- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.481
hahahah desteklerım senı bebegımm bencede acmalısıntopik acacagim kizlar
beyaz pantolon en cok kime yakisir diye
sagol askım yok kapatmıyor basedemıyor benımle ama ben ınternetten koptum gece dahada goremedım yıne annemın ahı tuttu galıbaanaaaaaaaaaaaaaaaa lem anladım yaaaaaaaaaa benim kafa bu ara çok yoğun anladım bnde kusura bakma selayım tamamen unuttum onu ...
salla ya...
beyaz pantolomuhabbeti çok iyiydi ya bugün
xzgim küpelerinde güzelmiş yawrum bu arada annen modemi kapamayı unuttu bu gece galiba heheheheh
Amin herkesin kandili mübarek olsun kızlarayburum saolasın cnm seninde kandilin mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin...
bende bu topikte kaynaştığımız tüm arkadaşlarımın ve tüm müslüman kardeşlerimin kandilini kutluyorum rabbim dualarınızı kabul etsin....AMıN...
barbım renk renk peruklar var orda ben ordan gecerken bakıp kıkırdıyorumhayır bebem perukçular çarşısı die bi yer yok büyük ihtimalle
onların bahsettiği yer taksimden eminöne inen yol varya yani ana caddesi trafiğin aktığı yer
orda yanyana apartmanlarda dizili tüm mağazalar
sana önericeeğim mağazalar
adem peruk markiz peruk ve platin peruk olur
içlerinde en iyi saç kalitesi markizde ama pahalı
şimdi söyledğin ebatları kafamda canlandıramıorum ki hayatım eyvahedigeldismile
saol hanturksum seninde
tutiiiiiiiiiiiiiii ezgiiiiiiiiiiiiiiiii seloşşşşşşşşşş biliomusunuz
ben bu akşam selecte gidicemmmmmmm
ohhh canıma değsinnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
afiyet seker olsun barbime yee kalori olarak geri dönsün sana
yarin kosuya cikarsin bebegim bosverr böyle güzel menü yenmezmi
canlarim ben cikiyorum artik .. dün gitmemistim hastaneye bugun gidecegim sonrada eski ofisime ugruyacagim geri dönecegim yere degil 8 yil önceki
calistigim yere arkadas bana tatil icin biseyler ayarlamis onlara bakacagim simdi hepinizi tek tek öptüm ve cikiyorum ciktiiiiiiim
tabi hayatım ben de o kadar kasmıyorum zaten herşeyden az az yiyiyorum ama bu kadar çok çeşit karşımda oldu mu (hepsini de çok severim) dayanamam yerim valla cokacimcoook
hanturksum ben hepsinden yemiorum ama
köfte ve sigra böreklerini yemiorum
elma dilim patatesin hepsini yiorum, diğerlerinden az az:=)
tabi hayatım ben de o kadar kasmıyorum zaten herşeyden az az yiyiyorum ama bu kadar çok çeşit karşımda oldu mu (hepsini de çok severim) dayanamam yerim valla cokacimcoook
amaaan sen inceciksin hiç bi çıkıntın yok ye rahat rahat(çok da abartma tabi:)) ben evlendikten sonra yemek yapmayı öğreneyim derken 5, 6 kilo aldım benim kalçalar da geniş duruyor bir an önce vermem lazım ohaoldumsmileaynen bende!
acaip pisboğazım ben ya çenem boş durdumu olmaz ille tıkıncam
elma dilim patates hayatımın aşkı zaten
yiyip yiyip duruorum napim bende dayanamıorum :sm_confused: :sm_confused: delikafadulden
hepinizin kandili mübarek olsun kizlar,
tutim citcitmi takacaksin kaynakmi yaptiracaksin ???
hayır bebem perukçular çarşısı die bi yer yok büyük ihtimalle
onların bahsettiği yer taksimden eminöne inen yol varya yani ana caddesi trafiğin aktığı yer
orda yanyana apartmanlarda dizili tüm mağazalar
sana önericeeğim mağazalar
adem peruk markiz peruk ve platin peruk olur
içlerinde en iyi saç kalitesi markizde ama pahalı
şimdi söyledğin ebatları kafamda canlandıramıorum ki hayatım eyvahedigeldismile
saol hanturksum seninde
tutiiiiiiiiiiiiiii ezgiiiiiiiiiiiiiiiii seloşşşşşşşşşş biliomusunuz
ben bu akşam selecte gidicemmmmmmm
ohhh canıma değsinnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben bır elbıse gordum tutım arkadasım gıymıs
nerden aldıgını sormustum bakayım sıtesıne varsa buraya koyayım ben cok begendım
alabılırım bu sene dugunler cok cunku
sengözlerimebaksanab e öğrendim sayılır tatlım, yiyenler beğeniyor, eşime de kilo aldırdım ayrıca kendimle beraber kaydirigubbakcemile3 ankaraya yolun düşerse gel yaparım sanada opuyorumnanaktanya benimde kendime göre fazla gördüğüm yerlerim var be aşkım
kadın milletinin dırdırı bitermi kendiyle ilgili
tam öğrenebildinmi bari yemek yapmayı bu aldığın kilolara karşı?
ağustosta iki sene olucak xzgim, valla o kadar çabuk geçiyo ki zaman senin gibi hazırlıklarla uğraştığım günler daha dün gibi :1rolleyes:
hanturkum ne kadar oldu sız ewlenelı
bulamadım kı sıtesınde javelin markası cok guzeldıxzgim ekle bebem bakım bendeee...
barbim mesaj atmışsın seninde kandilin kutlu olsun tatlım ...şimdi gördüm mesajı...
hanturkscum saol tatlım bende kutluyorum kandilini...
selayhusum hemen gel...
xzgim ben 19 tl ye mangodan beyaz skinny jean kot almıştım haberin olsun balım...
sengözlerimebaksanab e öğrendim sayılır tatlım, yiyenler beğeniyor, eşime de kilo aldırdım ayrıca kendimle beraber kaydirigubbakcemile3 ankaraya yolun düşerse gel yaparım sanada opuyorumnanaktan
ağustosta iki sene olucak xzgim, valla o kadar çabuk geçiyo ki zaman senin gibi hazırlıklarla uğraştığım günler daha dün gibi :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?