Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yeter o miktar canım yaa düğün değil bişi değil kına için masraf yapma zaten çok fazla gerek yok yani. evine harcarsın

kınayı zaten ıstemıyordum dahada cok sogudum :umursamaz:
dusunucek bır suru sey varken bıde o cıktı basıma
koskoca bır balayı sorunu var daha onumuzde hala ayarlamadık

balayi icin neresini düsünüyorsunuz canim :??
cevabini alayim ben yatayim sonra hepinize ii geceler canlarim

senın yakınların dıye hayal kuruyorum selayhusum sadece boshayallersmile
opuyorum ballı lokmam ıyı geceler guzel ruyalar

biraz olması zor bır hayal be selayhusum
en azından suan ıcın
gerısı Allah kerım olumunekankayizsmile
bende bı sıgara ıceyımde snra uyucam
opuyorum kocaman sabah selımımıde op benım ıcın
yarın gorusurz bebegım

ayhhh oku oku bitireemedim be geçmişi, neler neler kaynamış akannehir handeeee o kuzulu resme öldüm kuzum yaa diğeride harika çook çook beendimmm beceri küpü seniiii olumunekankayizsmile selayım selim düşmüşşş ayhhh kıyamam ona ya çok üzüldüm görünce yazdığını iyidir umarım şuan?? tutimmm hayat enerjin geri gelmiş bebişim enişteyle konuşunca geçmişi okurken çok dikkatimi çekti :lepi: aybuşşş gene misafirleri ağırlamışsın hamarat hatunn mutfak cini ezgimmm kına organizasyonuna oha oldum nan akannehir boşver onları sen ben kahveci güzeli olurum tutide dansöz olur selay aybur kelebek gnydnn falanda saz takımı olurrr, selimi ipeği ve kelebğin ufaklıklarısa palyaço kılığına sokarızzz oldu bittii sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni şakiralarıda taktıkmı belimize kınayı getir aneyyyyyy diye başlarız :teytey: kiracıları yüzsüzlüğüne bababababa klava: seninde yapcağın şey belli mutfaktı banyoydu o tadilatlara onlar evdeyken başlıcaksın yapcak bişey yokkk kusura bakmasınlar :dilcikar: kontessde uğramış selamınküm bacıı beni sorarsanız uyku tutmadı sabah kalktımm buralarda dolanıorum burcu horulduyo dün bakırköydeki cumartesi pazarına gittik onla 35 tlye 5 parça badi aldı ve harika şeylerr olumunekankayizsmile bu arada seloşum gösterdiğin akkabılardan bershkada kırıntısını bulamazsın tutimm, onlarr yaz sezonunun ürünleriydi en son baktıımda bu akkabılardan tek tük vardı modellerini çok ii biliorum, olanlarda 40 numero falan, sen yine bi bak gerçide gamyoncuiremsu bide kelebenkcim bi davaya bi bişeye sevinmişsin drumu bilmiyorum ama adınıza sevindim canım gel halaya aheyy aheyy :teytey:

dün akşam çekildiğim resmi koyim baremmmmm :smiley-cool: üff havada yine bozdu dün sıcaktan eriodum bugün şakır şakır yağmırr , istanbulunda ne havasına ne karısına yok karısına demiyim adamına :roflol: güven olmuyor kardişşş :dilcikar:

barbim senın organızasyonunu tuttum kısssssssssss:lepi::lepi::lepi:
bende ıkı tane palyanco bıtanede selayda var daha ne olsunnnndelikafadulden

günaydiiiiiin...
oy barbim gelmiss hosgelmis organizasyon kralicesi tuttum bu isini iyi organizasyon yapmisin, ama dansöz olrakta cikabilirim sonucta kadinlar arasinda olacak vermeyin okadar payi xzgim

kelebegim sana katiliyorum bizimkilerden iyi palyaco olmaz zaten

gunaydın kızlar
barbım harıkasın ya ıcımı actın wallahı
bencede sızler varken dıgerlerıne ne gerek war bır opucuk bır lokumla kandırırım sızı aklinialirimsmile

tünaydın çiçeklerim böceklerim
gece sahurda oturdum eski ne giydine baktım neler varmış diye
barbim organizasyon harika olmuş kuşum ama beni koymamışsın ben nerdeyim bakalım klava: naniknanik

Slm kzılar nasılsınız
Hayırlı kandiller dilemek için uğradım
Aboneliklermin zirvesinden inmiyorsun maşllah size
Rabbim bugece yapacağınız bütün duaları kabul buyurur inşallah
Hayırlı kandiller güzeller

hayırlı kandiller güzel çotanaklarım
bu akşamda iftara misafirim var
geçmişi okuyamadım
şimdilik kaçıyom
kocaman öpüyom siziii
gece gelirim

v.a.s barbi hatunnn:roflol:
nasılsınız bakalımmm,iyi kandiller herkesleree:kedi:
benim moralim çok bozuk,sefkilime küstümalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…