Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kontess canım walla üşengeçlikten koymuyorum inan resim enişten askere gitti tuti kendini saldı haha bakkala neyim giderken bile özene bezene evin içinde bile topuklu ayakkabı ile gezen ben artık evde paçalı donla geziyorum =))) ocak 19 dan itibaren canlanıcam =))))

selayhus bu mhajong bende fena hastalık haline geldiii annem pijamamdan tutup mutfağa soktu beni evlenince taylanla mhajong oynamıcaksınız yemek yapıcaksın dedi gir mutfağa dedi önüme malzemeleri koydu bende akşam için
et sote,patates püresi,pilav
piyaz
tatlı olarakta bisküvili irmik tatlısı yaptım bacılar =))))

hoşgeldin cankız

selayım tavuğu buttan yapcam
magginin soğanlı sarımsaklı çeşnisi var fırın poşetinde yapıyon ben bide defne yaprağı koyuyorum
eksi repine üzüldüm canım yaaa benim editte yok olmuş
cankızım sen ne zaman foto koycan enişteyi merak ettim valla
tutim senin menüde çok güzelmiş

ayburum gel beraber olsun =) senin menü daha güzel bende 1 eksik war oda çorba ...
çorba yapmayı beceremiyorum =)))

cankız benim adım tuğçe lisede bana tuti derlerdi de ordan şeyettim

=) ayburum
wallaha beceremiyorum tuzu ya az olur yada tuzsuz olur yada çok aşırı tuzlu olur...

cankız tuti tuti diye sen anıyon dmeek beni dakka başı kulağım çınlıyorda arada haha

cankız aaa merak ettim nişanlandınmı resim isteyyommmmmmmmmmmmmmmm =)
allah tamamına erdirsin darısı başımaaaaaaaaaaaaaaaa....

Kolay gelsin kizlar hrpinize
Cankiz sanada hayirli olsun..
Temizlik yapiyordum yerler banya manyo
Selim kaydi dustu hic havamda degilim cok moralim bozuldu ( allahtan bisey yok ama cok cani yanmistir yavrumun cok kkotu kaydi cunku
P

aa tuticim Allah kavuştursun canumm:kedi: nereye gitti?
selayhuscum kıyamam yaaa =( üsülme bebişler düşe kalka büyüyorr

Demek mahjong a hastasi oldun heee tuti,, annene saygilar suclu benim

Kontesim sagol canim simdi guluyor oynuyor ama ici aciyor insanin

kızlarrrr sselammmmmmlarr

burcu bizde kalıyor birazdan birşeyler içmeye dışarı çıkıcaz, o süsleniyor bende size bakim dedimm

hepinizi öpüyorummmmmmm

kkontesim saol canım benimki şuan kastamonu-gölköy'de acemide...sonra ağrı'ya geçecek =(

selayımmmmmmm kıyamam benim selimitommu düştü ay yavrum ya onu ben çok iyi anlarım bende düşmüştüm ayağım kaymıştı banyoda başımı vurmuştum oyy yavrum bişeyciği yoktur ama morartı falan yok dimi ???

barbim iyi gezmeler canımm gözün aydın kankan gelmiş...

bende babam ve oğlumu izledim şimdi survavior'u izliyorum...

tutim iyi puan yapmaya baslamisin takip ediyorum seni
selimin biseysi yok cok sükür bende yarim kalan yerleri sildim viledaladim hazir babasi selime bakarken ütümde var ama bir günde kendime bu kadar yüklenmek istemiyorum

hani bizim diger kizlar nerdeler handem online gördüm seni ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…