Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

guti sanirim istanbula adim atmadi daha ama ispanyada bjk formasini giymis hadi gözünüz aydin ola

günaydıın, off akşamki ağır havayı attım üstümden bugün güzel bi gün olsunnn....

canım çok sağol akşam seninle konuştum iyi geldi içimi döktüm en azından, seni de üzdüm ama
eşimin pakistana gittiği zamanı diyosun galiba yok yalnız değildim ama öyle oldum nedense bilmiyorum ki

çok sağol canım, doğru diyosun çok yüce bi mertebe

senin haberlerine de çok sevindim ya inşallah işlerin hep böyle rast gider, o işten bu kadar üzüldüğün yeter diplomanla birlikte artık hep böyle yüzün güler inşallah canım

guti sanirim istanbula adim atmadi daha ama ispanyada bjk formasini giymis hadi gözünüz aydin ola

yuppiii delikafaduldendelikafadulden :hooray:

ohhh ağır havandan kurtulduğuna bende çok sevindim handecim, kayıplarımız oluyor ama hayat öyle bi zalimki gerçekten ölenle ölünmüyor 3 gün sonra yine dünyanın eski telaşına kapılıp gidiyoruz, en unutulmaz dediklerimizi bile unutuyoruz.. bundada bi hikmet var ama öyle olmasa kimse yaşamazdı herkes kafasına sıkar giderdi bu dünyadan.. herşey muhteşem bi dengede o yüzden :smiley-cool:

inşallah işlerim hep rast gider ne çok istiyorum bunu :asigim:

tutim pime şekerim yok hala :gitme: tutim umarım iyisindir harab etme kendini fazla bebeğim, zaman herşeyin ilacıa.s
gerçi böyle şeylerde teselli bir işe yaramaz ne desem boş tıpkı barbimde de işe yaramayacağı gibi yerimseniben

barbim, bu sabah senden keyifli bir haber aldım rahatladım aretlik olumunekankayizsmile
dediğin gibi umarım işlerin rast gider Şeniz
diğer konuda ise sen yaşadığını biliyorsun elbet ne yapacağına da karar verirsin
ama yine de müstakbel pederine Allah şifa versin diyorum, son durumundan haberim yok fisfisfis

selayım, kurabiyeler nasıl oldu ah canım çekti sempatiksalakcinni ben de bugün kuzularımla kurabiye yapıcam zabanan sordular, hadi kalk kurabiye yapcamızı söylemiştin, diye kaydirigubbakcemile3

ayburum, avatarını yerim kız ule bağımlılık yaptın habire seni aramak istiyom kaydirigubbakcemile3

kelebek ballı kaymak nere kayboldun bacı :mymeka:

hantürküm öncelikle hoşgeldin canım Şeniz fotoğraf makinene üzüldüm ama arkadaşının olayına ne desem bilmem bilmiyorumkismile Allah sabır versin, şehidimiz rahat uyusun boshayallersmile

kötü nikom çok kötü aretliğim :1no2: :1no2:

canım yaaaa çok üzüldüm
Rabbim arkadaşına sabır versin
artık bu terör belası ne zaman son bulucak
daha çok yuva yıkılacakmafoldumben
Allahım sen o pisliklerin köklerini kurut:Saruboceq:

barbim çok sevindim canım yaaaazemuszemuszemuszemus
sen zeki hatunsun işletme diplomanına serivercen önlerine olumunekankayizsmile
kenle herşey yoluna girer inş

selayım amman dikkat et beline
zamanında belimden çok çektim bilirim
yaa bi ben şu oyun işine bi giremedim
bi o eksik kalsın

oyyy oyyyy
sesine kurban olduğumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hep yanımda oldunuz :gitme:
beni hiç yanlız bırakmadınız
bende seni ç.ok seviyom nikonum cancanım:asigim:

bgn doktora gittim film çekildi
çok şükürki önemli bir şey yokmuş
bacağımda ezik varmış ondan canım çok yanıyomuş
yeniden ilaç verdi bol bol dinlenip ayakta kalmamalıymışım
selayım xzgimin sesi çok iyiydi
için rahat olsun kuzum
tutim bakalım karadeniz turunda en çok nereyi sevecek

slm kızlar bıkacgundur gıremedım nete hem dugun hem pc lere format atıldı zemuszemus
ayy ne cok bagımlılık yapmıs bende burası kaydirigubbakcemile3
herkeslerı ozledım ama gecmısı okuyamıcam ısım cok bugun yıne kına var kaydirigubbakcemile2
ayburum ıyı olmana sevındım balım
hanturks bır yakının vefat etmıs sanırım basınız sagolsunyerimseniben
nıko ugramıs buralarakafamçokkarıştı
tuti halen kayımmı haber yokmubilmiyorumkismile merak ettim ıyıce
barbim xzgim selayım umarım sızlerde ıyısınızdır zemuszemus

nikonum gelmis hosgelmis
barbi kilo almis cabuk ver onlari kalmasin bisi , biz benim kurabiyeleri bitirdik nerdeyse, o elmali kurabiyenin hamuruna birazcik portakal rendeledim cok süper bir tad veriyor bebek
ayburum biseyin yokmus cok sevindim
hanturksüm resim eklemis afet olmus
kelebegim meraklar icindeydik bende huyunu suyunu bilemedigimden kendi kendime diyordum acaba normalmi bu hatunun bu kadar girmeyisi diye , aman iyiisin ya sorun degil

bende ögleyin yattim uyudum 2-3 saat kendime geldim sonra kalktim yemek derdi hemen tosunuma bir corba yaptim biz acliktan gitsekte sorun degil oglum uyandi corbasini miccik miccik edip yedi birazcikta bozustuk

ayburum amin canım, hepsi geberip gitsin hain pisliklerin inşallah
sen iyiymişsin sevindim canım inşallah hemen iyileşeceksin canım
aşkito inşallah allah dualarını kabul eder canım, öncelikle sağlıklı lüle lüle saçlı kızına kavuşursun tez zamanda
barbim kilo mu aldın kız aynen bende otelde löp löp yemekten verdiğim kiloları aynen geri aldım
selayhusum afiyet olsun canım kurabiye kurabiye dediniz çok canım istedi valla ya bende yapayım yarın üşenmezsem
bu arada xzgicik tatili nerde yapıyo ailesiyle beraber dimi sercan yanında mı

Son düzenleme:
hanturksüm xzgim ailesiyle yapiyor altinoluk degildide ona 1 saatlik bir yer demisti ismi aklimda degil simdi
sende yap ye canim kurabiye gibisi yok evde güzel güzel yapilanlar gibi ihhhhhhm lüp lüp yee

sırnaşık şey eheheh lüp lüp yemekten başka bişey yaptığım yok zaten , göbüş kocaman oldu napcaz bakalım
altınoluğa yakın ören mi yoksa

kilo aldığımı sanıyorum kızlar, almasamda ben hep sanarım böyle hep kendimi kilolu hissederim.. kendimi hiç çıtır hissetmedim bugüne kadar lülülülülülü
takıntı yapmışım artık kafamçokkarıştı

ayburumcumla konuştukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :lepi:

barbim barbim ben burda tellal tuttum isteyen varsa numarasini atsin özelime dedim zirr zirr ariyayim dedim göndermedin o ara numarani sonrada ben soramadim askim yine
sen bana gönder numarani ben seni ararim bebegim.. ev telefonlarina bedava konusuyorum haberin ola

Aşkın ömrü '2 yıl 11 ay 8 gün'müş
İngiliz evlilik sitesi “confeti.co.uk” tarafından yapılan araştırmaya göre; aşkın ömrü 2 yıl 11 ay 8 gün sürüyor

28 Temmuz 2010 - 08:10 Yazı Boyutu:
4 bin çifte evliliklerinin hangi döneminde mutlu oldukları soruldu. Çiftlerin en mutlu zamanlarını ilişkilerinin üçüncü yılına doğru yaşadıkları, bu noktadan sonra beraberliklerin çöküşe geçtiği görüldü. Üç yılın sonunda hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.

Evlilik sitesinde mutlu evliliğin reçetesi aşağıdaki gibi verildi:

- Her gün kendinize 1 saat 15 dakika zaman ayırın.

- Eşinize ev işlerine yardım ettiğinde teşekkür edin.

- Ayda bir açık havada yürüyüş yapın.

- Günde en az bir kere partnerinize çay ya da kahve içmeyi teklif edin.

- Yatağa girmeden önce 24 dakika dertleşin.

- Kavga da etseniz uyumadan önce öpüşüp barışın.

- Günde beş kez kucaklaşın ve en az bir kere ‘Seni seviyorum’ deyin.

- Eşiniz iş yerindeyken mesaj, telefon ya da e-posta yoluyla dört kez haberleşin.

- Haftada üç geceyi kanepede kıvrılıp oturarak geçirin.

- İki günde bir birbirinize iltifat edin.

kaç günüm kaldı hesaplamaya çalışıyorum

biz tam sınırdayız sanırım, bitti bitecek aşamadayız alsanaalsanasmile

bak işte uzmanlar buldu bizim bu günlerdeki sorunumuzun nedeninii aklinialirimsmile

herkeşeeee günaydınn tünaydın iyiakşamlarrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…