- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.641
benim hala çekiyo mafoldumben :mymeka: cokacimcoooknikom burger king çekti canım yaaaaaaa
ben de bebeğim biliyorsun Şeniz olumunekankayizsmile
nikooooooo sana doyamadım geçen gün
hee olur kaydirigubbakcemilenikoncuk yaa ben dün bir dilim pasta yediim :kedi: o kadar olur demiii
aa çok hoş ya demek o resmileri sen yapıyorsun vereliniortakevet ayburum benim, önceki de benimdi fotoğraftakilerin tamamlanmış hali :icecream:
ya ben kilo alınca direk totoya gidiyo üstüm zayıf kalıyo ondan çirkin duruyo, yoksa takmam o kadar kız, senin eşit dağılmış o yüzden kötü durmuyo
hahaha şimdide bana satasıyorlar ay bu topiktkiler çok alem ya
ortalığı karıştırıo habersizmiş gibi davranıo salla gitsin problemli belli :smiley-cool:
kışın bende başlıcam lazere başliyim artık
heryere para veriorum kıla tüye para vermek ağrıma gidiyo resmen
öretmenim neye kızacağımı anlayamadım kaydirigubbakcemile3bu arada nikon buraya gelirsen çok güldüm 'heee mamalar dekordu' yazmış allahım:roflol: kız gaza gelme diye yazdım mamaları görüp görüp öyle farzet sen diye kızdın mı yoksam
hahahahahaha şaşkın hayalperest nunişşşş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhele sen beni kalbimdeki yerini bi bilsen ayburum boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
smilem tam oldu he boş hayaller :roflol:
çok ince bir düşünce aretliğim, teşekkür ederiz buyrunnnnnnnnn ŞenizEZGİM SELAYHUSUM TUTİM AYBURUM HANTURKSUM HAYHAYIM GUNAYDINIM BEMEM NİKONUMMM
HEPİNİZİN Tonton babalarının ellerinden öperim
Babalar günleri kutlu olsun kaydirigubbakcemile5
ne güzel işte dert ettiğin şeye bak bundan daha iyisi mi olur artanı bi dahakine kullanırsın :dance::dance::dance:ahh ne guldum yıne cok yasasın bu kızz
cıktım banyodan canlarım ama bu emla kremı surmesını beceremedım ben galıba
sızın bır bılgınız varmı
genıtale 2 tup kullandım normalde kutuda 5 tup var
5 tanede kucuck kagıt var yapıstırmak ıcın
bı seferde kullanırım ben bunu dıger seferlerde nolucak anlamadım gıttı
tutim kendi adıma teşekkür ederim pime şekerimm buyrunnnnnnnnn Şenizbarbim saol cnm bende senin ve tüm burdaki arkadaşlarımın babalar gününü kutluyorum...
size az ewwel annemle aramızda geçen diyaloğu anlatacağım ortaköye gidicektik dedim ya neyse kontrolleri vardı annemin neyse gittik ona hava çok sıcak ewe gidelim dedi olur dedim ben eve geldik ama kafamda senaryo yazıyorum lcv de bir etek görmüştüm kendime onu gidip almam lazım diye dedim anneme az dışarı çıkıyorum dedim( etek alcam desem öldürücek beni bu hafta çok alışveriş yaptığım için) neyse gittim eteği aldım eve geldim annem poşeti tam açıyordu elinden kaptım dedim o babamın ne aldın bakim dedi dedim boşver sonra bakarsın ben wc deyken annem poşeti bulmuş içine bakmış gelmiş bana diyorki babana etekmi aldın puhauahuahauaahauahauahauahauaa dedim ne sen benim poşetimi ne karıştırıyorsun babasına hediye almışmış diye söylendi durdu napim ya almam lazımdı o eteği...
eline sağlık ve afiyet olsun canımm Şenizcanlarim buda benim size hediyem olsun beni böyle simarttiginiz icin sevindirik sevindirik ettiginiz icin , acitasyon yapmak istemiyorum amma velakin sizden 3000 km uzaklarda bana kendinizi kapi komsumdan daha yakin hissettirdiginiz icin sizlere tesekkürü bir borc biliyorum benim candan dostlarim
bu biraz tuhaf cikmis ama
al sana al sanaselayım en kocaman dilimden istiyom ona görecokacimcoook
nikonum cancanım yine şenlendirdin topiğimizi:teytey:
vuiyy çılahları götürdi namıssız :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:niko hanımcım biliosun kendim gibi düşncelerimde ince dermiiişim hahaytt kaydirigubbakcemile3
hanturks sen gelene kadar ben hem şampanyayı bitirdim hemde ortalığı birbirne kattımmm
tutim ay şu ana-kız halleri süper oluyor kaydirigubbakcemile3
veeeee SELAYHUSUM
ellerine sağlıkkk yavruşum çileğinden iki dene attım ağzıma bak kaydirigubbakcemile3
kızlar epılasyondan snra hemen maskoya gıttık
mobılya falan baktık
sonrada deposıteye gıttık mangonun altını ustunu getırdım
bedenımde beyaz pant bulamadım hıc bısey kalmamıs mangoda
kotondada kalmamıs
kotondan sadece beyaz yagmurluk aldım bıde krem rengı pant aldım
gecmısı okuyayım sonra bıde yemek yıyeym gelıcemm
kızlar epılasyondan snra hemen maskoya gıttık
mobılya falan baktık
sonrada deposıteye gıttık mangonun altını ustunu getırdım
bedenımde beyaz pant bulamadım hıc bısey kalmamıs mangoda
kotondada kalmamıs
kotondan sadece beyaz yagmurluk aldım bıde krem rengı pant aldım
gecmısı okuyayım sonra bıde yemek yıyeym gelıcemm
mangoda bi çanta vardı kaçırdım bitirmiş arsız karılar
en tenha mango nerdekidir acaba CADIARZU
buarada epılasyona gttım ben ya
nasıl ter ıcınde kaldım acıdan anlatamam kı normalde saunaya gırsem terlemem okadar yanı
sevıyesını yukselttı artık 4 seansım dıye oldum oldum dırıldım
ve nedense ılk defa kırmızı kırmızı lekeler oldu ve yanma hıssım var
krem verdı onu surdum rahatladım gercı ama kırmızı lekeler nıye kaldı bılemedım kı smdı ben onu :sinifsinif:
yaw bende poloda bi kot biğendiydim süpoerdi ama gacılar bitirimiş 29 bedenini boshayallersmile
xzgi bende başakşehride oturuyorumda ondan şeyttimdi sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:ayy okuması bile içimi gıcıklıyor bööööööö -tatlicadiarzu-
bizim işte çalışanların yarısı orda oturiyii
bide eski oynaşımda orda oturiyi
kanlıca sitesimi ne salladım ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?