgim canim 06 kasim demekki az kalmis yer olayini ne yaptin ?? detaylari konusuruz canim msn de sonra...

nikonum, ayburum nasil gecti bulusmaniz hasret giderdinizmi darisi bizim basimiza , ben istanbula geldigimde büyük bir istanbul bulusmasi gerceklestirelim istanbul sallansin :) hoppidi hoppidi hoplatalim ..

tutim beegim nasilsin transfer sarhosumusun hala :)) insallah yeni sezon hayirli olur .
barbi bikacgün tatile cikmaliyim üstümden koca bir ask gecti dedi hala gelemedin kizzz aramiza nerelerdesin..
hanturks esinin gelmesine az kaldi insan kendini yarim hissediyor demi tuhaf oluyor canim
gnyd64 ögretmenin canim benim nasilsiniz ?? ipek nasil konusuyormu artik kiz cocuklari erken konusuyorlar diyorlar biz hala tek tük kelimelerdeyiz ac kapa ayak kulak
hayhay buyurup gelemiyorsun canimcim nerelerdesin kizz
kelebekcigim ara ara geliyorsun sen devamli bekleriz canim aybur nikon olmayincada gel bekleriz

herkese selamlar canlarım
tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın aklım cok dolu
yer bakıyorum kac gundur hıc durmadan havalar guzel olsaydı yer bulmak daha kolay olurdu
sımdı hem kapalı hemde 500 kısılık yer bulmak cok zor fıyatlar almıs gıdıyor zaten
ıcım sıkılıyor su mekan ısını halletsem rahatlıcam
selayhusum gelınlıgı turkce sayfalarda aratınca ılk olarak bızım topıgımız cıkıyor
herhalde yok turkıye dagıtımcısı olsa kesın bulurduk
haftaya falan gelınlıkcılere bakıcam sonrada dıktırmeye baslıcam gelınlıgı

bebegim evet googlede cogu seyde bizim topigi gösteriyor meshur olmusuuzda haberim yokmus demektir amanin amann

napiysiniz çotanak hatınlar :)
ben çok yoğumun yaw
uğrayamıyorum sık sık :)

tutısımm ben senın duvarına yazdım bugun :kedi:
carnevali spose bebegım modelını hatırlıyosun dmıı

wu o markanın gelinlikleri çok tarz ve değişik oluyor
sen bir gelinlik eklemiştin xzgim sanırım tek omuzu askılıydı bende o markada bir gelinlik beğenmiştim...
ebt bebem okudum duvarımı hatta bende sana yazdım bebem..

napiysiniz çotanak hatınlar :)
ben çok yoğumun yaw
uğrayamıyorum sık sık :)

b&m kuzu hayırdır niye yoğunsun bakalım sennnnnn ???
özlettin kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…