Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

pc nin basında uyakalmısım kızlar
iyice babaanne moduna bagladım:))
yok sakın bır sey soyleme dedım kadın hıcbır sey demedı dıye
oda soylemez zaten benım dedıklerımı,bir sey gorurse soyler
benı kımseye ezdırmemesı veya kımseye ezmeme izin vermemesi(yapacagımızdan degıl ya)
taraf tutmaması guzel:)
ama cok katı yahu:)
tayt giymeye baslıcaksın selayhusum az kaldı hıssedıyorumm
oyle uzunlardan degıl dizinin altına kadar olanlardan tayt,ustune tunık ve babett woww:)

ay selayhusum senınde suan okudugun topık valla kk da deprem yarattı
en sonunda dayanamadım yazdım,şimdi banada sararlar

yuh yanı oha nurteni diye biri bir konular açmış,bir yorumlar yazıyor.erkek herhalde,erkek yada kız ınsan degıl bence

günaydin canim 1 saatten beri internet olsun diye bekliyorum geldi bir ara yine gitti baglanti kuramadi wlan . anlamadigim bisey var dün ben gece bizim topike baktim kac defa acaba yazdinmi diye göstermiyordu bisey simdi hepsini gösteriyor tuhaf..
ay evet sorma cok sapikca seyler yazmislar ama ben acip bakmadim onlara terbiyem bozulmasin diye :)))
sadece dedem altina ona baktim onuda kötü icerik diye bildirdim sendemi oraya yazdin digerlerine girmeseydin kizzz ayiiiib

ben sadece konu başlıklarına baktım bitanemm
ınanamadım inci hanım diye tutturmuslar ne alakaysa
umarım yakalanmışlardır askm
bızımde kılerın dolapları dokuldu
kiler dedıgım esyalar kıyafetler falan var
bende butun dolabımı dokmek zorunda kaldım
artık kıslıklarımı kaldırıyorum bu sene gıymek nasıp olmadı:)

canim olsun seneye giyinirsin zaten cogu seyin modasi gecmiyor ... bende calisirken cok kiyefet aliyordum cok gerekli oluyordu hergün degisik bisey ama simdi evdeyim diye öyle cok gerekmiyor eskileride giyiniyorum ...
selimi parka götürecegim accik spor yapalim .. :)

günaydın barbim
resim yok mu o günden? nasıl geçti? kimler vardıı:)
uzun zaman sonra evdesın barbimm,gözlerim yasardı:)
bende nerden bulastıysam dolaba,doktum topluyorum topluyorum bıtmıyorr

yolsana yolsana eheheheh yawrum aldım bişeyler hep üst alıyorum benimde diz altı kısa tayt almam lazım siyah babet ,gladyatör sandalet,beyaz pump,kırmızı pump almam lazım birde kafes ayakkabı almam lazım arkadaşımın nikahı için...istekler bitmiyor ki offf...

kız barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saçı yolunasıca nerdesin lem sen geze geze bir hal olsun....selayhusum asıl barbinin saçını yol sen =)))
xzgim çizgim uyuyordur bencede kıyamam yaa....

kızlar aşırı şiştim adetten dolayı kendimi heç beğenmiyorum...mafoldumben

ben senin yerine de seni fazlasıyla beğeniyorum tutimm maşallah
ben işimin başına dönüyorum,ara ara gelirim bakarım
tutim,barbim,selayhusum size benden milyonlarca kalpcik-öpücük

kim gitmiş nereye gitmiş...kız xzgim çizgim saol bebemde şaun balon gibiyim...
sen nereye gidiyorsun ne işin var...çokmu soru sordum ne???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…