- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #4.721
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kıss guldurdun beni yavrummmsempatiksalakcinniNikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn yov yovkaydirigubbakcemile3 :dance:
kuzum bende senin gibiydim hep anlayış gösteriodum ama sonra yendim o iyi niyetlği erkeklere karşı...sende aslında yaparsın ki yapmanda gerekiyor çünkü bir erkek bayanın elinden ipleri fazla almamalı diye düşünüyorum ben ...benimki benim yüzüme teli kapatmıştı bi keresinde sırf o hareketi yüzünden 1 gün boyunca defalarca özür diledi aradı beni telimden açmadım diye annemi aradı annemin zoru ile konuştum ve bana kendi hep söyler beni bırakacaksın diye ödüm patlıyor diye o korkuyla erkekler yaşamalı...bayanlara karşı ne kadar iyi ne kadar kötü olsun olmasın erkekler korkmalı bence bir bayanı kaybetmekten....
ben de sana katılıyorum canım ipleri verdiğin zaman bir daha alamazsın özellikle evlenince, evli biri olarak nacizane size tavsiyem kızlar ipleri vermiş gibi görünün ama aslında siz idare edin, ne her zaman trip atın ne her zaman alttan alan olun sııcak - soğuk. erkekleri şaşırtmak her zaman iyidir, çünkü çok çabuk alışıyorlar
tutim pasta cuk oturduda kişi sayısı az geldi
selayımın masası küçükmüş iki ayrı sofra kurduk
bu arada yeni avatarın hayırlı olsun 10 güne enişteyi bekliyok
ama yastık savaşı yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?