- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #7.121
canım çok sağol akşam seninle konuştum iyi geldi içimi döktüm en azından, seni de üzdüm amagünaydin kizlar..
hanturks canim dün internetim gitti bende yattim
yalnizmisin diye su yüzden sormustum ozaman akli insanin sevdiklerinde daha cok kaliyor ne yapiyor ne ediyor diye tatilden önce bir ara bahsetmistin yalnizim diye o yüzden sordum acaba dedim ??
çok sağol canım, doğru diyosun çok yüce bi mertebeayyyy canım ya başınız saolsun, rabbim eşine ve geride bıraktıklarına sabırlar versin..
ne mutlu onlara öyle bir mertebeye erişen birinin yakınları oldular.. öbür dünyada şefaatçileri olacak o şehit.. tabiki çok üzücü ama ne kadarda gururlu bir durum.. Allah gani gani rahmet eylesinn :Saruboceq: :Saruboceq:
guti sanirim istanbula adim atmadi daha ama ispanyada bjk formasini giymis hadi gözünüz aydin ola
günaydıın, off akşamki ağır havayı attım üstümden bugün güzel bi gün olsunnn....
canım çok sağol akşam seninle konuştum iyi geldi içimi döktüm en azından, seni de üzdüm ama
eşimin pakistana gittiği zamanı diyosun galiba yok yalnız değildim ama öyle oldum nedense bilmiyorum ki
çok sağol canım, doğru diyosun çok yüce bi mertebe
senin haberlerine de çok sevindim ya inşallah işlerin hep böyle rast gider, o işten bu kadar üzüldüğün yeter diplomanla birlikte artık hep böyle yüzün güler inşallah canım
tutim pime şekerim yok hala :gitme: tutim umarım iyisindir harab etme kendini fazla bebeğim, zaman herşeyin ilacıa.s
gerçi böyle şeylerde teselli bir işe yaramaz ne desem boştıpkı barbimde de işe yaramayacağı gibi yerimseniben
barbim, bu sabah senden keyifli bir haber aldım rahatladım aretlik olumunekankayizsmile
dediğin gibi umarım işlerin rast gider Şeniz
diğer konuda ise sen yaşadığını biliyorsun elbet ne yapacağına da karar verirsin
ama yine de müstakbel pederine Allah şifa versin diyorum, son durumundan haberim yok fisfisfis
selayım, kurabiyeler nasıl oldu ah canım çekti sempatiksalakcinni ben de bugün kuzularımla kurabiye yapıcam zabanan sordular, hadi kalk kurabiye yapcamızı söylemiştin, diye kaydirigubbakcemile3
ayburum, avatarını yerim kızule bağımlılık yaptın habire seni aramak istiyom kaydirigubbakcemile3
kelebek ballı kaymak nere kayboldun bacı :mymeka:
hantürküm öncelikle hoşgeldin canım Şeniz fotoğraf makinene üzüldüm ama arkadaşının olayına ne desem bilmem bilmiyorumkismile Allah sabır versin, şehidimiz rahat uyusun boshayallersmile
nikoncum hoşbulduk, amin canım ruhu şad olsun
senin kurabiyeler nasıl oldu ay bak canım istedi şimdi
canım yaaaa çok üzüldümoff kızlar bu akşam face de çok sevdiğim bi arkadaşım napıyomuş diye bi bakayım dedim bi baktım herkes baş sağlığı dilemiş, eşi uzman çavuştu temmuz başında şehit olmuş inanamadım çok üzüldüm yaa haberlere falan çıkmış duymamışım hiç fotoğraflarını gördüm bi haber sitesinde bitmiş harap olmuş canım benim yaa, aradım tel nosu da değişmiş ulaşamıyorum da mesaj attım faceden msnden ama açıp bakmaz ki internetede off allah kimseye göstermesin allahım çok çok sabır ver yarabbim
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun onlar için de dua edin nolur
barbim çok sevindim canım yaaaazemuszemuszemuszemusGÜNAYDIN KUŞLARRR
bugün güzel bir gün :asigim:
işyerinde oda değişikliğim olmıcak yerime başkasını bulmuşlar o adam haftaya izne çıkıcak haftaya kadar bakıcakmış ama olsun sonuçta bende haftya izne çıkıyorum bende olmıcam kim bakarsa baksın ... ayrıca aldığım diplomayı bugün dilekçe ile yolladım üst makama gördüler .. yerimi değiştirmek isteyen amir hayırlı olsun falan dedi.. bende içimden dur daha bu birinci diplomam ikinci açıköğretimden aldığım işletme diplomasınıda basıcam onune bak bakalım onerdıgın işi yapabilicek düzeyde adammıymışım değilmiymişim gözüne sokcam dedim içimden :icecream: çünkü pozisyonumu düşüren bi işti beni göndermek istediği :dilcikar:
izin dilekçemide verdim kısmetse izne çıkıyorum haftaya... işle ilgili bi sorunum kalmadı çok şükür...
bitek kenle ilgili sıkıntılarım var..onlar içinde yapıcak bişiyim yok malesef :çok üzgünüm:
herşey rayına oturyormu ne :dance:
selayım amman dikkat et belinegece biraz kuran okudum biraz dua ettim sonra biraz mahjong oynadimbirde baktim saat 2yi gecmis .. gittim yattim bi ara iyi dalmisim belim melim acikti burdada hava birden sogudu bir uyandimki belime biseyler olmus soguk tam bir darbe vurmus zaten selimi indir bindir agriyordu bide ben omurilikten ameliyatliyim o yüzden
kalktim üzerime adam gibi biseyler giyinip yine yattim uyuyayim diyene kadar vakti gecti sonrada 7,5 8 gibi selim bey kalktilar babasida isten gelmis tv de spor haberler dinliyordu guti de geldi yaa son ses dinliyor
evde bir curcuna bi benim kalkasim yoktu neyse sonra mecburen ayaklandim napcan is basa düstü
oyyy oyyyytutim pime şekerim yok hala :gitme: tutim umarım iyisindir harab etme kendini fazla bebeğim, zaman herşeyin ilacıa.s
gerçi böyle şeylerde teselli bir işe yaramaz ne desem boştıpkı barbimde de işe yaramayacağı gibi yerimseniben
barbim, bu sabah senden keyifli bir haber aldım rahatladım aretlik olumunekankayizsmile
dediğin gibi umarım işlerin rast gider Şeniz
diğer konuda ise sen yaşadığını biliyorsun elbet ne yapacağına da karar verirsin
ama yine de müstakbel pederine Allah şifa versin diyorum, son durumundan haberim yok fisfisfis
selayım, kurabiyeler nasıl oldu ah canım çekti sempatiksalakcinni ben de bugün kuzularımla kurabiye yapıcam zabanan sordular, hadi kalk kurabiye yapcamızı söylemiştin, diye kaydirigubbakcemile3
ayburum, avatarını yerim kızule bağımlılık yaptın habire seni aramak istiyom kaydirigubbakcemile3
kelebek ballı kaymak nere kayboldun bacı :mymeka:
hantürküm öncelikle hoşgeldin canım Şeniz fotoğraf makinene üzüldüm ama arkadaşının olayına ne desem bilmem bilmiyorumkismile Allah sabır versin, şehidimiz rahat uyusun boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?