- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.481
evet öyle bilir herkes o yüzden kimse denemiyor galiba, sonucunu bilemiyoruzkızlar size bişey dicem ben regl olcam ya bugün yarın regl iken saç boyanmaz diyorlar rengi tutmuyormuş doğrumu ???
kaydirigubbakcemile3 evet canım ben de çok sevmem öyle oturmaları amaarada iyi oluyor olsun değişiklik olmuştur. orda hava nasıl ya çok yağmurlu mu orası dahanturksüm sormusun simdi gördüm , öyle cook samimi degiliz ama lafladik tabikideama coluk cocuk hala alisamadim böyle gezmelere
allah kavuştursun o zaman tatlım bizim de erken evlenmemizin en büyük nedenidir uzak olmamız, yoksa daha dururduk yani, sık görüşebiliyor musunuz bari
evet öyle bilir herkes o yüzden kimse denemiyor galiba, sonucunu bilemiyoruzkimyasal uyuşmazlık falan oluyor heralde hormonlardan dolayı bence riske atma acelesi yoksa bekle canım
belli bir kuaföre gidiyorsan onlar iyi bilirler canım gel ben ayarlarım yada yok tutmaz falan der o sanabende regl olcamda sevgilim gelcek bir yandanda düğünler var o zamanlara denk geliyor adetim olmadan boyatayım dedim saçımı ondan sordum cnmm
yar gelecek yar gelecekbunu biyikli bir adam söylüyordu ismini unuttum
hanturks canim burasi 1 haftadan beiri yagmurluydu bugn günes acti birazcik temmuz ayina geldik nerdeyse dün kalerufer yaktim 8 dereceydi hava gece üsüdük valla
ama bu haftadan sonra iyi olacak diyorlar bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?