Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

wallaha öyle oldu galibaa
şimdi sen selimciği uyut,sonra çık dışarı
temizliği sonrada yaparsın
hem şimdi seninki uyuyor uyanmamıs olur

xzgim ben cikiyorum canim herifimde uyandi belki bakalim hep beraber cikmayi teklif edecegim selimde uyumadi zaten cok öptüm seni canim

inşallah istediğin gbi bir şeyler bulursun selayhusum
bugun ne gıydın topiğinde hanturks bır kıyafet gıymıs
bak cok guzel hemde senınde gıyebılecegın bır elbıse
ona sorarız nerden almıs

selam kızlarrr bugün bütün gün yattım..hava güzel sabah uyandım karnım yırtılıyordu resmen ağrıdan neyseki allaha çok şükür geçti...
selayhusum umarım kafana göre bir elbise bulursun benimkilerden yollayayım dicem ama benimkileri biliyorsun her yeri açık =))))) kısa birde...
xzgim umarım ayağın iyidir bugün ...
barbişim gezmelerde ohhhh

hoşgeldin tutim
umarım karnın hiç ağrımaz
ayagım gun gectıkce daha ıyı gun sayıyorum:)
hava gercekten cok guzel bense her zamankı gıbı eve tıkıldım
mayıs 17den sonra kımse tutamaz benı evlerde:)

selam canlarim biz gezmeye ciktik nihayet ailecek :))) elbise yine bulamadim istedigim gibi bisey... sonrada mc donolds a gittik eve dönmeden önce ve geldim simdi evdeyim.. tutim gecmis olsun canim eskiden bendede agri oluyordu agri kesiciyle durabiliyordum ancak ama artik o kadar siddetli olmuyor hap kullandigim icin sanirim..

xzgim nabersin ?? sercaninla görüstünmü bugun konusuruz belki diyordun ??
barbi hala geziyor ilarzuyla tosbayyla

hoşgeldin selayhusum
yok bugun için değil yarın için dedim çarşı izni yarın,bugün tam tersi 2 kere falan konuştuk o da çok kısa,çok yoğunmuşlar,sinirleri bozuktu
rüyasında onu aldattığımı görmüş,çok etkilenmiş biraz değişik konuşup duruyor
benimde sinirimi bozdu en son 5de aradı hala tık yok normalde arar nobet saatını soylerdı..
hepberaber cıkmanız ve gezmenize cok cok sevindim:)
bugun ne gydndekı haturksun kıyafetıne baktın mı canım,öyle bir model cok hos

evet canim gördüm kol kismi cok hos benim dünkü gösterdigim elbisede öyle kollu olsa ne süper olurdu sanirim paraya kiyip bir türk magazasi var oraya gidip bakacagiz hafta ici artik ... kiyafetide cok pahali alirsam saklarim artik benimkinin kardesi evlenirkende giyerim :)

ayy canim psikolojisi bozulmustur onun normaldir ama benimkide evliyken gitti askere bide dakka basi telefon etme sansi vardi nöbette bile burda yapti o askerligi :)) gece gündüz konusmak istiyordu dakka basi küsüyordu asiri kiskancti felaket bir dönemdi atlattigimiz icin cok mutluyum

tabikide canım sadece bir kerelik diye düşünme zaten elbiseleri
bizim mesela bu yaz gitmemiz gereken neredeyse 10 tane düğün var
söz elbisemi önceden giydiğim elbiselerimi falan giymeyi düşünüyorum:)
hem sizin taraf farklı,onların tarafı farklı giyebilirsin yani:))))
5aydır dayanıyorum dayanabıldıgım kadar ama bazen sabrım kalmıyor işte
zaten yorgunum daha da yoruyor benı

sabir sabir ya sabir ... diyorum

kiz tuti nerdesin sen sari saclarini yolarim senin lülülülülülü

=)))))))))))))
işte geldim burdayım...survivor'u izliyordum en büyük hayalim orda yarışmak aaah ahhhhhhhhh nerde o günler =)))

ben yarıssam herhalde aclık konusunda hiç sorun yasamam:)
tek derdim sigarasızlık ve rahat uyuyamamak olurdu:)

sinekler çok gelmiyorlar bana:) yatagımsız yastıgımsız yapamam hayır hayır yapamam:)
keyfın nasıl buarada kuzucum

ayy benimde bugün içime afaganlar basıyordu
sonunda sercan aradı rahat rahat konustuk,çok yoruyorlarmış onları bu aralar
sabah 6bucuktan aksam 9da kadar calıstırıyorlarmıs bırde nobet tutuyorlar
ya bir şey oldu anlam veremedim siz ne diceksiniz?
konu acıldı dedım kı kayınvalıdemle konusuyorduk (buarada cok samımızdır onunla,kendi kızından ayrı tutmaz sagolsun,hatta sercan'a kızar korur benı) diz kapaklarım zaten cok cırkındı dahada cırkın oldu falan dedım,o da onemli değil ki dizinin altında giyersin görülmez dedi.e sercan gorucek falan dedım o da cok begenıyor ztn senı gıbısınden bırseyler soyledı bende onu anlatıyordum sercana.kızdı bır anda dedi ki kimse senin kıyafetlerine giyimine karısamaz benden baska annem bile olsa sana karısamaz dedi.(ki annesine ailesine de cok duskundur sercan) bende dedım kı ne alaka simdi karısmak amaclı degıl bana tavsıye verıyor falan dedım ne olursa olsun boyle yorumlara kulak asma,benim yanımda soylerse ben cevap verırım dedı.ben anlayamadım bu kadar buyutulecek bırsey var mı?
ki annem öyle dar goruslu kapalı gıyıceksın dıyende bırıde degıldır al saatlerce alısverıs yap bır kadındır.sercan bazı seylerde cok dıktator dedıgım dedık,bu hem ıyı bır sey hemde kotu anlayamadım:)))

xzgim seninki bu aralar birazcik siyirik ama kalici degil canim düzelir :)
senin anlattigin gibi ise zaten kayinvaliden kötü bisey dememis ... simdi tutar annesine biseyler derse bu sefer annen yanlis anlamasin ?? ben öyle demedim niye böyle oldu diye ??

Son düzenleme:
xzgim askerler son zamanlarda psıkolojılerını bozarlar cnm senınkıde öyle olmuş buyutulecek bısey yok şafak sıkıştırıyor ondan böyle fevri davranıyor cnm sadece alttan al az daha

elime gecirdigim anda yolacagim kayiplara karistin yahuu.
neler aldin kiz 2 günden beri alisveristesin istanbulu hep topladin :))
ben son zamanda az aliyorum cok harcadim toparlanmam gerek...
2 gün önce demistim yaa ciktim sadece bir tunik aldim... onu giydim bugun .. ne giydine cektim koydum.. onun altina tayt almayi düsünüyorum herif ikna olmus gibi fikrine ikna oldu ama giyince ne der bilmiyorum :)
zaten bugun üzerimdeki pantalonda tayt gibiydi ama yinede adi pantalon.
xzgim bugun erken uyudu galiba sercan ile yaptigi münakasa onu yordu sanirsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…