Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hantürksüm avatarındaki yağlı boya senin eserinmi
kilo konusunda hiç biriniz beni geçemezsiniz bikerem
bide rejimden fazlalıktan bahsediyolar yaaaaa
klava:

öyle tatlım ama ankarada kimsem olmadığı için biraz zor oluyo alışmam,
sen buraya tarih yazmamışsın bilinmesini istemezsin belki diye özelden yazdım, hiç farketmez nerden kolay geliyosa ordan cevap ver balım, bi arkadaşım var benim de aynı gün doğan onunla yılımız da aynı hatta, çok ilginç geliyo insana ama belki bir sene birlikte kutlarız

hantürksüm avatarındaki yağlı boya senin eserinmi
kilo konusunda hiç biriniz beni geçemezsiniz bikerem
bide rejimden fazlalıktan bahsediyolar yaaaaa
klava:
evet ayburum benim, önceki de benimdi fotoğraftakilerin tamamlanmış hali :icecream:
ya ben kilo alınca direk totoya gidiyo üstüm zayıf kalıyo ondan çirkin duruyo, yoksa takmam o kadar kız, senin eşit dağılmış o yüzden kötü durmuyo

canlarim ben geldim gecmisi okumadim henüz napiiyorsunuz bir bakayim dedim ,yemege kalkiyorum öpüldünüz

burdan sıldıgımın bılem farkında degılım hanturkcumm
wallaha bellı mı olur hayat bu belkıde kutlarızzz bebegım

selayhusumm asıl sen naptın anlatıpda gıtseydın kız
nereye gdııyorsunuz tatıle benıde goturcen mıı?

tutım mesajına cok guldum buarada sokuma ıyı davran

evet bugun hastaneden cikarken asistan doktor vardi benim doktorun yaninda simdiden dogumgününüz kutlu olsun diyor bi an durakladim dedim sonra tesekkürler

gene bi etiket meselesi başlamış kızlar akannehir
tesadife bak resim eklemeye başlamasıyla etikete hakaretler doldurulması aynı zamana denk geldi CADIARZU
ne güzel hiç kimse etiket yazmıyordu, bu kadar tesadüf tesadüf mü yerimseniben

sana o kadar cok katiliyorumki canimin taaa ici sositososito bulsunlar cikarsinlar herkese bi seyler oluyor zaten anlamis degilim ben orayi fazla aman zaten kac günden beri hevesimde pek yok eskisi gibi ne bileyim zaten yeni kiyafetimde kalmadi :sinifsinif:

dur güzelim ya daha yaz sezonunu yeni açıyoruz ne demek yok kaydirigubbakcemile
ben böyle arkadan atıp tutanları hiç anlamadım ki bebeğim boshayallersmile
hep vur kaç hep vur kaç
sonra da üste çık peh
ha bi yüzün olsun diye veya bozgunluk huzursuzluk olmasın diye susarsın, içinde tutar kendine bulaştırmazsın tamam :1closedeyes:
ama yemişim böyle dürüstülüğü
papucumun dürüstü ancak etiket basıp veya ortaya laf atarlar
bi de başkalrına aman arkadaşlar böyle yazmayınnn hiç yakışık almıyo demiyorlar mı sırnaşık şey
güler misin ağlar mısın :roflol::roflol::roflol:

dedim ya degisik tipler var seninde dedigin gibi dikkatimi cok ceken bisi daha var ortayi karistirmaya bir malzeme atiyorlar (adi lazim degil bas harfi bilmem ne ) sonrada dünyanin en iyi kalpli en dostane insani oluyorlar kenara cekiliyorlar söyledirde böyledirde diyorlar amann salliyayim
alisverise cikayim ondan sonra yine eklerim ama sahalarda senide görelim olurmu

beni de asıl deli eden bu oluyo aynen dediğin gibi yapıyolar yapılyolar sonra kenara çekilip dostane gibi davranıyorlar
bilmesem yicem :1closedeyes:
haa hep böyleysen tamam alkış
ama yok kızım böylelerinden bi cacık olmaz kurtlu bunlar sırnaşık şey
kızım gelmişsin ne güzel foto ekliyosun
ne diye bir de etiket dolduruyosun alsanaalsanasmile
nise selayım konuyu değiştirelim foto yok mu foto :roflol::roflol::roflol:
ben de eklicem ama üşenmeden kendimi foto çekmesini öğrenmem lazım :smiley-cool:
ayy ezgimin kırmızı pabuçlu elbiseli fotosuna yorum yapamadım vala içimde kaldı hee Şeniz
kırmızı elbise bi insana bu kadar yakışır
yalan mı selay yalan mı tuti yalan mı kızlar :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…