Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hanturkscum benımkı askerliği erteleyebılır bakma bıraz sınırlıyım ona üstüne gitmek istemiyorum çünkü tel.de gitsemde gitmesemde bişeyler yapıcam ikimiz için dedi bakalım görcez...
allah ayırmasın tatlım sizi ve burdaki tüm arkadaşlarımı...

ayburcum valla sorma yaa allahtan irdelemedi o ne diye ne topiği dedi bende o sırada vitrin vitrin dedim aman salla dedim allahtan sormadı bir daha hahaha

belkide tatlım :D uyuya kalmış zaten aradım dedim ben ewe geldim diye bana diyorki nerdeydinki ewe geldin dedim sen uyumaya dewam et şimdi açıklama yapamayacağım dedim kapadım
sonra aradı beni aşkım kusura bakma uyumuşum dolayısı ile uykusuzluktan unuttum iyi hoşgeldin ama ben göremiyorum seni nerdesin dedi dedim yat uyu allahını seversen allahımıda seviyorum senide seviyorum ne olcek şimdi dedim yeter dedim tamam tamam dedi öyle kapadık teli bazen deli ediyor beni kerata...

bi ben kaldım desenize
topişi temizliyim bari
fc96bddfd01d79f100f58ebadc515e36.gif
a5b925c6edc1c29a3d8f4529d9fb686e.gif

benim adım aybur masıl yerleri siler parlatırım
16a48049f4a58ce0ac004ee7f39b4f42.gif

bulaşıklarla beraber bende çimem
8ebeacf460cd71de84507225a8aad3b9.gif
http://s.rimg.info
/9078fe5cf47be396cdfacbe9e55bee6d.gif
şimcik bu kadar yeter hımm ne örsem acaba gülen surat selimoma bere örüyom bacılar
7551ecaaf26c4fed1370da75244a602c.gif

günaydınn kızlarrrrrr
sizlerle hiç muhabbet edemiyoruz bu aralar, ben girdiğimde siz olmuyorsunuz siz olduğunuzda ben olmuyorummm üff yaaa :gitme:
ya sabah sabah yine tüm yaşama isteğim kayboldu işyerindeki adam yüzünden, 2 hafta izindeydi haftaya dönmesi gerekiyodu bugün diyolarki ayağını kırmış rapor alcakmış
Allahım ya bu adam benim imtihanımmı
ya ben izne çıkıcaktım yanımdaki kız zine çıkıcaktı
şimdi yanımdaki izne çıksa ben tek kalcam, ben çıksam o tek kalcak işler dağ gibiii
napıcam ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

günaydin kizlar
ayburum bere icin tesekkür ederim :) ki§in giyer artik :)
tutim sabah sabah güldürdün beni enisteme linki ben gönderirim hic sorun deil :1:
barbim senin is yerindeki bu adam ne kadar ariza bisey yaa ne sinir olurum böyle tiplere allah yardimcin olsun canim yaa , rezervasyon yapmamismiydiniz ? yazinda isler o kadar cokmu oluyor herkes tatilde istanbul biraz sakin isler biraz durgun olmuyormu ???
xzgim demek uyudun haa :1: ah canim kiyamam sana laptop basinda
hanturs cüm günaydin canim
gnyd64 günaydin
nikon fazla calisiyor sorulara cevap vermek icin gece gündüz kk da :1: herüf bacaklarini kirabilir :1: :1:
hayhay bir ceeeeeee demis gitmis :1:
bm gezmelere gitmis linkini koymus buraya bakalim bakalim ne etmis

günaydin günaydin kelelebek ve alyaduaninannesi ugramaz oldunuz topigimize

selayhusum hoşgeldin hayatım..
bizim işlerimiz yazın çoğalır, 1 sonraki senenin planları projeleri falan yapılıyor şuan , hep önden çalşırız modacılar gibi.. inanılmaz iş yoğunluğumuz var hemde hepsi bilmediğim işler araştırıp öğrenmem gereken şeyler :1no2:
ya ben zaten sadece 3 gün yıllık izin alıcam temmuzda hadi iznime çıkarım o o kadar sorun değil ama yanımdaki kız 2 hafta alıcak ve ben burda tek kalıcam o kadar işin altından nasıl kalkıcam ben bilmiorum senağlama :gitme:

günaydın kızlar
kalbım pır pır atıyorrr cok mutluyum
sımdı sercan gıttı avızelerımızı taktılar vee
dugun yerımız ve tarıhımız kesın bellı oldu
holıday ınn ıstanbul cıty topkapıdakı yer ve 13 kasım
o gecede balayı suıtınde kalıcaz
holıday ınn aırportu dusunmustuk ama burası daha yakın ve daha ucuz
resımlerını eklıyorum

1536.jpg

1537.jpg

1538.jpg

Xzgi canım ya rüya gibi bi yer
inşlh düğün fotolarınıda görmek nasip olur
Allah hayırısyla tamamına erdirsin

ezgicim harikaaaaaaaaaa bi yer
çok çok çok mutlu oldummm ayarladığına
sağ salim kazasız belasız mutlu bir düğün diliyorummmm sizeeeee :lepi:

bu arada selayhusum geçmiş olsun aşkitom , hemen doktora git tansiyon ihmale gelmez bak şimdi tatilede gidiceksin orda başına bi iş açar Allah korusun

tesekkurler canım
ınsallah olsun bır dugunumuz koyucam resımlerımı
ceyızımı onu bunu herseyımı paylasıyorum zaten sız dostlarımla :1:
tutımm walla bende cok guldum aranızdakı dıaloga,carsamba gununu ve suprızını bende cok merak ettım
barbımm o adamı ıyı bogazlamıyorsun sen ya sureklı basına corap oruyor :oklava:

ezgicim harikaaaaaaaaaa bi yer
çok çok çok mutlu oldummm ayarladığına
sağ salim kazasız belasız mutlu bir düğün diliyorummmm sizeeeee :lepi:

bu arada selayhusum geçmiş olsun aşkitom , hemen doktora git tansiyon ihmale gelmez bak şimdi tatilede gidiceksin orda başına bi iş açar Allah korusun

sagol bebegım ınsallah gorucez o gunlerı kuaforume kadar gelıyorsun benımle anlamam walla paralarım senı sempatiksalakcinni
ewet selayhusum bende smdı okudum bencede ıhmal etme bugun gıt hemen doktora nedır ne degıldır bır bakalım CADIARZU
bu carsamba yada persembe bızımkıler yazlıga gıdıyorlar 2 gun falan ben tekım ama sercan tek kalmama ızın vermıyor ya kayınvalıdemde kalıcaz yada burda ıkımız kalıcaz,temmuzun 20sınden sonra sercan cıne gıttıgınde bende yazlıga gecıcem bır 15 gun falan kalıcam ama ınternet yok orda senağlama

Back
X