Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam hayhaycım geceleri gelirim tatlım cuma akşamı gelemem nete gece dışarı çıkıp eğlenelim diyoruz cumartesi düğün var düğünden sonra gelirim nete allah izin verirse...

sen nasılsın cnm ???

kahvaltımı bile edemeden çıktım topikten tam seloşum ince belli bardakta keyif çayı koymuştu halbıküse .. inanılmaz birgün geçirdim.. çok yoğundum.. acaip önemlki bir para iş yaptım şirket adına..umarım bi sorun çıkmaz yoksalım ömrüm boyu ödeyemem bana kesilen faturaları eyvahedigeldismile

dün aşkam bakamadım buraya ani bir kararka nevizadeye uçtuk burcuyla serkanın yanına.. bira çerez zirvesi yaptık.. düğüne düğünden sonraya düğünden önceye planlar yapıldı yapıldır durdu..gecede onndarda kaldım seloş biliyokaydirigubbakcemile2.. kısa çaplı bi alamanca quizi yaptı bizim cırbıyı sempatiksalakcinni

tutim Adanalı yollara düşüyormuşş he :kedi:

dün gece cirbikoyla anasına selimotomun resimlerini ve vidyolarını gösterdim bayıldılarr ya .. hatta seloş cırbıko ekleme talebi yolladı sana kabul et sırnaşık şey

sanırım şu an kendi kendime konuşuyorum burda :uhm:

bir kase yoğurt yidimmm..
şimdi gidip kendime bir çanak salata yapicimmm içine koymayı düşündüklerim
domatis
salatalık
kırmızı biber
maydonoz
taze nane yaprağı
kırmızı lahana cokacimcoook

sonrada yeni yıkanmış yada sabah işe giderken denenip denenip işe geç kalma paniğiyle oraya buuraya saçılmış yerine asılmayı konulmayı bekleyen kıyafetlerimi topralıcam.. takıları tukuları makkaj malzemelerini çekmecelerine yerleştiricem aynı zmnda dvdye vanilla sky ı koyup bir yandanda sesini dinlicem çook işim vayyyy

barbim galiba salatanı çoktan yemişindir
afiyet olsun
selayım bavul hazırlama telaşında heral
tutimde güzellik turunda
xzgim neler yapıyo acep

salatamı yidim tarhana çorbası ve kabak yemeği yedim söylemesi ayıp neye niyet neye kısmet sözde bişi yemicektim
ama ah ettim vercem o 3 kiloyu kaydirigubbakcemile3

barbicim afiyet olsun cnm topla odanı gel...
xzgim sabah gelmiş öğlen yok...
selayımla msnde çıtlattık azcık
ayburcum buralarda heralde
nikom kalkamadı pembe koltuktan sanırım
biemcim en son takı topiğineydi
hay hay (birisi gelsinnn hay hay temelli kalsın adanalıma söyledim şarkıyı ) nerdesin kızz?
kelebek1238 uğramaz oldun yine cnm
gnydn64 kızıyla ilgileniyordur belkim inşallah iyileşmiştir kızı...
hanturks sende gelmiyon artık =(

neyse ben şarkıya devam edeyim...

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız

tşkler tutimm

jose insan az kilo vermeye çalışınca daha az veriomuş daha çok fazlalığı olanlar daha hızlı veriolarmui kiloları.. manyak etti bu namıssız 3 kilo beni guclubacismile

barbişim bugün hacize gidicekti akşam üstü aradı sesi kötü geliyordu ne zaman hacize gitse morali bozuk olur zaten kolay değil ama mecbur napsın oda... hiç geliyorum yada geleceğim demedi bahsetmedi biraz canım sıkkın ama yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi herşeyde hayır vardır birde regl olcam ya aşırı gerginim sanırım ondan bu duygusallığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…