Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

GÜNAYDIN Kızlarrrrr
daha iim çok daha iiyimm Rabbime şükürler olsun sositososito
bu öğlen abiyemi almaya gidicem terziden çıkıcak
akşamda burcuya gitcem kalmaya belki pier lotiye uğrarız son kez sayılır son pier loti gezimiz :gitme:

fistiklar kaymaklar günaydin

ay barbim hadi gözün aydin canim benim gecmisin olsun bidahada ugramasin cilgin bakteriler virüsler sana

git bakalim pier lotiye , benim icin teleferige bin emi hatta teleferikle yukaridan asagiya bak ve deki aygül buna bindiginde hic korkmadi bak asagida yerim bile hazir dedi dersin yaddddddddd ed beni bebiskom

hantürksüm okumadim gecmisi barbiyi gördüm heme yazdim , tabikide vereyim canim tarifini:
250 g margarin
1 su bardagi pudra sekeri
2 yumurta
6 tepeleme yemek kasigi un
aldigi kadar nisasta
istege göre vanilya
1 paket kabartma tozu
sekil icin kakao

bunlarin hepsini kulak memesi kivaminda yoguruyorsun , cevizden biraz büyük yuvarlak yuvarlak sekil vererek tepsiye diziyorsun, üzerine sekillendirmek icin herhangi bir sise kapagini kakaoya batirip bu yuvarlak sekilin üzerine hafifce bastiriyorsun

önceden isitilmis bir birinda 175 C de yaklasik yarim saat pisiriyorsun

afiyetle yiyosun sonrada

günaydın hanturksum selayhusumm
kızkar sağlık kadar önemli bişi yokmuş valla o kdar ii anladımki
Rabbim hasta yatağında şifa bekleyen herkese Şifa versinnnnnnnnn :Saruboceq:

selayhusum gidersem senin için resim hatta video çekicem
eyüp mezarlığını bile çekicem
ordan istediğin yeri beğen hatta töbe töbe Allah gecinden versinnn

abiyemi çekip koymiyim be şimdi belli olmaz ki üstümde görseniz düğünden sonra daha ii olmazmı
yoksa eklimde akkabıya çantaya saça makyaja beraber mi karar versek bilmiyorumkismile

şeyy bide 50 tl ye kısa abiyeler buldum kına içinde ondan mı alsam, çok şıkır şıkır şeyler değiller
ezgimin dğününde bilem giyebilirim

elbiseyi 80 e aldım 50 de bu kısa abiyeyi alsam bi elbise fiyatına bile değil 2 elbisem olur dimi bilmiyorumkismile

simdi size demin basimdan gecen olayi anlatayim, ben dün is yerine gidip geldikten sonra telefonumu arabada unutmusum asagiya inip almadimda zaten benimkisi evdeydi telefona gerek duymadim ondanda rica ettim sabah ise giderken posta kutusuna at telefonu yada selimin cocuk arabasi giris katta duruyor onun icine koy dedim..
bu beyefendi sabah aliyor arabadan benim telefonu telefonumda bir mesaj
selam canim haber vermedin tekrar yarin gelecekmisin bana kayitli olmayan bir numaradan

sonra ben uyandim telefonumu almaya gittim baktim ayni numara aramista beni bende aradim eski mahalleden komsum numarasi kayitli degil cünkü selim telimi bozdugu icin sonradan kaydettigim hicbir numara kartima kaydolmamis

demin benim herüff aradi :1. diyorki birisi sana mesaj yazmis mesaj üzerinde oldugu icin baktim kim o ?? sabahtan beri ben ariyorum o numarayi telefon kapali

senin hicmi güvencik kalmadi dedim azarladim kizdim kapadim telefonu , gülermisin aglarmisin yahuuuu

çok sağol selayhusum aldım canım, ben de kakao kısmını nasıl yaptığını merak etmiştim demek kapağı batırarak hımm CADIARZU
barbim, amin canım allah zorda olan herkese yardım etsin :Saruboceq
bence de hayatım buraya koy ilk halini , son halini öbür tarafa koyarsın

kaydirigubbakcemile3 selayhusum kız komşunda nasıl yazmış öyle mesajı
şaka bi yana erkekler yapar böyle bilirsin boşver sen vermişsin ağzının payını kaydirigubbakcemile3 üzülmüştür heralde akşama alır gönlünü

bak herifin kiskanmis seni iste diyorsun amma velakin bu ilk defa olmuyor kiskanip durur sagolsun kendisi
cok gicik bir olay

hanturkcüm evet yaa mesajda cok yanlis anlamalara yol aciyor zaten benide aramis esim ama telefonum posta kutusundaydi yaa 4-5 kere aramis bende cikmayinca iyice killanmis

bekliyoruz elbiseyi barbim ama üzerinde giyde cek emi

böyleler işte napcan bi de kızınca da ben sana değil başkalarına güvenmiyorum derler gel de boğma guclubacismile

ben geldim
internetim yoktu iki gündür
banka ödemeyi yapmamış onunla ilgili problemim oldu
ayyy beni nekadan özlemişsiniz duvarıma yazmışsınız
çok teşekkürler
geçmişi daha okuyamadım bakalım neler kaynatılmış

yavvv aklım sizde kaldı kaç gündür

aboooo oku oku bitmedi yahu:bbo:
ohh mis gibi tatlılar yapılmış tarifler verilmiş
barbim biraz daha iyi olmuş
selayım italyayada gidermiş
tutimin adanalı askere gidermiş ağustosta
xzgim sonunda yemekteki kişi sayısını azaltmış
nikonumun babası hastalanmış rabbim acil şifalar versin
hantürksümün hayali italyaymış aynı benim olduğu gibi
günaydınım spora tam gaz devam edermiş
hayhayım daha face adresi açmamış

selayım sorma yaa biz talimatı verince faturanın son ödeme tarihi geçmiş ondan karışıklık olmuş buraya yeni taşındım ya daha tam düzene alışamadık
bu arada selayım gece rüyamda seni gördüm
facebookta fotoğraf paylaşmışsın
hemide umre fotoğrafları bende hayranlıkla fotolarına bakıyodum siyah ferace giymiştin kabenin önünde fotoların vardı ayyyy çok güzeldi yaaa rabbim inş nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…