Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aybur benim küvet çok güzel jakuzi galiba bu =)oh keyfime değmeyin=)))

xzgimde ekmek arasını götürüyor yine yarasın kuzuma

puhauhauahauahau aybur ya hahahaha yeminle çok güldüm....
şimdi mesaj attı benimki aşkım yoldayım diye hade yolda olan bir smiley bul bakalım

bu aksam ölürüm beni kimse tutamaz, sen bile tutamazsin yildizlar tutamaz , bu aksam ölürüm beni kimse tutamaz (nostaljik yaptim )

ay üşenmedende bulup ekliosun smileyleri cnm ya ellerine kollarına parmaklarına sağlık canım allahta seni güldürsün...

xzgim kayboldu...
selayhusum o şarkı ilk çıktığında ne tutulmuştu ya oysaki o adamdan nefret ediyordum ben öcü gibi deri ceketi vardı uzun bakımsız paspal saçlarını açar şarkı söylerdi satanist gibi

bizde seni öptük ayburum cok merci bizimle özellikle ilgilendigin icin full animasyonun icin
italyaya gidis tarihim 03.07 bir hafta yokum

benimde gözler kapanmaya başladı ...
bende izninizle yatmaya gidiyorum bayanlar allah rahatlık wersin hepinize tatlı rüyalar ...

burda cengiz aktürk vardı çok güzeldi ama el değiştirdi başka bi mağaza oldu onun yerini tutmuyo kaydirigubbakcemile
eser de pendikten gözdem :jeyyar: görsem hemen uğrarım oralara
başka aklına gelirse haberleşiriz Şeniz
eşimin işi var bizi de götürecek gezicez, onu bekleyene kadar bikaç mağaza gezeyim fena mı belki babama trençkot alırım :jeyyar: sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:

saatler olsun tutim
nikonumda topiği ayıklamakla meşgul heral

selayım afiyet olsun
koparttın beni mayak delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
aynı benim çocuklar yemek yemediğinde çıldırmam gibi oluyo
ah ben bu çocuklara ne yedirsem ah ah ah
sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…