- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #6.201
ne kaçırdım ben hay hayyyyyyyyy =(
xzgim msaj attı bende hemen baktım kardeşim uyumuş çaldım mereti aldım geldim
baya eleştiriler kavgalr olan topik diğeri miydi neden insanlar durduk yere geriyo ki ortamı ne güzel burda herkes birbirinden fikir alıyo güzel paylaşımlar oluyoolumunekankayizsmile seviyorum burayı takip etmeyi hepiniz cok hossunuz kızlar
gercı bız burayı geyıkten cok hergun ugramaktan vazgecemedıgımız bır topıge dondurdukbhr20 canim burda inan kimse kimseyi dalgaya almaz canim bi yanlis anlama vardir kesin...
hani bugun ne giydin varya orasi diger topik burasi onun geyik versiyonu ,oraya resim ekleyenler geyik amacli kullaniyolar bazilari tabikide, istedigin an girip cikabilirsin kapi acik canim
ewet canım kasımda senın dahada az kalmısne bileyim siz baya kaynaşmışşınız kendimi yabancı gibi hissettim bi anda valla ya stres var ekşın yok bi işin ucundan tuttugumuz yok senin kasımda mı canımkaydirigubbakcemile3
hayır hayır gıtme benımlkını yatırdım da geldım bebegımmbiemcim haha pardon diba diba düüüüüüüüüüüüüüüü
ayburcum şalların dehşet güzel tam istediğim gibi hemen eminarkasına gidiyorum şallardan almaya...
xzgim ben geldim muhabbet durdu gidemmi geri
selayum almışsın pıtırcığa kova takımı haydi bakalım oynasın dilediği kadar selayum bakam msn ye
hay hay birisi gelsinnnnnnnnn hay hayyy temelli kalsınnn hay hay beni seven gelsinnnn hay haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ben görmedim resmini
evet orayi son döneme geren gerene yakinda gümlüyecek davul gibi gerildi
fıstıklarım ben yatar
çok öpirem kısçelerim
bol sohbetler dilerim sie
banada datlu üryalar
bhr20 bekliyoz fotonu
iyi geceler selayım
bhr çok küçük eklemişsn ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?