- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #5.741
insallah bebegım yarın kadını arayıp sıkıstırıcam ya 30 ekıme yada 13 kasıma olucak orası olsunda..bu arada burcunun olayının kapanmasına sevındım ne rahat kocası varmıs masallahhh:) bıan panıkten sana sımarıklıgı gecmıstır bosverrr askımezgim düğün yerin inşallah olur canım bu aradaaaaa boshayallersmile
hosgeldın canımmmuzun bi aradan sonra selamlar şekerler
haftaiçi kocam gelmişti giremedim
haftasonu kayınvalidemlerdeydim giremedim
geçmişi okudum da neler olmuş neler oooooooo
nikoncum ve tutim banlanmış ama çok sürmemiş neyseki
konuyu da anlayamadım çok ama biraz okumam lazım sanırım
yada biri bana anlatsın pleaseeeee
bende eve yeni geldim
abimlerle çok güzel vakit geçirip delilker gibi foto çekildik
akşam yemeğindede abimlerdeydik
teknosada foto baskısında kampanya var bu ay sonuna kadar yengemle birsürü foto ayıkladık
barbim burcu olayının büyümemesine sevindim
kizlar pantalon üzerimde daha degisik durmus degilmi ??
ayburum ne kadar hakliymisin bugun bolalmaya basladi bile pantalon keske 26 alsaymisim dedim
xzgim senide buralarda görürmüydük..
barbim burcuda insallah arasindaki sorunu cabucak halleder ...
askolsun bebegım ben herkese zaman ayırıyorum sempatiksalakcinni
ama smdı hastayım ya gozlerım kapanıyor pek takılamıyorum ama gezmektende gerı kalmıyorum gercı gezmedım kı sercanlara gıttım bı tek.ozledınmı kız benıı ben senı cok ozledımm olumunekankayizsmile
buarada hanturkum senınle uzun zamandır konusamadıkk
nasıl gıdıyor calısmalar bebısımmm
askım msnımı hıc acmadımbak beni güldürdün canim benim kih kih kih dedim ayni soruyu demin msn de ben sana gönderdim cevrimdisi ileti olaraktan ve ben seni coook özledim
barbim simdi gördüm sorun cözülmüs zaten oh ne ala
ayburum sende gezmelerdeydin demek bende bende cok eglendim 2 gün boyunca
xzgim anlaşma yaptık yaaa ben sana pamuk şekeri alcam sende kendinle beraber tişörtünü paket yapcan
ama sadece tişörtü istemiyom içinde sende olcan
sercanda beni kıtır kıtır doğruycak sonra
evet canım ya karşılaşamadık uzun zamandır ben yoğunlaştım iyice işte soru manyağı oldum iyice bitse de kurtulsam ama 12 gün kaldı, sen de yoğunsun bu aralar nasıl gidiyor koşturmaca halladebildiniz mi yer işini senin gelinliğin nasıl olucak ya bu arada bi model var diyodun ama resmi falan var mı çok merak ettimbuarada hanturkum senınle uzun zamandır konusamadıkk
nasıl gıdıyor calısmalar bebısımmm
walla bebegım 2 katlı avıze boyunda sorun yasadık soktuler falan bıraz daha kısaltılarxzgim sen yeterki beyikdüzüne gel bi alona bakıyorum
valla çok şık duruyo bluzların
yavvv ne bitmez avizeymiş
selam kıslar, yatmadan bi yoklıyım dedim buraları napıyosunuuuz
evet canım ya karşılaşamadık uzun zamandır ben yoğunlaştım iyice işte soru manyağı oldum iyice bitse de kurtulsam ama 12 gün kaldı, sen de yoğunsun bu aralar nasıl gidiyor koşturmaca halladebildiniz mi yer işini senin gelinliğin nasıl olucak ya bu arada bi model var diyodun ama resmi falan var mı çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?