- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.361
benden bi tane yok yazmıştı ya labarbim malum kkafam turşu oldu okadar çok geri kaldımki
ben bikere daha kolaçan yapayım topiği
yoksam dur dur anladım beyaz pantln ok
he yaa daha cevap yok dimi
barbimin bluzuna ben de bayıldım :asigim:
biliyon ben puantiye seviyorum :teytey: belgin doruku hatırlatıyo nedense bir de sempatiksalakcinni
aretliğime de çok yakışmış maşallah :hooray: cokacimcoook
geldi buraya bidefa ben gördüm aklinialirimsmile yerimseniben
mağaza mı vermişti terziye nunişim fisfisfis
kızım elbiseye sahip çık mahvetmesinler, hem kırmızı hem ucuz delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Allah aşkına burdan hanginize giydiğiniz yakışmıyo bunun kankalıkla bi alakası olamaz :dilcikar:
çok güzel çotluyorsunuz işte delikafadulden
herkeste illaki beğendiğim bişey oluyor, ha aksesuar, ha fizik, ha kıyafet :içelim:
kırmızının lanetine uğradın aretlik eyvahedigeldismileseni manyak ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hem kırmızı hem ucuz :roflol::roflol::roflol:
üç kuruş az verdim kırmızı aldım aretliğim tersi oldu bu sefer :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aha buraya dadanmış şoklarım boşunaymış :roflol:
bizde seni beğeniyükk herpişeyini :jeyyar::jeyyar:
sanada alim puantişli badimden yollim
evet, hele de habersiz :mymeka: kafam kazana döndü bu kız nerde diye, arıcaktım artık nerdeyse kaydirigubbakcemile Şeniz :icecream:hee pardon nikonum
valla kafamın içini görmeniz lazım kafamçokkarıştı
bidaha kkdan ve sizden ayrı kalmakmılmaz:
barbim malum kkafam turşu oldu okadar çok geri kaldımki
ben bikere daha kolaçan yapayım topiği
yoksam dur dur anladım beyaz pantln ok
he yaa daha cevap yok dimi
benden bi tane yok yazmıştı ya la
dün başka arkadaşlara özel mesajdan taciz etmiş, yetmemiş topikte yazmış, yazdığını silmişler
hırsını alamadı belli kaydirigubbakcemile
kırmızının lanetine uğradın aretlik eyvahedigeldismile
doru ya hiç kırmızı 3 kr eksik alınır mı fazla verecektin sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he al da yolla bi zahmetnezaketini yirim senin :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok la beğendik dedik, yakıştık dedik tamam, daha fazlasını demem için rüşvet vermene gerek yok :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet, hele de habersiz :mymeka: kafam kazana döndü bu kız nerde diye, arıcaktım artık nerdeyse kaydirigubbakcemile Şeniz :icecream:
kankalar tesekkür ederim sizebenim kiyafetlerime yorum yaptiniiiz icin hus siradan :dance: bas bas etiketi ka ka yaa bidahami gelecen dünyaya barbim orda cevabi bende bekliyordum malum otururuz izleriz diyordum ozanlarin atismasi gibi
kirmizi yazili yorumunda bittim kih kih
ge ber cemmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyşu şekilde yazmak sana ne anlatiyiiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
lanet budur :roflol::roflol::roflol::roflol:
rüşvet budur :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol
beğenilme arzusu budurrrrrr :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::
aman aretliğim yapma nolur mafoldumbengardımı almıştım demek şöyle bişi oluşucak duruma kendimi hazırlamıştım savaş boyalarımı sürmüş menzilime çekilmiş düşmana odaklanmıştım tarzında bişeyy :1ninca:
helali hoş olsun etiketin delikafadulden
şu kızın kızmasına da hastayımgökyüzünde kara kara bulutlar dolaşıyo
anam dün gece neydi yaaa nasıl şimşek çakıyodu
markete gitmem lazım eski binama gitmem lazım en iyisimi fazla yağmura yakalanmadan gidip geleyim
yoldada düşüneyim topicte yazılanları süzgeçten geçirim
yavvv çok ilerletmeyin topiğilmaz:
git selam söyle eski komşine :jeyyar:kizlar bende misafirlige gidecegim bugun mesaj yazan arkadasasimdide kalkiyorum yemegimi falan yapayim aksama hazir olsun sizleri öpüyorum görüsmek üzere bebekler
nikonum hayatta inanmamessahmi oldu bu olay
ayburum biran önce git evet yagmura yakalanmadan cabucakta gel
tutim biz de akıl sır erdiremiyoruz ki diyelim ki olay şu :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol:selamun aleyçüm bağyanlar xzgim mesaj attı fazla ilerletmeyin topiğ dedi birde selamı var tekirdağa gidiceklermiş enişteyle bugün haberiniz ola...
ne oli burda gene yinemi kavga var biri beni aydınlatsın....
canın sağolsun hanturks Aybuş hiç kızma öyle şeylere kaydirigubbakcemile3anaam bi ütü yapıp geldim neler kaynatmışsınız öyle,
ayburcum face de videoya yaptığın yorumu silmem gerekti canım nolur kusura bakma :kedi: burasıyla ilgili olduğu için barbimiz kim gibi sorularla karşı karşıya kalmak istemedim canım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?