Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

baya eleştiriler kavgalr olan topik diğeri miydi neden insanlar durduk yere geriyo ki ortamı ne güzel burda herkes birbirinden fikir alıyo güzel paylaşımlar oluyoolumunekankayizsmile seviyorum burayı takip etmeyi hepiniz cok hossunuz kızlar

biemcim haha pardon diba diba düüüüüüüüüüüüüüüü

ayburcum şalların dehşet güzel tam istediğim gibi hemen eminarkasına gidiyorum şallardan almaya...

xzgim ben geldim muhabbet durdu gidemmi geri

selayum almışsın pıtırcığa kova takımı haydi bakalım oynasın dilediği kadar selayum bakam msn ye

hay hay birisi gelsinnnnnnnnn hay hayyy temelli kalsınnn hay hay beni seven gelsinnnn hay haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ben görmedim resmini

evet orayi son döneme geren gerene yakinda gümlüyecek davul gibi gerildi

fıstıklarım ben yatar
çok öpirem kısçelerim
bol sohbetler dilerim sie
banada datlu üryalar

gercı bız burayı geyıkten cok hergun ugramaktan vazgecemedıgımız bır topıge dondurduk
ne bileyim siz baya kaynaşmışşınız kendimi yabancı gibi hissettim bi anda valla ya stres var ekşın yok bi işin ucundan tuttugumuz yok senin kasımda mı canımkaydirigubbakcemile3
ewet canım kasımda senın dahada az kalmıs
bız aylardır arkadasız burda ve hergun burdn olsun msnden olsun konusuyoruz
o yuzden bırbırımıze boyle duskunlugumuz

hayır hayır gıtme benımlkını yatırdım da geldım bebegımm
gıtmene dayanamam doverım walla alsanaalsanasmile

evet orayi son döneme geren gerene yakinda gümlüyecek davul gibi gerildi

sorma sorma ama ordan anladım cok sewenım oldugunu
repden yazan ozel mesaj atanlar cok oldu sewındım

bhr20 hoşgeldin
xzgim pamuk şekeri her görüşte seni hatırlıycam ve buluşmamızda sana ısmarlıycam
tutim eminarkası haaaa süpermiş

ne güzel xzgicim benim de var msnden görüstüğüm arkadaslar bazen gercekten cevremizdeki tanıdıklarımızdan yakın olan arkadaslar oluyo derdiyle üzülüp seviciyle sevilen allah bozmasın sizin de dostlugunzu bi maşallah dahakaydirigubbakcemile3

yatanlara iyi uykular hosbulduk ayburcum sallarına bayıldım leopar deseni bi tutku sanki önceden kullanamam gibi geliyordu bana ama elbise aldım üztünde yelegi leoparlı onun fotografını yüklemek istiyorumda pek anlaşılmıyo gibi karar veremedım işte sizin fikrinizi alayım dıyordum:uhm:

bende bugun erken gidiyorum kizlar basim zonk zonk ediyor
cok öptüm sizi yarin girerim sabah sanirim , ögle sonu hazirlik yine yaa birsürü alisveris yapacagim 4 gün icin günes yagiydi ilaciydi , deniz topuydu onuydu bunuydu.. anladigim bisey var ama eskiden kendime en markali günes kremlerini aliyordum simdi selime en iyisi bize önemsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…