Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hanturkscum kusura bakma seni atlamısım bebem ya kafam cok dolu...
xzgim bu carnavalinin ürünleri çok ama çk güzel ve tarz benim gelinlik modelimde bu markanın zamanı gelince gösterecem size hehehehe şuan arşivimde saklanıyor kendileri...

ooo tutim bence yüzükle geliyor seninkisi :1:
xzgim gelinligini daha öncede görmüstüm coooook begenmistim sanada ne güzel olur canim insallah görecegiz o günleride cok yakinda
hanturksüm insallah sende yakinda düze cikarda rahat edersin canim

xzgim gelinligini daha öncede görmüstüm coooook begenmistim sanada ne güzel olur canim insallah görecegiz o günleride cok yakinda
inşallah canım inşallah bi atansam başka derdim yok valla, sen napıyosun canım 4 günün kalmış italyaya hadi bakalım selam söyle benden gidince kaydirigubbakcemile3

çok güzelmiş xzgim inşallah aynısını yapabilirler canım
seni düşündüm şöyle içinde hakkatten yakışır :nazar:
ah ahhh ınsallah yapabılırler bebegım arastırıcam ıcıme en sınen gelınlıkcıye yaptırcam
hanturkscum kusura bakma seni atlamısım bebem ya kafam cok dolu...
xzgim bu carnavalinin ürünleri çok ama çk güzel ve tarz benim gelinlik modelimde bu markanın zamanı gelince gösterecem size hehehehe şuan arşivimde saklanıyor kendileri...
askolsun bebegım nolucak smdı koy gorelım sonra sılersınn :1:

walla bende oyle dusundum
yuzukle gelıyor olabılırr
dugunden resımler yokmu tutımm?
selayhusum az kaldı sayılır bebegım gelınlıgımı ustumdede goruceksınız ınsallah olumunekankayizsmile
sen dugun zamanından sonra gelırsen ben senın ıcın yıne gıyerım bebegım merak etme sempatiksalakcinni

inşallah canım inşallah bi atansam başka derdim yok valla, sen napıyosun canım 4 günün kalmış italyaya hadi bakalım selam söyle benden gidince kaydirigubbakcemile3

ay evet canim ama 4 gün kalacagiz cok az yaa :((( ben simdiden ne götürsem ne giyinsem selimi suya atsam diye düsünmeye basladim tamam canim oralara senden selam götürecegim :)

ah ahhh ınsallah yapabılırler bebegım arastırıcam ıcıme en sınen gelınlıkcıye yaptırcam

askolsun bebegım nolucak smdı koy gorelım sonra sılersınn :1:

selayhusum az kaldı sayılır bebegım gelınlıgımı ustumdede goruceksınız ınsallah olumunekankayizsmile
sen dugun zamanından sonra gelırsen ben senın ıcın yıne gıyerım bebegım merak etme sempatiksalakcinni[/B]
bunun sözünü aliyorum geldigimde giyersin ama :1:

yok cnm yüzükleri beraber alcaz burdan...bunda süpriz bıtmeskı hep bısey yapıyor ...
bugun ne gıydıne ekleyecem resmımı hahaha dugunden ne resmm olcek kız akrabam deıl hatırları ıcın gıttık düğüne...

kizlar ben rahatsizim yaa yüksek tansiyon var bende bu aralar costu kendisi, kafamda agri gözlerime basinc yapiyor bu lanet sey yarin doktora gidecegim sanirim

xzgim bayıldım gelinliğe sana çok yakışır
tutim nikonum tabiriylen pime şekerim çok incesin teşekkür ederim ama o tişörtler size daha çok yakışır
enine çizgili beni iyicene tombik yapıyoda söylemen bile almış kadar sevindirdi beni xzgimde demişti çok teşekkürler
hantürks abimle yengemde kpssye hazırlanıyolar hem iş hem dersane çok sıkıldılar artık
inş güzel sonuç alırsınız
selayım tatil bavulunu hazırla

hanturkscum walla öyle xzgiminki kadar gusel degıldır ama ben sade sewıom böle bembeyaz kabarık kabarık :D bısey
bembeyaz kabarık kabarık daha nolsun hayatım bi de içinde sen oldu mu sarı sarı ohh zemuszemus

kizlar ben rahatsizim yaa yüksek tansiyon var bende bu aralar costu kendisi, kafamda agri gözlerime basinc yapiyor bu lanet sey yarin doktora gidecegim sanirim
geçmiş olsun dikkat et kendine selayhusum güneş altında mı kaldın naptın, doktora git ihmal etme canım

xzgim bayıldım gelinliğe sana çok yakışır
tutim nikonum tabiriylen pime şekerim çok incesin teşekkür ederim ama o tişörtler size daha çok yakışır
enine çizgili beni iyicene tombik yapıyoda söylemen bile almış kadar sevindirdi beni xzgimde demişti çok teşekkürler
hantürks abimle yengemde kpssye hazırlanıyolar hem iş hem dersane çok sıkıldılar artık
inş güzel sonuç alırsınız
selayım tatil bavulunu hazırla
canım çok sağol, tahmin edebiliyorum özellikle işle çok zor oluyor o yüzden bu sene işe de girmedim ben inşallah değer, ben de kursa gidiyorum ordaki herkesle birlikte sınav yaklaştıkça kafayı yemeye başladık işte bu hale getirdiler gençleri, sizinkilerin de allah yardımcısı olsun

hanturks cnm inşallah kabarık geliniğimi giymek banada nasip olur sizler gibiii aşkıma kavuşmak istiyorum artık çünkü onun bana benim ona hasretimiz çekilmiyor artık sessizce odamda ağlamaktan yoruldum onu özlemekten artık =( o benim hem dostum hem arkadaşım hem can yoldaşım hemde AŞKIM çok seviyorum =(

li geceler selayım mujuu
bende yatayım güzel bayanlarrrrrrrr iyi geceler kafam müzikten dolayı kazan gibi =) birde o sezen aksu bozuntusu karının sesi hala kulağımda uğulduyor keskin bıçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ayyy tam bir faciaydı pööööööööhhhh

bugün birde benimki aradı sünnet düğünündeyken diyorki ne giydin dedi... dedim işte giydim bişeyler senin kıyafetlerin el kadar zaten giymesende olur dedi çek bir resim gönder telefonuma dedi bende orda dedimki bugün ne giydin topiğnemi koycan dedim bana diyorki ne diyorsun yawrum ne topiği =)))))

hanturks cnm inşallah kabarık geliniğimi giymek banada nasip olur sizler gibiii aşkıma kavuşmak istiyorum artık çünkü onun bana benim ona hasretimiz çekilmiyor artık sessizce odamda ağlamaktan yoruldum onu özlemekten artık =( o benim hem dostum hem arkadaşım hem can yoldaşım hemde AŞKIM çok seviyorum =(
:)) canım benim yaa seni çok iyi anlıyorum biz de üç sene öyle uzaktık sürekli gidip geldik çabuk evlenmemizin en büyük nedeni de o zaten yoksa daha evlenmezdik biz, sende askere yolla sağlıkla dönsün inşallah kavuşcaksınız hayatım.

li geceler selayım mujuu
bende yatayım güzel bayanlarrrrrrrr iyi geceler kafam müzikten dolayı kazan gibi =) birde o sezen aksu bozuntusu karının sesi hala kulağımda uğulduyor keskin bıçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ayyy tam bir faciaydı pööööööööhhhh

bugün birde benimki aradı sünnet düğünündeyken diyorki ne giydin dedi... dedim işte giydim bişeyler senin kıyafetlerin el kadar zaten giymesende olur dedi çek bir resim gönder telefonuma dedi bende orda dedimki bugün ne giydin topiğnemi koycan dedim bana diyorki ne diyorsun yawrum ne topiği =)))))

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
:roflol::roflol:
tutim okurken öldüm gülmekten
nasıl toparladın

Back
X