Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

inşallah güzel günler görüce aşkitommmm
bu arasa yarın ki buluşuk işimiz benim tarfımdan okeydir ya senin??
görim artık seniii , yanyana bile ayrıyızz :1:

aaa vınnn falan yokmu kuzu sende

inşallah güzel günler görüce aşkitommmm
bu arasa yarın ki buluşuk işimiz benim tarfımdan okeydir ya senin??
görim artık seniii , yanyana bile ayrıyızz :1:

aaa vınnn falan yokmu kuzu sende

off benim hiç vın ım olmadı abla :çok üzgünüm:
bugun sercan arabasını servıse verıcek eger aksama kadar yapılmazsa yarın sehırdısına gıdemıcek ozaman gorusmus oluruz ama gıderse gelemem ızın vermıyor cunku o yokken dısarı cıkmama :delphin:

wallaha kac ay oldu tanısalı bır kısmet olmadı :bbo:

kızlar sımdı ben mutfagı toparlamaya gıdıyorum ew cok dagınık
annemde yok bana kaldı
aklıma gelmısken sercanı aradım smdı bugun gıdebılırmıyım newhanlara dıye
newhanı aradım uyuyormus daha ark warmıs sabahlamıslar
eger aksam ustu kalkmazlarsa gıdıcem onlara

nasıl anlamadım şimdii o giderse sen çıkamıcakmısın :sinifsinif:

yok barbım ızın vermıyor o sehırdısındayken dısarı cıkmama annem harıc
newhanların ewıne bıle ızın vermıyor bırakkı benı taksıme bıraksın
taksımde bulusmamızada ızın vermesının nedenı aksam o benı bırakıcak dıye yoksa
hayatta ızın vermez boshayallersmile ewlenınce bunların gecıcegını dusunuyorum

yok barbım ızın vermıyor o sehırdısındayken dısarı cıkmama annem harıc
newhanların ewıne bıle ızın vermıyor bırakkı benı taksıme bıraksın
taksımde bulusmamızada ızın vermesının nedenı aksam o benı bırakıcak dıye yoksa
hayatta ızın vermez boshayallersmile ewlenınce bunların gecıcegını dusunuyorum

e evin oraya mc e falandamı izin vermiyoo :uhm:

barbim birgün senin iş arkadaşlarını gırtlaklıycam:oklava:
xzgim muhteşem bi mekan bulmuşun herşey süper görünüyo rabbim nazardan korusun:nazar:
selayım bereyi bitirim kazakta örerim:1hug:
bende birazdan teknosada fotoları çıkartmaya gidicem

e evin oraya mc e falandamı izin vermiyoo :uhm:
yok bebeğim hoşlanmıyor ınsanların benı gormesınden sankı yıyıceklerde benı
gercı ıkıncı bulusmamızda falan ses etmez gıbıme gelıyor
bız zaten bulustugumuzda benı almaya geldıgınde senı kesın gorur ozaman ıcı rahatlar :1:

barbim birgün senin iş arkadaşlarını gırtlaklıycam:oklava:
xzgim muhteşem bi mekan bulmuşun herşey süper görünüyo rabbim nazardan korusun:nazar:
selayım bereyi bitirim kazakta örerim:1hug:
bende birazdan teknosada fotoları çıkartmaya gidicem

begendıgıne cok sewındım bebegım bende cok sewdım fıyat olarakta cok uyguna geldı
aman nazarlara gelmeyelım ben cok etkılenıyorum :1:

yok bebeğim hoşlanmıyor ınsanların benı gormesınden sankı yıyıceklerde benı
gercı ıkıncı bulusmamızda falan ses etmez gıbıme gelıyor
bız zaten bulustugumuzda benı almaya geldıgınde senı kesın gorur ozaman ıcı rahatlar :1:

[/B]
şu kıskanç irkekleri mermi manyağı yapasım var :oklava: :oklava: :oklava:
neyse o zaman eniştemizin istediği şekilde görüşücez umarım yarınki görüşme işimiz olur , olmadı en yakın zamanda olur inşallah :gitme: :Saruboceq:

tahtalara vur dağlara taşlara
yanarsa yansın, dünyaa aşktannnnn :nazar: :nazar: :nazar::teytey:

selam canlarım...
xzgimmmm mekan harika benim içime doğmuştu burasının olacağı hadi gözün aydın =)
barbim ben olsam çıldırrır herkesin kafasına bir proje atardım hiç gelemem saçmalığa madem bacağı kırıldı geçici birini alsınlar o zaman o kadar insan çalışıyor yaz kış tatil herkesin hakkı...
aybur cnm resimleri basta gellll...
nikom diğer topikte soru yağmurunda yawrum benim
selayhusum inşallah dr a gitmişsindir anacım hiii enişteye link mink yok =)))
hayhay bugün glmemiş
hanturks yawrum geçmişi okuyor sanırım =))
b&m şimdi linke bakıyorum anacımmm
kelebek1238 gelmiyor nedense merak ettim...

TUTım hoşgeldin nerelerdesin bakim, selayhusta yokk :gitme:
inan bende bıktım isyan edicem bakalım ama ne zaman
helal etmiyorum ki ona hakkımın zerresini
nefret ediorum bu adamdan
sadece işte değil her türlü hakkımı yedi
öbür dünyada on parmağım yakasında :umursamaz:

ne yazıkki öyle insanlar bolca üretilmiş hep kendini düşünen insanlardan nefret ediyorummm bizim şirkettede vardı 15 günde bir muhakkak hasta olur 10 gün rapor alırdı kafaya o kadar takmıştım ki onu her iş bana kalırdı gece sabahlara kadar çalışırdım sabah 5 oldumu ezan okundumu ben daha yeni eve girerdim...o kadar takmıştım kafaya bir gün kız hastalandım diye şirketi aradı o günde ingilizler gelecek denetime tek başıma kaldım neyseki yaptım işleri o günün akşamıda şirketin sekreteryasından evinin adresini falan aldım geçmiş olsuna gideyim işin aslını öğrenmem lazım görmem lazım taktımmı takıyorum neyse buldum evi kapıyı çalıyorum açan yok o sırada kapıcı adam geldi dedi onlar tatile çıktı 3 günlüğüne ben bir sinirlendim warya anammm ertesi gün şirkete gittim hakkında inceleme başlattılar kızın rapor aldığı dr ablasının kocası çıkmış paso rapor ayarlıyormuş falanda filanda kimse kimse için çalışmak zorunda değildir...herkes kendi için çalışır ama böyle salaklar neyazıkki çok var cnm etrafımızda...

ne yazıkki öyle insanlar bolca üretilmiş hep kendini düşünen insanlardan nefret ediyorummm bizim şirkettede vardı 15 günde bir muhakkak hasta olur 10 gün rapor alırdı kafaya o kadar takmıştım ki onu her iş bana kalırdı gece sabahlara kadar çalışırdım sabah 5 oldumu ezan okundumu ben daha yeni eve girerdim...o kadar takmıştım kafaya bir gün kız hastalandım diye şirketi aradı o günde ingilizler gelecek denetime tek başıma kaldım neyseki yaptım işleri o günün akşamıda şirketin sekreteryasından evinin adresini falan aldım geçmiş olsuna gideyim işin aslını öğrenmem lazım görmem lazım taktımmı takıyorum neyse buldum evi kapıyı çalıyorum açan yok o sırada kapıcı adam geldi dedi onlar tatile çıktı 3 günlüğüne ben bir sinirlendim warya anammm ertesi gün şirkete gittim hakkında inceleme başlattılar kızın rapor aldığı dr ablasının kocası çıkmış paso rapor ayarlıyormuş falanda filanda kimse kimse için çalışmak zorunda değildir...herkes kendi için çalışır ama böyle salaklar neyazıkki çok var cnm etrafımızda...

tam bizim durumu özetlemişsin tutimm
bu aslıan bakarsak geçen hafta 20 günlük falan izne çıkıcaktı, ama burda iş yoğunluğundan dolayı amirimiz 5 gün azalttı iznini 15 gün çıkıcaksın dedi..Bu o gün bi sinir oldu burnundan soluyodu resmen..Bence bu olayın intikamını aldı senmisin iznimi vermeyen bende böyle raporu basarım dedi nalet :kızgın:
ayağının kırıldığına bile inanmıyorum inanmak istemiyorum
ayağı alçıda bile gelse inanmam o kadar illallah ettirdi beni savsakladığı işlerden aldığımı izinlerden başıma yıktığı işlerden dolayı :1no2:

Back
X