Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn yov yov kaydirigubbakcemile3 :dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kıss guldurdun beni yavrummmsempatiksalakcinni
ayburum burdayım bitanem bakınıyom ne muhabbetler varsengözlerimebaksanabsempatiksalakcinniseni gördüm mutlu oldum ŞenizŞenizŞeniz

ben de sana katılıyorum canım ipleri verdiğin zaman bir daha alamazsın özellikle evlenince, evli biri olarak nacizane size tavsiyem kızlar ipleri vermiş gibi görünün ama aslında siz idare edin, ne her zaman trip atın ne her zaman alttan alan olun sııcak - soğuk. erkekleri şaşırtmak her zaman iyidir, çünkü çok çabuk alışıyorlar

xzgicim gerçekten küsen erkek çok zordur, sürekli alttan alırsan aman gerek yok küslüğe dersen o bu durumu alışkanlık haline getirir canım tabi bu benim fikrim sizin ilişkinizi de bilmiyorum ama onun yaptığının yanlış olduğunu göstererek ayna olarak anlatmalısın bence canım

aynen cnm aynen katılıyorum dediklerinin her bir cümlesine...kaydirigubbakcemile5

hanturks iyi geceler canim ...
xzgim yinemi bisiler oldu canim??
kizlar bir yandanda hala tatil arastirmasindayim bugunde güya dogumgünümmüs pastayi yedik dogumgünü bitti zaten hicte olmadi
amannnnnn amannnnnnn

tatlım üzme kendinii
erkekler kadınlar kadar ince düşünemeyebiliyorr
bir iki naz et sen yola getirirsin enişteyi balımm

hanturks iyi geceler tatlım...
kız selayhusum ne oldu yawrum yoksam 1 yaş daha yaşlandın diyemi canın sıkıldı
şaka maka bende 30 sendromu başladı şimdiden daha var ama sevmiyorum ama mecbur :S

tutim pasta cuk oturduda kişi sayısı az geldi
selayımın masası küçükmüş iki ayrı sofra kurduk
bu arada yeni avatarın hayırlı olsun 10 güne enişteyi bekliyok
ama yastık savaşı yapmayın

puhauahau ilahi cnm ya nerdenbuluyorsun smileyleri...
yok cnm biz yastık değilde 2.meydan savaşı yaparız sanırım her geldiğinde muhakkak kavga ederizde....

piştt açılın gari etraf çok batmış

bulaşıklarıda ben yıkıyam pek severim

elim değmişken çamaşır yıkayıp ütüde yapam

kaldı yerleri silmek

yaşasın temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…