Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

B&M bende almam lazım ehliyet yaaa ama çok tembelliğim üstünde ders çalışmaktan nefret ediyorum ...
günaydın cnm hoşgeldin akdeniz karadeniz karneleri isteriz....

B&M bende almam lazım ehliyet yaaa ama çok tembelliğim üstünde ders çalışmaktan nefret ediyorum ...

şıttt kıs sus sempatiksalakcinni bende çok çalışamıyorum zaten
:1ninca:
ama ehliyetim olmasınıda çok istiyorum kaydirigubbakcemile2

hanturksum sırf sizin için
vatana millete hizmet için kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin sıfırcı günaydın

hoşbulduk canlarım
bugün dağıttık karneleri
mezunlarımızı uğurladık ağladık güldük ve bitti
hayatta mutlu olurlar inşallah

benimde annem yanımdaydı kardeşimle 1 aydır
bugün gittiler çok alışmışım ev bomboş gibi sankii

ehliyet sınavı kadan basit bişey yok iki sene önce aldımdı ben.. hiç kasmayın ne kursaya gitmeye gerek var ne başka bişeye.. sınavdan bikaç gün ömce kursun verdiği o kitaba bi çalışın taamdır :hulya:

kızlar bende yeni aldım ehliyeti deli gibi çalıştım
sorular önüme gelince gördümnki çalışma kitabındaki soruların aynısı
sırf sorulara baksam yetermişş
motorun her bişeyini ezberlemiştimm
ehliyeti aldım ama aSIL iş pratik yapmak

kızlar ben de en çok motordan korkup sağlığı nasıl olsa yaparım demiştim, sonra en çok motordan en az sağlıktan puan almıştım hakkaten sorular kolay oluyor bir iki gün bakıp ezber yapsanız yeter

ama tabi o sınavı geçtikten sonra noldu, trafiğe ilk çıkışta kaza yapınca bi daha oturmadım kaçıyorum kaydirigubbakcemile3

iyii gaz oluyo kızlar bana yaw saolunsempatiksalakcinni
kursa gitmek ve test çözmek dışında alıp elime okuyamıyorum boshayallersmile
bende test çözmey düşünüyorum son gün :)

kızlar ben de en çok motordan korkup sağlığı nasıl olsa yaparım demiştim, sonra en çok motordan en az sağlıktan puan almıştım hakkaten sorular kolay oluyor bir iki gün bakıp ezber yapsanız yeter

ama tabi o sınavı geçtikten sonra noldu, trafiğe ilk çıkışta kaza yapınca bi daha oturmadım kaçıyorum kaydirigubbakcemile3

sempatiksalakcinni:roflol:
aman Allah korusun yaw
benim herif fena bozar beni bi arabaya dokunsam
moralman çökertir beni

evet yaw ilk yardım daha zor diyolar çok kandırmaca yanıltııcı soruları oluyomuş
aman kalmıyımda düşük puan alırsam sorun değil
70 i geçerse geçmiş saılıyosun dersi sempatiksalakcinni

günaydınım daha senin okul bitmedi dimi seminerler vardır
tutim yavvv ağva istanbul çıkışındanmı 110 km
selayımda kutlama var heralaklinialirimsmile

helal olsun tutım yap wallahı
bı ben salak bu kadar anlayıslı alttan alan sevecen !!!!!!

kuzum bende senin gibiydim hep anlayış gösteriodum ama sonra yendim o iyi niyetlği erkeklere karşı...sende aslında yaparsın ki yapmanda gerekiyor çünkü bir erkek bayanın elinden ipleri fazla almamalı diye düşünüyorum ben ...benimki benim yüzüme teli kapatmıştı bi keresinde sırf o hareketi yüzünden 1 gün boyunca defalarca özür diledi aradı beni telimden açmadım diye annemi aradı annemin zoru ile konuştum ve bana kendi hep söyler beni bırakacaksın diye ödüm patlıyor diye o korkuyla erkekler yaşamalı...bayanlara karşı ne kadar iyi ne kadar kötü olsun olmasın erkekler korkmalı bence bir bayanı kaybetmekten....

kızalar ben ascık kaçar benim keratanın uyuması lazım artık
uyursa gelriim :)
haydin hayrılı cecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…