- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.441
aman yarabbim :asigim:
süper bişi bu ezgim olumunekankayizsmile
eminim sana da çok yakışacak :içelim:
benim kardeşim de böyle ama ufak fırfırlı modellerinden düşünüyordu sonra fransız güpürlü model almışlar o da çok güzel :hulya:
xzgim çok değişik bir model cnm iyi bir moda ewi bul tatlım aynısını diktireceksen...hatta mümkünse diktiği çalışmalara bir bak moda ewinin ona göre gözünle anlayabilirsin çalışmalarını...
kızlar yüzüklere gelince inanın tam aradığım yüzük bunlar diyemiyorum araştırıyorum şuan ama milyonlarca yüzük arasında bir bunlar çarptı gözüme araştırmalarım dewam ediyor...bende 2 ci modelin erkek modelini beğendim sade ve şık sanki...
ewettt askım oxzgim kaldirmisi n gelinligi benim bildigim gelinlik hala demi tek omuzlu bir zamanlar benim ekledigim senin yerine .
malum sahis bu aralar yine resim ekleme turlarinda ama ben yorum yapmiyacagim inadima inadima inadima
minik kuşum inşaallah istediğin gibi dikerler olumunekankayizsmile
kardeşim de eylülün sonunda gidici boshayallersmile
selayım yapma böyle at kafandan sill gamyoncuiremsuxzgim kaldirmisi n gelinligi benim bildigim gelinlik hala demi tek omuzlu bir zamanlar benim ekledigim senin yerine .
malum sahis bu aralar yine resim ekleme turlarinda ama ben yorum yapmiyacagim inadima inadima inadima
ewett bebegım aynen ole yapıcam bana guven verırse tamam dıycem
vermezse arastırmalarıma devamm
askım gercı bunlar gecıcı olucak
gercı yınede ıcıne sınenı al yada alsın enıste sana tektas onu tak en guzelı bence
bak ben alyans modellerımı koydum senın ıcın merak etme bende arastırırm bebegım
tutim ortadaki yani kalpliler degilde ortadan tasli olan varya en cok onu sevdim ben
aynı seyden bahsetmısızz
senın yazdıgını okumadan ben tek tas alsın dedım bebegımm
begenmene sevındım bende cok ıcıme sınerek aldım
kı ben hıc takı sewmem bılıyorsun
tamtur alıcaktım bende snra vazgectım arasında mesafe bıraktım
bulabılırsem sıze ozaman nısan takılarımıda koyayım
daha dgun ıcınde secıcem
bu takıları okadar cok ıstemıkstım kı Allah gonlume gore verdı
bu takıları tepotta secmıstım cok pahalıya geldı
eltımle hemen hemen aynı olsun dıye alınanların tutarı
tektas alıcaklardı bana tektas kolye ve kupe
bende hıc ıstemıyordum sonra aynı modelı baska tanıdık bır magazada gordum sadece kupelerı daha kucuktu benım ıcın daha ıyı oldu hatta
o alıcakları tek tas takımdan cok daha ucuza geldı bende ıstedıgıme kavustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?