- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.081
selayım düşünmen yeterli cnm ...
barbim git canım altınoluğa kafanı dinle canım sakin sakin oh harikaa bende şileye gidicem turdan sonra allah izin verirse istanbulda duramıyorum...
geldiğimde inşallah güzel haberler alırım senden....
tuti hayırlı yolculuklar canımm ve iyi tatiller
barbiicim sanada iyi tatiller canımm
ne demek sari sekerim kalbine girerim [/B] görevimiz..
hadiyin kizlar bi hoooyt deyin ve tatilden bomba gibi dönün , güveniyorum size
aybur canim hosgeldin
kizlar bu oyuna merak sardim can sIKINtisindan sanirim bilegim agriyor yaa 2 günden berizaten cok hassasdir kendileri cit kirildim hemen bisi olur
bu arada tansiyonum düzeldi bu aralar normallerde seyrediyor buda beni cok mutlu ediyor
handem gelmiş hoşgeldin canım
tutim iyi yolculuklar
barbim mantıdan nefes alabiliyonmu
günaydınım en fazla tatilide sen yaptın maşşallah
selayımda anneciğine gidivermiş
xzgim yazlıkta
bgn biraz daha iyiyim çok şükür
fazla pc başında kalamıyom şimdi çıkmam lazım
hepinizi çok öpüyom
hoşbulduk canım çok sağol evet yandım accık, bulunmadı zaten kestim ümidi napalım :sinifsinif:kizlar selam cok iyi bir gün gecirdik annemlerdeydik biraz önce geldik eve...
hanturkscüm hosgeldin canim gecmis olsun yanmisin sende , bide foto makinasi kaybolmus üzüldüm bulunmaz daha o
sağol canım ya öyle dicez artık, sana da iyi gezmeler şu an karadenizdesindir heralde oh çok güzel ya kafanı dinlersin
hanturks cnm makına magdurum en guzel makınalar senın olsun üzülme cnm eşinle güzel bir tatil yaptın nasılsa boşver giden makina olsun....
hoşbulduk ayburum, sen nasıl oldun daha iyisin galibahandem gelmiş hoşgeldin canım
hayırlı kandiller kızlar
dualarımızın kabul olması sıkıntıların geçmesi dileğiylee
selam kizlar
barbicim simdi otobustemisin kizee hadi gözün aydin bebegim
ayburcum sende doktora gidecektin umarim kötü bisey yoktur
Allah dualarini kabul etsin barbim.. bende selimi yatirdiktan sonra kendi capimda degerlendireyim
bugün xzgim den mesaj geldi cok sevindim buna insallah onunda keyfi yerindedir ben mesajdan onu hissettimbizi özlemis bende onu özledim.
tutim turlamaya basladi heralde karadenizi nerden basladi acaba belkide benim kocisin evlerinin yanindan geciyordur
hayırlı kandiller kızlar
selayım doktora yarın sabh gidiyom ancak randevu alabildim
barbim epey yol gidip gelmişsin
bgn xzgimle konuştum dün balkonda dengesini kaybetmiş duvara değmiş ve duvarda pütürlü oldu için kolunda yara yapmış canı çok yanıyomuş
bgnde balkonun kapısında ayağı sıkışmış yine yara olmuş
hepinize çok slmı var
ne oluyo bu topiğe yaaaaa
RABBİM MÜBAREK GECEDE NAZARDAN VE KAZADAN BELADAN KORU
bende şimdi namaz kılmaya gidiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?