- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #9.421
lem kkontess neresi iyi kastamonunun benimki bir an önce kurtulmak istiyor ordan =)
maaşallah anacım sende party ler bitmiyor=) festival gibisin katılmak istiyorum =)
bizde aşkım ocakta geliyor askerden inşallah bir uludağ yapalım diyoruzstrest atmam gerek diyor oyy yaaa kıyamam ona ben
yawrm ben 5 sene bartında yaşadm msla,kastamonudan bi önceki il bartın.
ddğm gbi en azndan sorunsuz yerler,ayrmcılık olarak anlaşlmasn ama ya hakkari ws olsaydı?
bnm kuzen üsteğmen,hakkari afganistan gdip duruo
yüreimiz aazımızda yaşıos
ondan ddm kuşumm
Selam kizlar tuticim hosgeldin canim benim demek kisa kestin tatili..
Kontesim sanada selam olsun
Hadin optum
canım kıyamam ben de asker yolu gözlüyorum aynı dönemde gittiler demekki,benimkide ocakta gelicek inş sağ salim. bize de hayırlı teskereleropuyorumnanaktan
canım yarın burda referandum warya oy kullancaz o yüzden geldik herkes döndü zaten bizim ailede...hoşbulduk bebem bu arada sende hoşgeldin..
saol canım sanada hayırlı tezkereler canım 335 dönem galiba 12 ağustosta gitti benimki aynı dönemmi bilmiyorumki =) ama ocakta geleceğini biliyorum sadece =) birde 25 eylülde dağıtıma geleceğini biliyorum =)))))) allahtan kısa dönem çıktı
kontesss seçmenlerin aklını başından alıp, kendi siyasi görüşümü aşılamaya çalışıcam .. ondan sebep evde ne kdar dikolteli çekici kıyafetim varsa döktüm ortaya :roflol: ülkem içinnnn sadece !! vatanımı seviyorum :roflol: :roflol: sen kocaelide değilmisin? buca ne alaka? hakkat sen normalde nerde oturuosun kız a.s
kontesss seçmenlerin aklını başından alıp, kendi siyasi görüşümü aşılamaya çalışıcam .. ondan sebep evde ne kdar dikolteli çekici kıyafetim varsa döktüm ortaya :roflol: ülkem içinnnn sadece !! vatanımı seviyorum :roflol: :roflol: sen kocaelide değilmisin? buca ne alaka? hakkat sen normalde nerde oturuosun kız a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?