ne yazıkki öyle insanlar bolca üretilmiş hep kendini düşünen insanlardan nefret ediyorummm bizim şirkettede vardı 15 günde bir muhakkak hasta olur 10 gün rapor alırdı kafaya o kadar takmıştım ki onu her iş bana kalırdı gece sabahlara kadar çalışırdım sabah 5 oldumu ezan okundumu ben daha yeni eve girerdim...o kadar takmıştım kafaya bir gün kız hastalandım diye şirketi aradı o günde ingilizler gelecek denetime tek başıma kaldım neyseki yaptım işleri o günün akşamıda şirketin sekreteryasından evinin adresini falan aldım geçmiş olsuna gideyim işin aslını öğrenmem lazım görmem lazım taktımmı takıyorum neyse buldum evi kapıyı çalıyorum açan yok o sırada kapıcı adam geldi dedi onlar tatile çıktı 3 günlüğüne ben bir sinirlendim warya anammm ertesi gün şirkete gittim hakkında inceleme başlattılar kızın rapor aldığı dr ablasının kocası çıkmış paso rapor ayarlıyormuş falanda filanda kimse kimse için çalışmak zorunda değildir...herkes kendi için çalışır ama böyle salaklar neyazıkki çok var cnm etrafımızda...