- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.501
öyle tatlım ama ankarada kimsem olmadığı için biraz zor oluyo alışmam,ohh en guzelı hanturkum herkese azıcık uzak
bebegım ozel mesaj yazmak cok zor dıye burdan yazıyorum
ewetttt bende 20 eylulluyum
ılk defa benımle aynı tarıhte olan bırıyle karsılasıyorum cok heyecanlandımm
evet ayburum benim, önceki de benimdi fotoğraftakilerin tamamlanmış hali :icecream:hantürksüm avatarındaki yağlı boya senin eserinmi
kilo konusunda hiç biriniz beni geçemezsiniz bikerem
bide rejimden fazlalıktan bahsediyolar yaaaaaklava:
selayhusumm, yarın burda parti yapalım sana bi de pasta yaparız hihoyyyt
seleyhus doom günün kutlu olsun beegemmmyerimsenibena.s.
tamam canim yapalim hediyesiz gelmeyin topige tikmam siz
pastayinda xzgi yapsin cilekli olsun pls :dance:
gene bi etiket meselesi başlamış kızlar akannehir
tesadife bak resim eklemeye başlamasıyla etikete hakaretler doldurulması aynı zamana denk geldi CADIARZU
ne güzel hiç kimse etiket yazmıyordu, bu kadar tesadüf tesadüf mü yerimseniben
dur güzelim ya daha yaz sezonunu yeni açıyoruz ne demek yok kaydirigubbakcemilesana o kadar cok katiliyorumki canimin taaa ici sositososito bulsunlar cikarsinlar herkese bi seyler oluyor zaten anlamis degilim ben orayi fazla aman zaten kac günden beri hevesimde pek yok eskisi gibi ne bileyim zaten yeni kiyafetimde kalmadi :sinifsinif:
beni de asıl deli eden bu oluyo aynen dediğin gibi yapıyolar yapılyolar sonra kenara çekilip dostane gibi davranıyorlardedim ya degisik tipler var seninde dedigin gibi dikkatimi cok ceken bisi daha var ortayi karistirmaya bir malzeme atiyorlar (adi lazim degil bas harfi bilmem ne ) sonrada dünyanin en iyi kalpli en dostane insani oluyorlar kenara cekiliyorlar söyledirde böyledirde diyorlar amann salliyayim
alisverise cikayim ondan sonra yine eklerim ama sahalarda senide görelim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?