Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bebegım bana kalsa heran atarım bılırsın
yoldaydık bızde pas sarkısı cıktı dedım hemen selayım
gecen ay 1.600 gelmişti fatura sana atıcagım bır mesaj koymaz

hehe koymaz diyorsan her vakit bekliyorum:1
cankusum benim uyudunda dinlendinme birazcik bari ??

Gndciim bi esin memleketi bir seninki sizlere oh oh valla. Bizim topigin hatunlari hep gezento

öyle oldu valla selayım
4 günlük gittik geldik
akraba ziyareti filan

sağol canım benim
geldik evimdeyim

maçda başlıyor bakalım ne olacak :hooray:

hehe koymaz diyorsan her vakit bekliyorum:1
cankusum benim uyudunda dinlendinme birazcik bari ??
yok selayhusum kendı yatagımı ve yastıgımı ozledım uyuyamadım kı
gocebe oldum ıyıce babaannemlerdeyım annemler hala gelmedı

neyse yazmıcam bişey canım istemiyor iyi akşamlar kızlar..
eger tahmın ettıgım konuysa aynen barbım
öyle oldu valla selayım
4 günlük gittik geldik
akraba ziyareti filan

sağol canım benim
geldik evimdeyim

maçda başlıyor bakalım ne olacak :hooray:

hosgeldın tatlım evıne
dun 10 kısı bagrıs carıs ızledıkten sonra smdı tek basıma keyıflı olmaz dıye ızlemıyorum
ınsallah kazanırızz

günaydın kızlarr.. ben bugünden itibaren 5 günlük izinliyim burculara gideceğim için sık sık giremeyebilirim öncelikle onu söyliyim.. aygülüm öğleden sonra eve geçince arayacağım seni şuan babannemlerdeyim, konturum yoktu mesaj atamadım sabah aramışsın uyuyordum canım .. görüşürüz hoşçakalın

[QUOTE=BarbieveKen;15121776]günaydın kızlarr.. ben bugünden itibaren 5 günlük izinliyim burculara gideceğim için sık sık giremeyebilirim öncelikle onu söyliyim.. aygülüm öğleden sonra eve geçince arayacağım seni şuan babannemlerdeyim, konturum yoktu mesaj atamadım sabah aramışsın uyuyordum canım .. görüşürüz hoşçakalın

[/QUOTE]

lan is yerini aradim izinliyim deseydin aramazdim ...
ben de bugun is bulma kurumundaydim kizlar yine bakalim bana issizlik parasi verecelermis :lepi: heralde 2 güne kadar belli olacak birde is bulursam varya tam süper olacak..

hepinizi öpüyorum

herseyı bırak burcuyla tatılının tadını cıkar barbım
selayhusum burdan degılde faceden cevap yazdım bebegım hem ıssızlık parası al hemde ıs bul olmaz mı
ayburum ozledım musaıt olup doya doya konusmayı aksama gorusuruz canım

ben geldim şekerlerrr zemuszemus
int yeni bağlandı
taşınma telaşı bitti
daha yeni girebildim ama aklımdaydınız
herkes iyi mi
ayburcum olsaydı şimdi özetlerdi bana opuyorumnanaktan

selam kızlar napıyosunuz dün çok moralim bozuldu ya akşam da arkadaşlarla maçı seyrettik tekrar moralim bozuldu :sinifsinif:
hayhay hoşgeldin canım hamilelik nasıl gidiyor

ezgim hoşgeldin sen de nasıl geçti bayramın oy kullanamadığına üzüldüm canım bide o telefon faturası ne kız öyle :1shok: anaa bizim maaş kadar nerdeyse

handem sercan o ay cındeydı ya o yuzden oyle geldı
dun macı kazanamadık of lmaz:
askıtommm topıgını okuyorum soru sormuyorum dıye okumuyorum sanma dunya sorusu sorulmus ıncıgıne cıncıgıne kadar
selayhusum gelırsen msnıne bak ordan yazdım sana

Fazla kaynatmamisiniz iyi bari kacak hayhay baglanmis cocuk dogdu sen yoksun kuzu...
Bende evdir sudur bidur ugrasiyorum
Handem tutim barbim ayburum sizlerede selam olsun yavrucanlar aksama bende rahat girerim herufcan ise gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…