Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Selam kizlar tuticim hosgeldin canim benim demek kisa kestin tatili..
Kontesim sanada selam olsun
Hadin optum

canım kıyamam ben de asker yolu gözlüyorum aynı dönemde gittiler demekki,benimkide ocakta gelicek inş sağ salim. bize de hayırlı teskereleropuyorumnanaktan

bebem orda haklısın ama benim aşkımın gittiği yer bu sene pilot bölge seçilmiş zaten yanı kastamonu jandarma komutanlığı bu sene ilk defa doğuya asker yollamış ve beimkinin bölüğünde bir çok kiş hakkari-yüksekova-çukurca,şırnak,tunceli,diyarbakır ve ağrıya yolladı ksıa dönem oldukları halde düşün benimkine şansına ağrı çıktı adamlar hakkaride 3 ay askerlik yapacak bunada şükür tabiiki cnm ...

Selam kizlar tuticim hosgeldin canim benim demek kisa kestin tatili..
Kontesim sanada selam olsun
Hadin optum

canım yarın burda referandum warya oy kullancaz o yüzden geldik herkes döndü zaten bizim ailede...hoşbulduk bebem bu arada sende hoşgeldin..

canım kıyamam ben de asker yolu gözlüyorum aynı dönemde gittiler demekki,benimkide ocakta gelicek inş sağ salim. bize de hayırlı teskereleropuyorumnanaktan

saol canım sanada hayırlı tezkereler canım 335 dönem galiba 12 ağustosta gitti benimki aynı dönemmi bilmiyorumki =) ama ocakta geleceğini biliyorum sadece =) birde 25 eylülde dağıtıma geleceğini biliyorum =)))))) allahtan kısa dönem çıktı

bu istanbulun havasına uyu zoluyorum çok dengesiz bir akıyorsun güneş var 2 dk.sonra bir bakmışsın hava kapamış yağmur yağacak gibi gri hava ıyyyyyyyyyyyyyyy...kış gelsin ocak ayı gelsin aşkım gelsin sonra yaz gelsin aşkımllenelim balayına gidelim sora tatile gidelim yada evlenip balayına gidelim sonrasındada alyına gidelim

aynen canım 335. onun da bayram izni kullandı benimki buralarda . her akşam hasret giderios:roflol:inşallah su gibi gelir geçerrrr

selam kızlar tutiş hoşgeldin canım, kaynanandan bahsetmişsin sende ii ii pek sevindim bizde bugün dedeciğimin mezarına gittik, ordan teyzemlere bayram ziyaretine gittik yeni geldim eve.. yüzüme maske yapıcam sonrada banyoya girip cıp cıp yapcam, yarın referandumda sandık görevlisiyim sabahın 7 sinde orda olmam gerek :bbo:

muju muju selayımmm:icecream:
anladm tutimm,Allah kawuştura hade bakalımmmist ve batı kısımda feci yaış bekleniomş can kuşumm hatta ist sel alcak diiylerr:1shok:
barbicim sçmenlerin aklını başından almayasın kızzz:icecream:

kontesss seçmenlerin aklını başından alıp, kendi siyasi görüşümü aşılamaya çalışıcam .. ondan sebep evde ne kdar dikolteli çekici kıyafetim varsa döktüm ortaya :roflol: ülkem içinnnn sadece !! vatanımı seviyorum :roflol: :roflol: sen kocaelide değilmisin? buca ne alaka? hakkat sen normalde nerde oturuosun kız a.s

[QUOTE=kkontess;15106009]muju muju selayımmm:icecream:
anladm tutimm,Allah kawuştura hade bakalımmmist ve batı kısımda feci yaış bekleniomş can kuşumm hatta ist ´sell alcak diiylerr:1shok:
barbicim sçmenlerin aklını başından almayasın kızzz:icecream:
[/QUOTE]
sanada muju canim hic yerinde durmuyorsun hee..

:roflol: :roflol: .. eminimki cok basarili olacaksin bebegim

merhaba kızlar
yazamadım bir kaç gündür
eşimin memleketine gittik bayram tatiline
bu gece dönüyoruz yola çıkacağız
herkesler iyidir umarım öpüyorum

Gndciim bi esin memleketi bir seninki sizlere oh oh valla. Bizim topigin hatunlari hep gezento

valla siyasi görüşün aklmdakıyse mikemmell bir fikr olmş şu dekolte işikaydirigubbakcemile3 emmee senin saçın gösün yetiy zatennaklinialirimsmile
bebikim benim her şehirde ayaım warkaydirigubbakcemile3
ikametgah işlerim karışık biraz:ecrin_bebek:

hallo bayanlar bjk we dew adamlar çok sevindirdi beniiiii....
gnydn canım ıyı yolculuklar tatlım kazasız belasız gelın ınsallah...
barbim sandıklara göz kulak ol he biirde dikkat et seni sandığa atıp kaçırmasınlar o güzellikle =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…