Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

allasen kınada nargilemi içicem ne kadar gereksiz bir şey hadi onuda geçtim kınamda dansözü napim ben ortalıkta dansöz gibi oynayan millet varken

dilek ağacı demişler birde günümüz teknolojisi ne kadar çabuk ileriyor yaw ben bu listeyi anneme göstersem annem kendini köprüden aşşaya atar =)

tarot falı mı kına yakılırken tarot falı haaa bak buda ilginçmiş....
çenem düştü farkındayım ama hayretler içinde kaldım fiyatları görünce dawul-zurnacı 600 istiyor demek bizim burda bir arkadaş 300 e tuttu dawulu-zurnayı yani ekibi...

Saol cnmm Allah razi olsun.. kiz yok foto moto.. foto mu ? oda neymiskaydirigubbakcemile3
hadi ya kimmis o arkadasin.. belki taniyorumdur.. arkadasinin resmi filan yokmuu

hahahah tutım ya
benımde gozlerım fal tası gıbı acıldı
ona verıcegım paraya yazık gunah ya
zaten ısteyerek kına yapmıyorum kıı
dunde bır belgesel fotorafcısından fıyat aldım 1.600
dugunde yıne ekstralar cıkıcak o olucak bu olucak
tadılat olucak esyalar zaten bır dunya para
ewlenmek cok be kardesım
o degılde kıracılar hala cıkmadılar
15 ekımde cıkıcaklarmıs kesın
Allah razı olsun ya bence hıc cıkmasınlar dıyorum
beraber yasarız nolucak
yolucam saclarını baslarını ya
bır dunya tadılat var ewde 1 ayda yetısmıcek dıye kara kara dusunuyoruz
15ınde cıkıcaklarmıs
ay cok sınırlendım
artık dugunden sonra sercan kendı ewıne ben kendı ewıme donerız

yaa xzgim nasil oluyor kiracilarin zevkinemi kaliyor ozamana kadarmi varmis kontrat anlamadimki bu isi ev senin evin niye böyle oldu acaba ??

cunku kafasına gore ev bulamamıs
denız kenarında arıyormus yıne
kafasına gore bulunca cıkıcakmıs
bu ıs ıcın sımdılık bısey demıyorum
ama yetısmezse kı umudum yok ozaman sercanın basının etını yıcem alsanaalsanasmile

cankız cankız cankızz

xzgim hakikaten hiç gerek yok kına gecesi için boşver düğün güzel olsun yeter...
kiracıların çıkmaması beni bile uyuz etti tadilat olcak diorsun inşallah yetişir yaaa haha düğünden sonra evime gelirim demiş ilahi yaaa gece gece güldürdün beni...
ben kesin benimkinin başının etini yerdim çıksınlar evden çıksınlar diye =))))

benimki askere gitmeden önce bizim bu tarafta uphill var taylana dedimki burdan ev istiyorum dedim taylan bir bana bakıyor birde koca binaya bu ev ne kadardır sen biliyormusun dedi ben anlamam dedim ya bu ev ya ben dedim düşündü dşündü bu ev için 23456787654323456 tane dava kazanmam lazım dedi hahaha koptum yaaa dedim kıyamam sana ben aşkım ya ne kadar şaşırmıştı ben öyle değince=)

anaa 2 saat yoktum 4 sayfa ilerlemişsiniz yavaş accık yav
ezgim o liste ne kız öyle :1shok: kına için çok gereksiz masrafmış sen fasıllı istiyodun dimi yoksa düğünü mü öyle istiyodun
kiracıların kontratı yok mu canım ya ne zaman çıkmaları gerekiyomuş normalde 15 ekim de abartmışlar hakkaten sizin evleneceğinizi bilmiyolar mı ne rahat insanlarmış

xzgim bencede cok daha fazla baski yap ,dengesizler hicmi düsünmüyorlar malin sahibi sensin yani ukalalik ??

bu kina konusundada organizasyona falan gerek yok diye düsünüyorum canim kendiniz yapin kinayi daha samimi bir ortam olmasi güzel kinada

yok zaten kendım yaparım
emınonunden alırım herseyımı kıralamaktan daha ucuza gelır
walla bılmıyorum kı babamlar bıseyler yaparlar herhalde
kımse kendınden baskasını dusunmez kı
bıde ew satın alıcakmıs kadın
onune gelen ılk ewıde almıcagına gore bıde denız kenarında arıyor
oooo sacından tutup dısarı atıcak halımızde yok
walla ben bıraktım mutfak ve banyo dolaplarımında sıparısını verırım
gerısıne karısmam artık
ıyı geceler guzel kuzucuklarım

xezfimm tatlı telaşlar bunlar sıkma canını her şey olacağına varır. fiyat listesine baktım anam da maşallah ilk defa gördüm bu kadarını da .o paralarla 3 katlı ev dikersiniz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…