Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selimimmi düşmüş kıyamam ben ona
Rabbim nazardan korusun
misafirlerim gitti yemeklerim baya bereketliydi aynı fasılla yarın yine devam etcem
4 erkek ve ben

selayım ne puanı kız anamadım wallaCADIARZU

selam kızlar arkadaşlara gitmiştik yeni döndük bebişleri olmuştu her ayda daha kocaman oluyo yaa gülücükler atıyo ya vuu vuu baa daa diye elini sallaya sallaya bişeyler anlatıyo
ayburum kız misafirin hiç bitmiyo maşallah menü de pek güzelmiş cokacimcoook
tuti canım pilav et sote ve patates püresi en sevdiğim menüdür cokacimcoook ayy galiba benim karnım acıkmış
selayhusum selimcik mi düştü başını çarpmadı inşallah kuzum yaa kıyamam
çocuklar öyle ya kaşla göz arasında bişeyler yapmayı başarıyolar valla üzülme o kadar canım düşe kalka büyüyolar yapacak bişey yok

heaaaa anladım mhjong u deyyon eet çok fena sardı o beni =)))

ben biraz facede dolanayım aşkım yarın çarşı iznine çıkıcak mesaj yazıcam benimkine buray agelirim yine...

Hanturks sagol canim .. Malesef ta
Yanlamasina kaydi kulaginin ust tarafi sismis kafasi yani kulagina falan fisildayarak konustum hersey ayni

selaycım gecmıs olsun tatlım bısey yoktur ınsss
dıger hatunlar nerde acep
cankız Allah hayırlı etsın tekrardan seker e
evet foto ıstıyosss
senı bır arkadasım var hollandada ona okadar benzetıyorumkı

Hosgeldin aybik tesekkurler canim biz iyiyiz dusup kalkmalar haricinde .. Siz nasilsiniz alya dua nasil??

selam kızlar
sımdı ewe geldım
yemegımızı yedık dısarı cıktık dıger ark bulustuk smdı ewe geldım
yaptıgım pastanın resmını cekıcektım geldıgımde bırazcık kalmıs cekemedım
buarada ben annemlerle yazlıga gıtmezsem
3gunlugune sercan ve ark tekırdaga gıdıcez ınsallah ızın verır babam olabılır dıye konustu ılk defa hadı hayırlısı
gecmısı okucam sonrada bulasık makınesını bosaltmaya gıdıcem gelırım yınee

aybıke kıss hep bi ciiik dıyon kacıyonnn
bı otur kahvemızden ıkram edelımmm bıyırrr :içelim:
hee senın su nbacının yaptıgı gıbı olmaz amma olsun
ıstanbula gelınce banada ıkram dermısın???

kıss bı soluk alll okurken yoruldum
senın o ıcındekı cıvıltın hıc sonmesın emıııhihoyyyt

Kolay gelsin kizlar hrpinize
Cankiz sanada hayirli olsun..
Temizlik yapiyordum yerler banya manyo
Selim kaydi dustu hic havamda degilim cok moralim bozuldu ( allahtan bisey yok ama cok cani yanmistir yavrumun cok kkotu kaydi cunku
P

okurken ıcım cız oldu
guzel kuzum benım mınıgım ınsallah canı cok acımamıstır
kıyamam ben melegıme
Allah daha buyuklerınden sakınsın

kelebegım benım okurken ıcım sıstı
ben cok hızlı okurum cok hızlı yazarım cok hızlı yasarım
ozellıklede temızlıgı hızlı hızlı yaparım hemen bıtsın dıye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alyaduanınannesi merhaba sanada canım ama hemen çıkıyosun hiç konuşamıyoruz be ya

Hanturks sagol canim .. Malesef ta
Yanlamasina kaydi kulaginin ust tarafi sismis kafasi yani kulagina falan fisildayarak konustum hersey ayni
canım benim yaa ama iyi oynuyo gülüyo diyosun demekki bişeyi yok canım ya ama senin yine de gözün üstünde olsun takip etmekte fayda var

normalde yatagina atardim uyurdu ama bugun ben yanina yatip uyuttum birazdaha fazla ilgilendim
sagolun kizlar ilginize

xzgim hosgeldin canim senden bir ricam olacakti bana limango davetiyesi gönderebilirmisin canim üye olmak istiyorumda

kelebegim hadi gözün aydin insallah esinede kavusursun insallah

gnyd evet canim kaydi ayagi yavrumun cani cok yandi belliydi ama simdi birseyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…