Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayburcum hoşgeldin tatlım ama ben izninizle yatayım sabah 7 .30 da yola çıkıcaz benim için dua edin olurmuuu sizi çok seviyorum....

selayım düşünmen yeterli cnm ...

ne demek sari sekerim kalbine girerim [/B] görevimiz..

hadiyin kizlar bi hoooyt deyin ve tatilden bomba gibi dönün , güveniyorum size

aybur canim hosgeldin

kizlar bu oyuna merak sardim can sIKINtisindan sanirim bilegim agriyor yaa 2 günden beri zaten cok hassasdir kendileri cit kirildim hemen bisi olur

bu arada tansiyonum düzeldi bu aralar normallerde seyrediyor buda beni cok mutlu ediyor

handem gelmiş hoşgeldin canım
tutim iyi yolculuklar
barbim mantıdan nefes alabiliyonmu
günaydınım en fazla tatilide sen yaptın maşşallah
selayımda anneciğine gidivermiş
xzgim yazlıkta
bgn biraz daha iyiyim çok şükür
fazla pc başında kalamıyom şimdi çıkmam lazım
hepinizi çok öpüyom

barbim git canım altınoluğa kafanı dinle canım sakin sakin oh harikaa bende şileye gidicem turdan sonra allah izin verirse istanbulda duramıyorum...
geldiğimde inşallah güzel haberler alırım senden....

aynı şeyleri bende senin için diliyorum tutim, çok iyi oluruz inşallahhh :Saruboceq:
şuan yoldasındır çok ii yolculuklar :lepi:

tuti hayırlı yolculuklar canımm ve iyi tatiller
barbiicim sanada iyi tatiller canımm

günaydınım tşk ederim, gerçi gitmeme daha 5 gün var görüşürüz yine sengözlerimebaksanab

inşallah bomba gibi dönücez enerji deposu gibi zıp zıp zıplıcaz delikafaduldendelikafadulden

hala o oyunu araştırcam ben :kedi:

aman maşallah de hayatım tathtalara vur amannnnnn

ayburum valla ölüm döşeğindeydim nerdeyse, o nası bi yemek yemekti oy kafamçokkarıştı

biraz daha ii olmana sevindim , çok daha ii olucaksın inşallahhhh :dance:

hala odam deişmedi , bekliyorum hala kötü haberi bakalım nolucak..ama bana bir umut kapısı belirdi edirnedeki okulumdan aldığım diplomamla statüm yükselicekti ve şimdi okulu aradım geçici mezuniyet belgeleri çıkmış öğlen 1de otobüsüm kalkıcak edirneye gidiorum o belgeyi alıorum... şak diye yapıştırcam yarın dilekçemi ve aldığım belgeyi suratlarına, benle uğraşmayı keserler inşallahh..

çok umutsuz olduğum bir günde aldığım bu haber ilaç gibi geldi Allahım mutluluğuma gölge düşmesin bu sefer nolur.. yeni bir kötü süprize hazır değilim artık :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kizlar
barbicim simdi otobustemisin kiz ee hadi gözün aydin bebegim
ayburcum sende doktora gidecektin umarim kötü bisey yoktur

kizlar selam cok iyi bir gün gecirdik annemlerdeydik biraz önce geldik eve...
hanturkscüm hosgeldin canim gecmis olsun yanmisin sende , bide foto makinasi kaybolmus üzüldüm bulunmaz daha o
hoşbulduk canım çok sağol evet yandım accık, bulunmadı zaten kestim ümidi napalım :sinifsinif:

hanturks cnm makına magdurum en guzel makınalar senın olsun üzülme cnm eşinle güzel bir tatil yaptın nasılsa boşver giden makina olsun....
sağol canım ya öyle dicez artık, sana da iyi gezmeler şu an karadenizdesindir heralde oh çok güzel ya kafanı dinlersin

handem gelmiş hoşgeldin canım
hoşbulduk ayburum, sen nasıl oldun daha iyisin galiba

saglik olsun hanturks canim önemli olan hafizada kalanlar ... ne güzel anlar yasamisindir bas basa tatil cok süper oluyor

senin sinav aciklandimi ??

hayırlı kandiller kızlar
dualarımızın kabul olması sıkıntıların geçmesi dileğiylee

Aminnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq:

selam kizlar
barbicim simdi otobustemisin kiz ee hadi gözün aydin bebegim
ayburcum sende doktora gidecektin umarim kötü bisey yoktur

o zaman o otobüsteydim tatlım, 2*.5 saat yolculuk yaptım
3.30ta edirneye vardım
5 e kadar işlerimi hallettim
6da dönüş otobüsüne bindim 9 a doğru vardım
20 dk önce eve girdim ölüyorum duştan çıktımmm bi bakiyim dedim
birazdan kandil gecemi değerlendiricem inşallah a.s

Allah dualarini kabul etsin barbim.. bende selimi yatirdiktan sonra kendi capimda degerlendireyim

bugün xzgim den mesaj geldi cok sevindim buna insallah onunda keyfi yerindedir ben mesajdan onu hissettim bizi özlemis bende onu özledim.

tutim turlamaya basladi heralde karadenizi nerden basladi acaba belkide benim kocisin evlerinin yanindan geciyordur

hayırlı kandiller kızlar
selayım doktora yarın sabh gidiyom ancak randevu alabildim
barbim epey yol gidip gelmişsin
bgn xzgimle konuştum dün balkonda dengesini kaybetmiş duvara değmiş ve duvarda pütürlü oldu için kolunda yara yapmış canı çok yanıyomuş
bgnde balkonun kapısında ayağı sıkışmış yine yara olmuş
hepinize çok slmı var
ne oluyo bu topiğe yaaaaa
RABBİM MÜBAREK GECEDE NAZARDAN VE KAZADAN BELADAN KORU
bende şimdi namaz kılmaya gidiyom

Allah dualarini kabul etsin barbim.. bende selimi yatirdiktan sonra kendi capimda degerlendireyim

amin bebeim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

bugün beni aradı harika bi tatil geçiriolarmış ailecek çok kalabalıklarmış orda süperlermiş..ayburumun dediği gibi kolu acıomuş biraz... herkese selamı varrr kaydirigubbakcemile5

tuti yollardadır evet ne mutlu !! ona opuyorumnanaktan

evt öyle oldu kuşum biraz

Allah kabul etsin aybuşum opuyorumnanaktan

bende kendi çapımda bişeyler yaptım Allah kabul etsin inşallahhh, gönül isterdi sabaha kadar bişiler yapiyim ama dayanamıcam yorgunum çokk
iyigeceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…